Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 750
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 365
Подарявам 2000 мб на йеттел
Подарени!

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 12:25 от Ioana87

# 1 366
Има ли някой който още да не е получил нищо от chupa chupa?Моята поръчка е от 16.10 номер 399 и все още нищо.

# 1 367

Някой ако го иска да драсне имам подобен и от Кауфланд.

# 1 368
  • София
Звънях на националния номер на Кока кола, но там нищо не могат да направят дадоха ми имейл за оплакване на кока кола pacbg@cchellenic.com
0899650165, от който ми звъняха вчера затварят, вдигат и затварят. Намерих друг номер на фирмата 0899651665 от там един мъж каза, че той не отговарял, щял да предаде. ще изчакам още малко и ще пиша имейл с оплакване.

# 1 369
  • Тук и там
И моята награда от Юсерин пристигна, една книжка от фейсбук, както и Ариела.
    [/list]

# 1 370
    • Бургас
    Оххх,този ариел....😍 умирам си,за аромата на капсулите!

# 1 371
    Какво става със syoss? Може ли линк към играта,че не я откривам?
    На някой звъннаха ли му от нутела от тази седмица?

# 1 372
    • Пловдив
    И аз да потвърдя бързата доставка на queen's. Във вторник се обадиха за доставка на Еър Фраера до офис на Спиди. Вчера си взех наградата.

5000 МВ на А1, ако някой ги иска, да ми праща номер на лични.

# 1 373
    Имам 3 кода за Практис и 1 за Комсет за -20 процента. Ако някому са  нужни, да ми пише.
    Интерспорт -20 лв за над 100 , на Златна рибка -15 за определени марки.

Moже ли кода за комсет:praying_hands:

# 1 374
    • София
    Ето играта - https://syoss-promo.bg/

# 1 375
    А дали Gliss имат игра в момента? Намерих много, но свършили вече Simple Smile
    На КК и ФФ ме имаше 2 пъти в тенджерите, имах мейл, отговорих им с адрес и в новия списък ме няма. Не са ми и звъннали още за офис на куриер. Имам и тенджера/канче/ и на ММ та са ми 2 спечелените, но си ги искам и двете Simple Smile
    На Ариел никой не се похвали с пералня, как се дразня като не качват печелившите, уж нямаше да им играя, ама пустата награда е желана Simple Smile Simple Smile
    Ето снимка от колежката, на нея се обадиха -

# 1 376
    • София
    Какво да тръгне, като получих покана да ходя от там да си я взема. Сега ми се обадиха, че се извиняват и ще пренасочат пратката, ама трябваше да звъня и пиша имейли.

# 1 377
    Някой следи ли коледния календар на Logitech? От 06.12.  не са обявявали печеливши, а уж трябва да ги постват най-късно до 5 работни дни.
    The Voice имат игра за 200лв награда
    https://thevoice.bg/games/258/poznaj-hit-1-na-2023-i-mozhe-da-spechelish-200-lv/

# 1 378
    • Под Слънцето
    Това е , защото биспоук мятат към фийлд тийм мръсната работа по изпращането, а тези девойки са толкова неадекватни, че заслужават всеки ден всеки от нас да пише и праща жалба към КК да ги разкарат като партньор и да се спрат на читава фирма.

# 1 379

От Нутела ми звъннаха снощи и ми зпратиха имейл

Общи условия

Активация на акаунт