Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 289
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
Пазарувах за утре и вдругиден, направих си косата и ноктите и вече съм уморена.
Три магазина обиколих , не се бях оставала така да пазарувам в блъсканицата, ама с толкова пътувания, само днес ми остана свободно време.
За утре, боб, чушки, сарми, тиква и питката ще е. Майка ще прави повечето, аз питката ще замеся. Поканих и свекървата, най-вероятно няма да дойде, че у зълвата ѝ е по-удобно, ама си свърших моята работа:)
За Коледа взех много месо, ако ми дойде мерак, ще правя капама, ако ли не ще взема на Фонсе менюто.
Екстра е баклавата, Селесте. Аз и такава не умея да направя:)
Мари, Монката само обещава и нищо не се случва, ей на, и днес нямам елха:)
Ем, хубав празник и на вас!

# 571
  • на Мелмак
Аз много обичам да правя, да приготвям. Разтоварвам се, носи ми удоволствие. Ето сега - сладките се започнаха, еми с кеф ще направя още. Иначе съм енергоспестяваща де. Където мога си улеснявам живота Wink
Да, по всички магазини е лудница, аз затова се ядосвах, ама минА! Simple Smile

# 572
Добър вечер 😁

Аз цял ден реанкмирам след снощното парти. Ама пък парти ли беше... Много хубаво. Чак към пет станах окончателно, приготвих вечеря, хапнахме и мога да си лягам пак 😆

Мама гласи трапезите и за бъдни вечер и за Коледа. Аз, по стара традиция,  нищо няма да правя 😆

# 573
  • някъде ... тук ...
Много си е добре баклавата!
Ние, нали подкарахме парното на село, поканихме свеки и малкият брат на мъжа ми там. Жената каза, че ще донесе питка, тиквеник и баклава. Утре ги чакаме. От нас е останалото -сърми, туршия, домашни маслини и прочее разяски.. за Коледа сме подготвили една плешка за фурната.
Днес довършихме цолъла и боядисването на първия етаж. Изчистихме и подредихме. Топло е! Много добре стана. Аз - доволна!
Весело посрещане на празниците, девойки!

Пиша без очила, не ми се търсят, не забелязвайте сбъркани букви Simple Smile[

# 574
Селесте, евала!

# 575
Добро  утро!

# 576
  • на Мелмак
Добро утро, девойки 🙂

Прехвърлям си задачките, наспах се обаче.
Бубе, мисля да направя като твоите банички, във форми за мъфини Simple Smile
Много хубав ден ви желая!

# 577
  • Бургас
Добро утро!
Вчера направих малка доза сърми,че плънката дойде малко. Долният пласт загоря,но пък станаха. Малкия не спря да яде, чакаше ги от няколко дни.
Днес продължавам с готвенето.
Роди,много е красива масата!
Весели празници!❤️

# 578
Добро утро! Има ли празнуващи днес имен ден? Да са честити!
Станах в 8, чувствам се отлично. И банкета мина.
Ети, много ми хареса пожеланието ти за МНОГО хубав ден!
Пожелавам го и аз! Поглезете се!

# 579
Добро утро.
Аз омесих питката, ще я изпека и ще тръгваме.
Май мъжът ми е именик, но той не го празнува. 
Пожелавам ви прекрасни празнични дни.

# 580
  • Бургас
Не съм направила питка, не съм навила сърми, не съм измела двора. Лежа си и не мърдам. Майка идва с готовите манджи. От мен се иска да си взема тортата за утре, да взема подаръците от офиса и да ги вкарам без да ни усетят немските овчарки Wink

# 581
Добро утро!

Спах като пор аз, старост - нерадост. Голяма реанимация от тоз банкет. Събудих се с мисълта,  че дядо ти Коледа (демек любимия) ТРЯБВА да ми донесе ботуши.  Сетила се мара да се побара е малко мойта работа. Спира ме само мисълта,  че мола ще е пълен с разни сетили се и те като мен в последния момент...

Ще помисля още малко дали точно днес да се мъча.

# 582
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Съни, здрав да е именикът!

Не съм измела двора, вика Joy Лино, Лино, отде ти идват на акъла.

Момичета, пожелавам на вас и на близките ви весели и спокойни празници, без значение колко и какви са ястията на празничната трапеза!

# 583
Добро утро!
Празникът може да започне:)
У нас и подаръци ще има, Монката е украсила снощи в 2:), след като я заплаших, че без елха няма нужда да чака дядо Коледа.
Ставам да пия кафе и да оправям.
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 10:30 от tuty

# 584
Момичета, весело посрещане на празниците! ♥️ Аз вчера направих руск.салата.Сега ще направя едни бисквитки и ще приготвям багажа.Следобяд ще ходим до щерката за подаръците.Довечера е нощна, милата.♥️ И утре пътуваме към сестра ми.Купона ще е утре вечер😀 Весело да Ви е!🥰

Общи условия

Активация на акаунт