Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 154
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз също си получих продукта от Eucerin - измиващ гел е, но у дома няма никой с такъв тип кожа и няма кой да го използва.
Бих го разменила за друг продукт, ако някой от Варна пожелае 🙂
Само ще помоля, ако има желаещи да ми пишат ЛС, че да не пропусна тук.

# 1 816
  • Пловдив
Една игра от локален магазин в Пловдив: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Le1RxoNqgbuDE2 … d=100069745669314
Оптигрилът ме блазни, та ще запиша поне 1 упастие

# 1 817
Щях да питам някой получил ли е известие от Сайъс за преса или кутия с продукти, а то се заформил дълъг разговор. То имало още една игра на същия сайт, която въобще съм пропуснала. Но и в нея не виждам цитираните тук имена, та.... нищо не разбрах. Но щом има проблем с тегленията, явно ще почакам да разбера аз ли съм, не съм ли, преса ли е, продукти ли са.
Днес теглят няколко хубави игри в ИГ, та ще се надявам.
Хубав ден! 🍀

# 1 818
Здравейте, някой получил ли е имейл от yana. antonova@havas.com? Нямам никакъв спомен къде съм играла, а съм спечелила и трябва да си пратя данните.

# 1 819
litalcheto  то си пише в мейла- "Победител в игрта на Edna.bg и Pepco"

# 1 820
Със 99 лв ваучер съм от метро.Изпращат ваучера на Вайбър.

# 1 821
Звъняли са ми от Кауфланд преди малко, но не можах да вдигна. Номерът е 02 4340844, пише го и в условията на играта, че от него ще звънят

# 1 822
Печеля пуловер от Нутела, обадиха ми се. Пращат имейл за данни и размер на пуловера.

# 1 823
Ейй, да чакаме значи обаждане от Кауфланд.  От Нутела чак снощи ми се обадиха. А ivayla.bg са чудесни. Една приятелка поръча от тях и й дали код за отстъпка - Офертата е серум за мигли и парфюм 50 мл за 99 лв. с код "ДЪЛГИ МИГЛИ ЗА БГ МАМА" вместо за 149 лв. Важи за първите 50 поръчки, до края на март месец 2024. Дано повече фирми вземат пример от тях, така се печелят клиенти
Вчера ме зарадваха с коледно боди за Дребния от ФБ. Пратих данните, но повече нищо не ми писаха.... Надявам се да не се окажат некоректни. А на ИГ само цъкам и до там, не че очаквам нещо с малкото ми на брой коментари де

# 1 824
  • София
Второто теглене от календара на Кауфланд ли е днес?

Да попитам от КК от тези билети, които взимаме накрая на седмицата ли се теглят?

# 1 825
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой може ли да ми каже има ли определено време за спечелването на одеало от Милка?Вече регистрирах милион бележки и не,а детето само пита има ли...

# 1 826
Някой да е спечелил от играта на престиж в ИГ?Получихте ли си подаръците?

# 1 827
Обявили са последните печеливши от Джим Бийм.Мен ме няма,миналата седмица бях с очила.Питвърждавам че не са хубави.

# 1 828
Къде гледате за печелившите на Нутела?

# 1 829

Общи условия

Активация на акаунт