Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 553
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
chao,
 какво харесват жените...? Отидете в някоя парфюмерия, пробвайте различни аромати... Вижте и усетете кои харесват на Вас, с кой се чувствате удобно и добре и вземете него. Така мисля аз. А момичето, ако не е впечатлено от Вас, едва ли ще я спечелите с който и да е парфюм. Тук може да се споменат 100 - тина, няма да се ориентирате по - лесно. Успех!

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 06:55 от Magda Dimitrova

# 151
chao,
 какво харесват жените...?Отидете в някоя парфюмерия, пробвайте различни аромати... Вижте и усетете каквъв аромат харесва на Вас и с кой се чувствате удобно и вземете него. Така мисля аз. Тук може да се споменат 100 - тина парфюма, няма да се ориентирате по - лесно. Успех!
И аз мисля така. Човек първо сам трябва да си харесва парфюма/облеклото/прическата. Когато се чувстваш удобно и уверен в себе си, това много помага да излъчваш енергия, която те прави по-приятен/привлекателен и за околните.

# 152
И да ти препоръчаме някой, не се знае как ще ти стои. Комбинацията парфюм - собствена кожа е много важна. Даже и да го пръскаш по дрехите си ( което за един мъж не е О.К. ) пак комбиниран с миризмата на тялото може да се получи неприятна комбинация.
Но щом ще обикаляш магазините и ще тестваш може да пробваш Issey Miyake , Hugo Boss като парфюми с не толкова висока цена. От горния ценови клас виж YSL, Dior, Givenchy, Tom Ford.
Какво точно ще ти допадне е въпрос на собствен вкус и проби. Първо на блотер и ако там аромата ти хареса на вътрешната страна на китката. Имаш 2 ръце така че на всяко посещение след като си набелязал нещо може да пробваш максимум 2 парфюма - по един на ръка. И след това решаваш.
Имай предвид, че парфюма не прави човека! Също така не се къпи в парфюм, а се парфюмирай дискретно. Женския нос е достатъчно чувствителен и не е нужно да я задушаваш. Историята познава случаи на избягали от среща мацки , където кавалера е бил обилно полят с парфюм. Имай и в предвид, че не всяка жена харесва всеки мъжки парфюм.
И накрая преди всичко истинските жените се впечатляват от отношение, чувство за хумор, интелект и стил. Парфюма е само едно допълнение и загатва вкусовете на притежателя му.
Bonne chance !

# 153
chao, аз напълно разбирам защо питаш, особено щом нямаш много опит с парфюмите.
Според мен е много важно към какъв ценови клас се стремиш, защото повечето парфюми, които най-вероятно ще ти се предложат, ще са 100 - 150+ лв.
Аз на мъжът ми много харесвам Thierry Mugler - Alien Fusion EDT и Carolina Herrera - Bad Boy Extreme.
Както са писали и преди мен, Invictus на Pacco Rabanne също е доста добро попадение.
За покупка, търси главно оферти онлайн, но гледай да са от доказа ли се сайтове.

# 154
Мъжете на моята възраст носят Sauvage, Eros, Invictus, etc. Отиди, напръскай си на кожата и виж кое стои хубаво на теб - има много парфюми се харесват но може да не се слеят добре с твоята кожа. Особено класическите "сини" аромати и ароматите с много цитрус - на някои хора миришат горчиво и остро

Luna Rossa Black е много хубав, Spicebomb е подправен и гушлив, YSL Y, Eros са младежки и ако целта ти е да миришеш хубаво а не натрапчиво и странно, са идеален избор.

# 155
Глас за "Ерос" на Версаче. Blue Heart

# 156
В Зара има много хубави мъжки парфюми за по 25-30 лв. Отидете пробвайте и купете този, който силно ви допадне. Ако не поръчайте онлайн.

# 157
Някой може ли да сподели мнение за Miss Dior 2023 ?

# 158
Нова реформулировка на Vanille Fatale:

Разбира се, минава към най-скъпите PBs, редом с Черешите, Rose Prick и т.н.

# 159
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Моля, препоръчайте ми мъжки парфюм. Нещо в този стил трябва да е:

КАТЕГОРИЯ АРОМАТ: ДЪРВЕСЕН, АМБРОВ
ВРЪХНИ НОТКИ: БЕРГАМОТ
СРЕДНИ НОТКИ: ТАМЯН, ЖАСМИН
БАЗОВИ НОТКИ: БЕНЗОЕ, ВАНИЛИЯ

https://douglas.bg/mercedes-benz-club-black-conf-42394

Благодаря много! Purple Heart

# 160
  • Melmak
Sotd: днес съм си вкъщи и мързелувам, спах до обяд (мечтаех си цяла седмица). Когато излизам винаги се колебая и умувам какво да сложа, комбинирам с дрехи, повод и място. Днес като си седя вкъщи и съм само с мм, пак посегнах към моята любима nejma7. Не знам с какво ме плени този аромат, но е секси, завладяващ и изкусителен. Летен ми е, но май ми е мъчно за топлите дни. Не ми е до коледни гурмета. Имам няколко отливки за довършване и все не мога да ги доизхабя.

# 161
Привет хора....след 5 години парфюмно въздържание ....не можех да понасям никакви миризми ,отскоро започнах пак лека по-лека ..първо с Easy Sunday morning и  после ударно и шоково  с By the fire  на Maison Margiela ....обратно ...Засега се пазя от парфюмна преумора ,но все повече изпитвам носталгия отпреди 10 -15 години към Cashmine Touch на Макс Мара ....знаете ли някъде да го продават още ? Има го в някакви западнали сайтове ,но нещо не ми вдъхват доверие ....🙄

# 162
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Моля, препоръчайте ми мъжки парфюм. Нещо в този стил трябва да е:

КАТЕГОРИЯ АРОМАТ: ДЪРВЕСЕН, АМБРОВ
ВРЪХНИ НОТКИ: БЕРГАМОТ
СРЕДНИ НОТКИ: ТАМЯН, ЖАСМИН
БАЗОВИ НОТКИ: БЕНЗОЕ, ВАНИЛИЯ

https://douglas.bg/mercedes-benz-club-black-conf-42394

Благодаря много! Purple Heart

Ice Queen - Потърсете за тест: Maison Martin Margiela By the Fireplace  / https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/By-th … eplace-31623.html

Мисля, че ще бъде чудесен избор.

# 163
# 164
Здравейте,момичета.Нацелила съм св към Killian -angels share (за подарък ) и creed-love in white.Четох доста противоречиви мнения.Бих се радвала на отзиви🌸

Общи условия

Активация на акаунт