Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 898
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • виртуално
Невероятно много ме привличат шишетата на The Merchant of Venice, но не съм пробвала нищо на бранда.
Някой може ли с две-три думи да ги опише ?

# 571
А мен ме привлече серията на TRUSSARDI LE VIE DI MILANO.
Ако има някой запознат ще се радвам да препоръча кое си залсужава пробата. Simple Smile
Сдобих се с мостри на Aperitivo Milanese Porta Nuova Trussardi, който очаквах че най-много ще ми допадне, но на първо фъс изобщо не ми хареса.
Днес разносвам GALLERIA VITTORIO EMANUELE II и е доста приятен и нежен.

# 572
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам този и е много приятен летен аромат с ясно изразена зелена ябълка:

https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Limitless-Shopping … -Spiga-59826.html

# 573
Днес опознавам по-отблизо Crimson Rocks. В самото начало си помислих, класическа роза с пачули. Обаче тук пачули няма, трябва да е ветивер, ефектът явно е подобен. После става основно дървесина и подправки, плътен унисекс. Още го проследявам. Характерното за всички от тази колекция е, че най-хубави и интересни са ми в базите, доста часове след нанасяне.

# 574
За мен товя важи за всички Амуажи, в началото без изключения са ми too much, после в драйдауна са най - интересни и им се вижда красотата и майсторството.

# 575
Още в началото си ми харесват много. Всъщност не ме ли впечатли началото на парфюм няма шанс при мен. От първите нотки знам дали ще ни бъде или не.

# 576
Общо взето споделям мнението на Денси. Може би единственият парфюм, на който съм дала втори шанс и не ме е разочаровал, е Mugler Aura EDP.

# 577
  • София
Може ли 2-3думи за
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Lira-11801.html
Става ли за покупка на сляпо?

# 578
Според мен става , да . Красив аромат е , нежен , деликатен , на мен лично ми мирише на сладкиш  с малко лимон или нещо цитрусови .

# 579
  • Бургас
Според мен, не. Миризмата на канела изобщо не ми допадна. Първо го тествайте някъде.

# 580
Голямо вълнение предизвикват парфюмите на Xerjoff. Сигурно аз съм единствената, която не съм им фен. Пробвала съм ги, но никой не ме e провокирал, че да го искам. Има 3 марки парфюми, с които по никакъв начин не се идентифицирам и това са именно Xerjoff, Parfums de Marly и Initio. Имам точно нулев интерес към предложенията им.

А вие, имате ли марки, които да сте заплюли или само аз съм с такива мании, хехе 😛

# 581
  • виртуално
Да, имам ... от всичко пробвано досега на Monegal - нищо не ми харесва, дори ме отвратиха.
Но пък от Xerjoff , Kilian и BDK почти всичко ми е по вкуса

# 582
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не мога да кажа, че има марка, на която да харесвам всичко или нищо. Може би Шанел - нито един парфюм до този момент не ми е харесал и не бих носила.

# 583
Имам и аз такива марки, но аз не пробвам до безкрай. Първите два-три аромата ако ме ужасят, изобщо губя интерес към марката. Сигурно пропускам нещо, но не страдам, има достатъчно парфюми на света. Например първата ми среща с Xerjof така ме отблъсна, че ги заобикалям отдалече.
И обратно - ако първият тестван аромат е направен добре, дори самият той да не ми хареса съм любопитна да пробвам още и още.

# 584

А вие, имате ли марки, които да сте заплюли или само аз съм с такива мании, хехе 😛
Да, мисля, че е нормално. Според мен всяка марка общо взето си има нещо характерно, което може да се открие в почти всичките й аромати. Ето мен като цяло Том Форд, Мансера и Килиън не ме впечатляват или не ми стоят добре. Разбира се, пробвала съм по максимум 5 парфюма от всяка от тези марки и поне на този етап нямам желание за повече.

Общи условия

Активация на акаунт