Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 177
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.
Боби, съболезнования.
Бубе, все ти го пожелаваме, но дано ти се случи да смениш вече работата.
Хубав да е денят ви.

# 691
Добро утро!

Боби 🤗

Бубе, от сърце ти пожелавам нова, по-хубава и по-спокойна работа!

На НГ ще сме у кумицата, барабар с всички деца и едно бебе... Не го очаквам с нетърпение 😁 Аз и по принцип не се вълнувам особено от посрещането на новата година баш де, та не ми е зор.

Днес имам малко излизанка и ще идва майстора за дограмите за финални мерки  и капаро. Не се разбрахме кога, така че със сигурност ще е като изляза 😆

# 692
  • Банско
Искам да пожелая на всички във форума едни уникални, весели и прекрасни празници!
Весели празници!

# 693
  • Бургас
Добро утро!🎄

# 694
Добро утро! Боби,съболезнования.Аз съм на 3- ти на работа.Днес трябва да запазя заведение за рожд.ми ден и да поръчам торта.Утре ни предстои да се видим с кръстницата и да си подарим подаръците.И после Н.година, на купон ще сме.Само да сме здрави! Хубав ден, момичета!❤️🙂

# 695
  • София
Привет!
Спокоен последен работен ден!
Аз ще имам още да доработвам от вкъщи и следващите дни.

# 696
  • при моите деца .....
Добър ден!!!!
Благодаря, момичета!!!
Бубе, и аз искам нова работа през новата година!
Стресът е най-големият бич на нашето време.
Тичах до личния лекар - да ми даде рецепти....
Вече почти всичко е с рецепта....
Но минах бързо, купих и лекарствата.
Сега домакинстване и ще мотивирам Митето за домашни.
Хубав ден!

# 697
  • Germany
Боби, съболезнования!
Бубе, имаш и от мен пожелание за нова работа!
Хубав ден на всички!

# 698
Ние пътуваме към Австрия, ще горим излишните калории от последните дни с каране на ски. Grin Чакаме да ни се зареди колата и се възползвам да намина и да ви пожелая много весело посрещане на новата година. 2024 да е дори по-хубава от предишната, да донесе много здраве и щастие за всички. И всичките ви желания в новогодишната нощ да се сбъднат!
Бубе, хайде 2024 да е твоята година. Кандидатствай за позиции дори когато не отговаряш на 100 % на изискванията, освен по обяви, кандидатствай директно на места, които знаеш, че може би имат нужда от човек като теб. Разпитай и между приятели. На последната ми работа аз им писах без да има обява, че имат възможност да наемат такъв ценен кадър като мен, ако искат да се възползват. Bowtie В рамките на седмица ме поканиха на интервю и ме наеха, аз после реших, че искам да съм си сама шеф, ама това е друга тема. Joy

# 699
  • Бургас
Омръзна ми да лежа и реших да излезем с момичетата. Останових,че ми е било по-лесно излизането с малки деца, отколкото с големи.
Сега съм ей тук

# 700
  • Бургас
А аз нервнича в мола. Купихме пола за НГ, но тя вероятно нямало да е с нея тогава Rage След малко ще я хлопна с нещо.

# 701
  • Бургас
Най съм си добре сама, евентуално с ММ, който избягва срещите с мен ,седейки в  другата стая. Двете латерни непрекъснато се карат, вдигат шум и са гладни.
Иначе за дрехите на голямата, купуваме нещо което мога да нося и аз, защото както го харесва  в магазина , така и не го слага никога

# 702
Боби, съболезнования. На теб и Буб пожелавам нови работни места през новата година.
Аз си бачкам днес. Утре пак. Пратката с евентуалната рокля на щерката за Нова година няма да дойде. Искрено се надявам да приеме фактите без плач, но и се надявам да не похарчи много пари в последния момент за тоалет и за евентуален шивач за корекция.

# 703
  • Бургас
Бубе,Боби,от сърце ви желая нова работа - тази,която ви е на сърце!

# 704
Вчера и днес доста неща отметнах на работа.
Сега пак следват почивни дни, вкъщи ще сме.
Лино ме питаше какво чета, ами отварям Читанка и карам наслуки - сега съм на тема биографии, друг път са романи, понякога нови български автори. Изобщо мога да нарека моето четене хаотично в хубавия смисъл - от всички жанрове по много. Е, отразява ми се на очите, но пък кефа е голям.
Хубава вечер, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт