Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 306
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Най-красивите деца! Heart
И ние печем солен кекс за утрешния базар в училище. По нова рецепта е. Дано се получи.
Съни, честита да е рожбата!
Свекърите се обадиха, че някой бил влязъл с взлом с старата им къща на село. Комшиите видели, че свети. Извикали полиция. В крайна сметка май няма нищо разбито. Защо и как е светнало вътре при положение, че тока беше спрян от таблото от месеци. Аз подозирам енергото, че го е пуснал. Обаче свекърите сега много притеснени. Влязоха във филма милите. Видиш ли имало поне 200 литра ракия на тавана. Grinning

# 496
Роди, за притеснение си е тогава. 😅
Благодаря ви! Много хубаво беше, а Селесте беше много права! 🥰

# 497
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, момичета!

Ени, прекрасна е Синеочка! Много сърца ще разбие!

Роди, 200 л.ракия е много материал е много труд! Така са възрастните хора!

Съни, много хубава новина! Да е здраво и с късмет,  малкото човече .

Лин, обикновено така става.  Или в 10 вечерта научаваш, че трябва нещо да училище или, че детето обещало да направиш,  нещо невъзможно за изпълнение.
Хубави спомени имам!  

Палечка е у нас и тази сутрин ще и правя палачинки! Да видим, ще се одобрят ли?!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 07:16 от Бубoлина

# 498
  • на Мелмак
Банички ще правя, с много кашкавал Grinning
После малко път, да видим дали ще мога да почина. Трябва да си намеря гоблена Simple Smile
Съни, страхотна новина!
Точно снощи с моята приятелка обсъждахме, че вторите ни деца са ни объркали организмите, хормоните. След тях не сме се възстановили. Та сега, вече като са големи, започваме работа със себе си Simple Smile т е да свалим някой друг килограм, а сме и на годинки. Тя е свалила вече 10кг. Аз 7 кг. Хвалим се за такива работи. Това и да са ни проблемите, децата да ок 👌.
Бубе и палачинки ще направиш, и кекс, и от онези баничко-мъфини. Малечка ще ти е балсамчето Hug

Роди, наистина, за тях това е много.
Дано няма здравословни последствия от това!

Аз ще правя сладки след Коледа или на самата Коледа, сега нещо нямам ищах.
Лин, страхотна кошница!

# 499
  • На брега на реката
Ооо, Ети,  още снощи направих кекс, но той е за следобедна закуска.
Палачинките вече са в историята и бяха високо оценени! Blush

Браво, за килцата! Така с твоята приятелка, си давате една на друга стимул!

# 500
И аз се радвам на всеки свален килограм, нищо, че не е от мен.
Видях Синеочка, Митето и Марти- най- сниманите деца в темата!
Хубав ден от мен!

# 501
Добър ден!

В София сме вече, моята дружка влезе на преглед,  аз чакам за добри новини 🙂

Снощи много весело беше с дружките 🥰 Обаче късно легнах, рано станах... Като се приберем имам няколко задачки да свърша и се прибирам и припадам.

Купих си рокля за партето утре, поръчаната я отказах. Мога да закривам сезона 😁

# 502
  • Бургас
Добро утро!
Снощи пих невероятно червено (черно) вино! Днес само за него мисля! ☺️😂🍷Хлъц!

# 503
  • На брега на реката
Ау, Карзче, домашно ли беше?

Вярно, че видях Мартичко и Митето, ама с бабешкия си акъл,  забравих да кажа, че са прекрасни. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 19:26 от Бубoлина

# 504
Синеочка я изпуснах, но пък знам, че тя винаги е като едно греещо слънце.
За палачинките една идея - завиват се с кашкавал, поръчват се с пармезан и се запичат за няколко минути във фурната, стават невероятно вкусни.
Червено вино рядко пия, че ме боли глава от него, но име едно испанскo Campo Viejo Rioja Tempranillo, може и друг път да съм го препоръчвала, от много години ни е любимец, със сирена много се връзва, наскоро пък пробвахме ето това италианско и силно го одобрих и не ме боля глава от него. Но принципно повече си падам по бялото вино или розе. А последно една приятелка донесе разкошно розе, но му забравих името, трябва да я питам.
Скрит текст:

Купихме още един раклет-грил и много сирена и в голяма степен сме готови да посрещаме гостите и празниците. Коледните празници ще са фюжън от българо-немски-британско-френски-италиански традиции, така става като сме мулти-култи семейство.  Grin

# 505
  • Бургас
Бубе,не е домашно. От един фирмен магазин на производители,близо до нас.
Виното е разкош!

Гледам онлайн тържеството с моя коледар 😍

# 506
Карз, задължително напиши кое е виното и избата.
Ем, искам и аз да присъствам на такива събирания.
Али, мина ли прегледа?

# 507
  • София
И аз бих се присъединила щом ще има вино и сирена. Kissing Face

# 508
Осигурила съм и виното, и сирената. Разядки също, а тази вечер ще правя баклава.
Утре ще пътувам сама с Калин, ММ се налага да остане по неприятен повод в София.

# 509
Прибрахме се. Няма да размине втора операция,  но ситуацията е стабилна и задоволителна.
Обачееее объркали акта за раждане на детето. Ма там от където го взехме не издавали, само давали. Отиваме на другото място - Билла. Пращат ни на трето място. Аз се вра с оня кораб из някакви тесни улици, правя някакви странни маневри и изобщо идея нямам къде съм. Стигаме. Оставям я, няма къде да паркирам.  Обикалям като глуха кучка. Намирам къде да спра, без да направя задръстване.  След малко тя иде и реве... Не сме за там. Тръгваме, правя още някакви маневри,  които не разбирам и продължавам да нямам идея къде се намирам. По някаква причина се озовавам вместо на булевард в локално. Маа това локално е много тясно, аз карам параход. Пъпля и се моля да не ударя колата, трамвая, бордюра или някой заблуден човек, изкачащ между колите. Аааа и псувам навигацията и община Красно село на почивки. През това време щастливия татко, който гледа бебето,  крещи по телефона на същата тая община.   Щастливата майка има, обаче, петзвездно изживяване - цеди кърма на задната седалка на бяло беендве (стъклата ми са затъмнени, иначе пътниците на трамвай номер 5 щяха да имат интересен ден). Стигнахме. На гърба на оная Била дето бяхме.  Аз отново търся къде да паркирам (аз по принцип не мога да паркирам, ама в София явно мога). Майката иде след малко със заветния акт в ръце и гръд, освободена от напрежение. Тръгваме, бая се зачудих дали да пусна навигацията. За ко ми е и без това идея нямам къде сме и къде трябва да идем, ама викам айде, да ме предупреждава за полицаи. 3 часа по-късно успешно се прибрахме. Бебето има правилен акт за раждане и вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт