Отговори
# 2 100
  • София
Честито на майката на Уинд и на Алекс! Козичките ruuulz! Живи, здрави и усмихнати!

Редактирам, че голяма простотия съм постнала. Съжалявам.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 15:56 от бъръльо-бъръльо

# 2 101
  • тук и там
Аз съм вече на пързалката.ММ с децата на леда,аз кибича в кафенето.Хиляда човека,навсякъде мирише на спарени крака,шумно и претъпкано..Оплаквам се.Кой знае до кога ще вися тук..Снощи сънувах,че свекървата се е регистрирала в Бг мамата и списва тук..С други думи,чист кошмар си беше. Добре,че едва се оправя с Вайбър,та е почти нулева вероятността да се сбъдне.Satisfied

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 14:08 от Кайсия

# 2 102
  • София
Кайсия, а ти защо не си остана вкъщи? Тъкмо да си починеш, че имаш доста да възстановяваш.

# 2 103
Алекс, честит рожден ден! Здрава да си! 💐

Уинде, честита да е маман!

До тук, два козирога на плюс. Увеличаваме се 😈😜

Кайсия, съчувствам.

Ние както щяхме, да имаме гост утре, така и без гост останахме. Малко ми докривя, но... Квот такоа.

# 2 104
  • Наблизо
Няма да са празници без голям роднинско семеен скандал

# 2 105
  • тук и там
Ами ха де..Хем нищо не правя тук,хем си губя времето-ама МН държеше да сме семейно ..Rolling Eyes.Ся пия капучино и пазя якетата,ръкавиците и шапките дето ми ги тръснаха.

# 2 106
На вън все едно е пролет !

# 2 107
  • София
Алекс, честито, жива, здрава и щастлива.
Кайсийо, мятай се на кънките, толкова е хубаво.

# 2 108
  • France
Да са честити рождениците. Все напред с рогата да вървят.

ММ пристигна. За по-бързо дори взел tgv (eкспресния влак). Най болните сме аз и той. Децата са в пълна форма. Монстърчето повърна два пъти, изяде 2 шоколадови кекса и все едно, че не е било. А ние ще се влачим. Така ме цепи главата, чак ми се повръща. Като казах, че най вероятно ще си ходим имаше едни погребално-скръбни физиономии... оф... ще видим как сме утре сутрин.

Не знам как се справят жените, на които децата не са им в тежест. Аз направо се прегърбвам под тази отговорност и хамалски труд.

# 2 109
Честити да сте Съншайн и Алекс! Живи и здрави!

Уинд, и майка ти!

Нищо не съм измислила за храната за утре, че импровизирам накрая...

# 2 110
  • София
Да са честити рождениците. Все напред с рогата да вървят.

ММ пристигна. За по-бързо дори взел tgv (eкспресния влак). Най болните сме аз и той. Децата са в пълна форма. Монстърчето повърна два пъти, изяде 2 шоколадови кекса и все едно, че не е било. А ние ще се влачим. Така ме цепи главата, чак ми се повръща. Като казах, че най вероятно ще си ходим имаше едни погребално-скръбни физиономии... оф... ще видим как сме утре сутрин.

Не знам как се справят жените, на които децата не са им в тежест. Аз направо се прегърбвам под тази отговорност и хамалски труд.
Ти пък, то такива няма. На мен ми беше лесно, защото ми помагаха, бях млада и имах енергия и учех, така че не бях 24/7. Иначе е тегаво,  особено с боледуването.
Плюс това аз съм фен на всякакви лунапаркове, басейни, зоопаркове, езда, кънки, планини, палатки, а това на децата в повечето случаи им допада.

Ще изгрее слънце и ба твоята улица. Докато се усетиш, снахи ще имаш 🤣.

# 2 111
Алекс, честита да си и ти!
Необятният ми талант и кративност срещат дряновицата и да видим какво ще излезе🤣. Сухи чушки, чесън, мандаринови и лимонови кори, прежда и парички имам.
Фил, не тежест! Децата изяждат родителите си, това са най-големите ни душмани! 🤣🤣🤣
Аз повръщам тя ми вика да рисуваме, ей тва не е ли кръвопийство?

# 2 112
  • Варна
Бобче, ще се справиш. Сложи и сушени плодове и един кравай и ще стане чудна. Поне тази година дряновицата си спестих, а като се замисля май ми трябваше поне една налична вкъщи, че народа покрай мен е пощурял. Smiley

Честито на рождениците, Алекс и майката на Вятър и мъгла ! Живи и здрави! Simple Smile

# 2 113
А ся и кравай да меся🤣 да не прекаляваме, Фло! Розова пандела също ще има, ако има фасон ще ви я покажа. Само да спомена, че намерих дряна на една сергия на затворен пазар, смятай щом никой не я е купил за ко иде реч🤣🤣🤣

# 2 114
Ми то е ясно - не искат да бъдат сурвакани Wink

Общи условия

Активация на акаунт