Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 203
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 785
Уф, пак ме накарахте да се замисля за ДМ и Финиш 😂 Какво си купихте, за да минете лимита? Аз един гел мисля да взема, но днес го намаше в София (не знам в кой магазин, като куфар съм там 😂) Ще ходя и до Дупница, ама много скъпи ми се виждат, при промото на Озон 🤷🙊
Днес играх на Престиж, отново, пак не спечелих.
Няма ме в Куинс. Ако има спечелил в тегленето, а регнал в преден период да ми пише, че ми е като еднорог 😂

Таблетки за 42 лв си купих аз ще имам за цяла година Simple Smile Много искам прахосмукачка и/или фраер, участвам във всички игри, където има подобни награди.
Писах на Аксон, които са организатори, при мен бутона Изпрати не работи, след като си попълня данните.

# 1 786
На Нутела 3 - то теглене не виждам. Това от второто теглене ли звънят?

# 1 787
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 50 лв. от Сердика Център. Това са:

PureLove
vaflichka
gurgolina

Честито!

# 1 788
Като се зачетох в правилата на мастъркард и лидъл ми се дорева -организатора уведомява банката тя иска разрешение и комуникира с печелившия и някой ден сигурно средата на 2024 ще видим някакви инициали вероятно някъде.Дразнещо за нетърпеливи нерваци като мен дето не обичат да чакат.
В инстаграм имаше игра на honor за коледен герой гледам теглили втори път печеливши,че нещо първите не им  харесали и пак спорове и недоволни кой профил истински и кой имал две снимки.
Надявах се да спечеля нов телефон за детето от някоя игра поне ама явно ще си кара със стария.

# 1 789
И моя профил в ИГ е само със профилна снимка,пък си е съвсем истински 😆

# 1 790
  • София
Еха, не бях печелила във форума от близо три години нищо. А Сердика ми е  на 5 минути от вкъщи с колата, направо супер.

# 1 791
Звънят от Кауфланд  за ваучерите 3000х50 лв , имам ваучер за  50 лв.

# 1 792
  • При децата ми

Хайде, дано повече хора се похвалят в темата!

# 1 793
Наш познат е спечелил автомобил от бензиностанции Еко ! Още не може да повярва...

# 1 794
  • Sofia
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 50 лв. от Сердика Център. Това са:

PureLove
vaflichka
gurgolina

Честито!

wow - тъкмо се оплаквах, че от никъде нищо печеля.
Благодаря на екипа на БГМАМА и Сердика Център за наградата и на Ив, че сподели поста тук

# 1 795
И на съпругът ми му са се обадили че печели,но той нищо не е разбрал какво печели,само си е дал адрес за доставка.Сега ще трябва да приготвя всички бележки от Кауфланд и да чакам куриера.

# 1 796
Сега видях че са ми изпратили подаръка от пикантина в ИГ. Доволна съм, доста са бързи

# 1 797
  • при късмета
Имам празна опаковка на София мел със стикер. Нямам намерение да участвам в играта, така че ако на някого му върши работа, подарявам я. Ама ще е хубаво да е наблизо, че да пращам празни опаковки по куриер в тази лудница е меко казано смешно

# 1 798
Може ли малко помощ?Купих от Билла продукти на Престиж,реших да я регистрирам,но ми изписва недостатъчен код.Срещу датата има 4-цифрен.код.Незнам кой код да въведа?!

# 1 799
Може ли малко помощ?Купих от Билла продукти на Престиж,реших да я регистрирам,но ми изписва недостатъчен код.Срещу датата има 4-цифрен.код.Незнам кой код да въведа?!
Точно това е кода,но ако не ме лъже паметта,трябва  и сумата на закупените продукти
Пр. 4365 7.54

Общи условия

Активация на акаунт