Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 301
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
  • На брега на реката
Браво Селесте, за написаното към Съни! Тя обикновено ми скрива шапката, като започне да изброява свършеното от нея.
Съни, пожелавам наистина да си починеш, с любимите си хора!

# 526
Добро утро!

Наспах се! Допивам си кафето и ще водя баба на лекар. Бяхме се разбрали да я заведа на невролог,  защото много забравя и много трепери, притеснително е. Вчера наща се грабнала и отишла сама. Лекарката и дала 1 брой хапче без рецепта, без бележка,  без нищо. Дали и е обяснила нещо не знам. Да го изпие и да иде пак днес. Аз, обаче, отивам вчера, тя ни жива, ни умряла. Лошо и е и цялата се тресе, не тремор, ами чудо. Аз почвам да въртя телефони да разбера какво са и дали и какво са я правим. След един мини скендъл ме свързаха с лекар. Обясни ми човека, успокои ме, каза ми какво да направя. Малко го ударих на молба в аптеката, за да ми дадат успокоителното. Та днес ще ходя да разбера какво става, защото тя вчера забравила да каже, че забравя...

После ще скокна до офиса. Планираме към 2 да приключим, за са се пудрим за коледното парти довечера.

Бубе,  аз голямото пазаруване го разбирам, ние близкото семейство сме 10 човека. Събираме се и на Бъдни вечер и на Коледа. Колкото и да не разхищаваме, все си е храна. Ако и братовчедите идват ставаме 15...

Спокоен ден, банда!

# 527
  • На брега на реката
Али, сигурно е така, но ми се изплаши окото.

# 528
  • Бургас
Добро утро!
Алечко,много забавно си описала преживяното,но на вас хич не ви е било така!❤️
Роди,разкошна е масата! Със здраве да си я ползвате и да се събирате около нея с любимите хора!🍀❤️
Съни,да си починеш хубаво!❤️
Мари,децата  на 3.01 са на училище!❤️
Аз и утре съм на работа. Изморено ми е вече и искам да почивам.

# 529
Добро утро.

Але, сори Blush, но и аз се посмях с перипетиите ви в София. Важното е, че сте се оправили. Хайде, и днес, да се справиш с проблема на бабчето и за празниците да нямате тревоги.

Роди, да е пълна масата винаги и все по хубави поводи да се събирате около нея.

Прекрасни деца видях.

Сави, много хубав и закачлив празничен маникюр. Чудя се дали и аз да не си причиня нещо такова. Никога не съм ходила на маникюр, че слагам лак само за някой специален повод и се лакирам сама.

Вече съм свикнала, че на Коледа, както и на Великден, хората пазаруват като че ли светът свършва.

Почивайте активно и се радвайте на празниците. Дали ще отрупате масата или ще го карате по-скромно, важното е да сте с любимите си хора.

# 530
Добро утро!

Али, много се смях на описанието на ситуацията, ще има какво да разказвате 😃.

Роди, много хубав подарък 😍.

И аз съм само с червен лак, че не си падам по декорации на моите нокти. На другите ми харесват 😃.

И аз имам да взема още някои неща, пък изобщо не ми се бута. Нямаше как обаче по-рано с малката пъпка 😃. Мина вече при нея, даже коричките взеха да падат.

# 531
  • Бургас
Ох, бе, Али, може ли пък такъв ден вчера да имаш! Дано всичко с бабчето е наред!

Майка ми и тя пазарува като за последно тези дни. Трупа 100 неща и после дояждаме кутийките няколко дни. Но то и ние сме 10 глави добитък Joy само семейството. Аз например за много хора никога не мога да предвидя какво количество храна ми трябва и трупам ей така като нея.

Подаръци ще опаковам тази сутрин, че няма закога да отлагам. По-късно ще ги разнеса по бабите. Всякакви възможни торби съм струпала навсякъде из спалнята, не знам децата как не са ги преровили досега. Всяка година са им така пред очите подаръците и никога не са си ги намирали.

# 532
  • Бургас
Опаковани са вече подаръците, дори разпределени по чували и торби за експедиция. Едната торба е тук в офиса, днес ще си разменяме подаръците и довечера ще сме на банкет.
За английската рода чакам доставчика да дойде.
За внучките и родителите им всичко от два дни е в чувал на Дядо Коледа, че трябва да го крия на терасата утре. Чакам ги да си украсят меденките, които им оставих.
Лошата новина е, че малката е с висока температура, от два дни се мъчи дъщеря ми да я свали с всичко, което се сетим.

# 533
  • Germany
Добро утро!
Последен ден на курса за тази година. Смятам да не участвам много много. Довечера ще имаме гости и трябва да пооправя из нас и да сготвя. Подаръците са готови, само по един шоколад ще отида да купя още за децата. Трябва и елхата да украсим, че от 3 дни стои на балкона и все не остава време.
Хубав петък!

# 534
  • София
Обичам последните работни дни. Всеки носи подаръци. Heart Eyes

Али, дано бабчето да е наред. Преди години на майка ми така бяха изписали неподходящи лекарства и й бяха подействали зле. Hug

# 535
  • на Мелмак
Али, дано да се пооправи бабенце Hug
Имаме задачки някакви, да свършват и да запразняваме Simple Smile
Хубав ден ви желая, момичета!

# 536
  • Бургас
Bell Fleur, дано посрещнете празниците здрави! Кофти е текущият вирус, точно с много висока Т за 2-3 дни.

Не сколасах да опаковам подаръците, само ги сортирах по торбите. Да си ги опаковат сами, да не чакат наготово Joy

# 537
  • Бургас
Моите подаръци са опаковани. Има още два-три дни до Коледа ,а аз вече съм купила за всички.
Днес с Цветка, овършахме магазините, минахме през сладкарница, сега ще обядваме и отиваме да почиваме. Аз имам нова чанта и рокля

# 538
Колегата ме е объркал с почивните дни на учениците. Али, надявам се баба вече да е добре.

# 539
  • Бургас
Аз снощи поръчах 5 рокли. Надявам се да дойдат за НГ и поне една да ми стане, не държа на всички Joy

Цял ден съм в движение, краката ми треперят вече. Тъкмо се прибрах и се опнах на дивана, и сестра ми звъни да ходим с децата в центъра на елхата. Айде пак по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт