Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 982
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ако само името ви притеснява, идеята е за обширните каменисти поля в северната английска провинция от много  романтични и готически романи, тип Баскеревилското куче, Брулени хълмове...така че само от името бих очаквала билков, природен, атмосферен и малко мрачен, може би не много изтънчен или елегантен аромат.
Слезът е много разпространен и по нашите полянки, тъмно лилави камбанки, но съм почти сигурна, че не мирише,може би заради цвета е интерпретиран като виолетки.... За съжаление не познавам самия аромат, но би ми било интересно да споделите дали си отговоря на името

# 286
Ани на нишан е многопластов и всеки път ми е различен. На хладно/ студено време ми е мляко с ориз и много канела. На хладно/ топло се развива по- агресивно- хпра даже усещат роза, която аз изобщо. Освен това е различен на всяка кожа. Задължително тест и изчакайте връхните нотки да изчезнат- на мен ме ми харесва първоначалния аромат и след 10-15 минути вече доста. Тествам и разносвам доста време вече и май ще купя 50 мл. Бях поръчала, но поради непредвидени обстоятелства не можах да го взема. При мен няма никаква кисела или спарена нотка, понякога е като пазар за подправки на мен ( като е по-топло), но на баща ми е спарен, а първоначално като мъжки афтършейф. На приятелка и на мен пръснахме веднъж заедно и бяха два различни парфюма

# 287
Честита Коледа на всички!
Изпуснах тотално предната тема, но почти не влизам да чета…
Парфюми за празници искам ако си ги избирам аз 😀 шегата на страна, от доста време вече купувам доста рядко и преценено.
Последно взех Rococco The Merchant of Venice и Ambre Eccentrico Armani Privée.

Чакам един Nuit Noor Elie Saab в началото на другия месец, харесах ужасно много Devotion D&G. Не знам какви са мненията за него тук. Малко напомня Ani Nishane в началото..
Guidance Amouage също искам много.
И нещо ново с рози, нямам насищане на тях…
Преди много време пробвах Le Mat Mendittorosa и ми е останал спомен за абсолютно фамозия..

# 288
Исках да си купя по празниците нов парфюм, но нищо не ми хареса достатъчно.
Няколко пъти пробвах на китката Miss Dior edp, харесва ми това , което остава след около два часа Sunglasses и не си заслужава в такъв случай да си го купя. Сигурно бих изпръскала мостра от него.
Откъде си поръчвате мостри и мини сетове?
На мен всичко ми омръзва много бързо и все ми иска да си сложа нещо различно.

# 289
Здравейте ,момичета.Вчера получих мостра на juliette has a gun-not a perfume, доста ми допадна и има голяма прилика с молекула 02,но след около час вече не се усещаше.При Вас така ли е ? 🌸

# 290
Скрит текст:
Събирам мнения за Jo Malone Mallow on the moor, чудя се за сляпа поръчка. Привлече ме това, че го оприличават на Инсоленс Герлен и теменужката най - вече. Обаче това име "слез в тресавището" хич не ми допада, за мен тресавище е нещо гнило, застояло.Има ли някой, който го е пробвал?

Имам го и много го харесвам. Няма нищо общо с тресавище, което свързвам с нещо застояло. Не е за покупка на сляпо. Летен е и е много интересен аромат. Хладен, създава усещане за влага. Приятна зеленина, леко пудрен, омекотен от малко ванилия. Свеж, но мек, без да е сладък. Оприличават го с Insolence, за мен са съвсем различни. Специфичен е, затова първо го пробвайте.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 17:21 от Magda Dimitrova

# 291
Следколедно се енергизирам с DKNY Women, също vintage любимец!

Ох, това е един от парфюмите, на които не мога да се наситя. Просто свежа бомба във всеки сезон и при всякакви температури.

# 292
Здравейте ,момичета.Вчера получих мостра на juliette has a gun-not a perfume, доста ми допадна и има голяма прилика с молекула 02,но след около час вече не се усещаше.При Вас така ли е ? 🌸
Не, не е така. Усещам го по 10 часа. Супер тряйност има.

# 293
Отдавна не бях поръчвала парфюм на сляпо- прииска ми се да почуствам отново тази тръпка и не го мислих много 😊
Някой дали го познава

Yama Rouge Orens Parfumes

# 294
  • София
Дами, парфюмите от Parfiumi. Shop за колко време идват?

# 295
Добро утро на ранобудните!
Това
И това един и същ парфюм ли е,на различни места го намирам с различна опаковка?

# 296
Добро утро на ранобудните!
Това
И това един и същ парфюм ли е,на различни места го намирам с различна опаковка?
Не е. Една серия, но с различен аромат. Четете и ревюто на парфюмите с описание на съставките.

# 297
  • The Evergreen State
Сякаш някой спомена преди време тук, че La Petite Robe Noire е вече в тази бутилка на втората снимка. На сайта на Герлен дават само този с подновения дизайн на бутилката. Мисля че е сменен парфюма подобно на както смениха Miss Dior и заради това са сменили леко и дизайна. Аз имам от предишната бутилка. Не познавам новия но ако ти харесва предишната рокля, вземи си нея докато все още се намира.

Парфюм за деня Miss Dior EDP.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:56 от Athena

# 298
Благодаря за бързите отговори! Тествах и харесах парфюма с опаковка от втората снимка и търся него, но като започнах да разглеждам по различните сайтове ми излизат и двете опаковки за един и същ парфюм та затова попитах дали е един и същи парфюм и две различни опаковки или са два различни.
Търся този

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:44 от Mimeto74

# 299
Скрит текст:
От сайта на Нотино:
👉
👉
👉
Точно три са, все в "същото шише". (има и четвърто - почти прозрачно, има и още няколко предходни разработки с друга кройка на роклята)
Само дето не са. Четете описанието на съставките и си изберете според предпочитанията. Ако се загледате по-детайлно ще видите, че имат допълнение към наименованието - Абсолю, Интенз. Различните модели рокля също имат подзаглавие изписано на картонена та кутия и на прозрачни етикет на дъното на бутилката.
Уж сме грамотни, а сравняваме първосигнално - по цвета на шишето.

Общи условия

Активация на акаунт