Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Съединението прави силата. Simple Smile))

Като се "съединиш" с някой аромат и не излезе добра химия, му се радваш върху някой друг. Simple Smile

# 436
  • на терасата
Пробвай да го пръснеш във въздуха над теб и да се парфюмираш само от облака на парфюма. Може да го харесаш върху себе си тогава.

# 437
Благодаря ти, рак-щрак!
Просто не е мой аромата. Simple Smile

Като стана въпрос за "дозата", по колко "фъс" си слагате обичайно от любимите ви аромати?
Сетих се за класическия Пойзън, който с повече от 2 пръскания става непоносим, а иначе го обичам.

# 438
О, зависи от парфюма. Има някои, от които две пръсвания са ми напълно достатъчни. С други направо се поливам. Аз харесвам плътни и присъствени парфюми, от по-фините ми е нужно по-голямо количество, за да си ги усещам аз както ми се иска.

# 439
Аз като почна пръскането и сигурно стигам до към 10 фъс, но според зависи от парфюма.

# 440
  • на терасата
Като стана въпрос за "дозата", по колко "фъс" си слагате обичайно от любимите ви аромати? 

Зависи от парфюма, но правилото, което следвам, е:
Аз нося парфюма, а не той мен Wink

# 441
Стандартно нося по 3, максимум 4, защото пръскам по дрехите си, а на тях се задържа ароматът. За най-любимите ми парфюми, които са сравнително силни мисля, че е достатъчно. Не работя покрай хора така че и това не е фактор, но не искам и себе си да душа

Когато нося 2-3 парфюма заедно (layering) - максимум по 2 от всеки, и не ги пръскам на едно и също място.

Само за Джо Малон, одеколоните на 4711, Аква Алегориите мога да оправдая повече от 5 - но при тях по-скоро има нужда от често повтаряне, отколкото прекаляване наведнъж

# 442
По много се пръскам.
Вкъщи по 10-тина пъти сутрин и после топвам няколко пъти по 2-3 пръскания. Просто много бързо свиквам с аромата и не го усещам. Като излизам навън, се съобразявам с околните и зависи от парфюма и от сезона. Обикновено пръскам 4-5 пъти и това е. Не подновявам.

# 443
Аз пък обикновено пръскам два пъти и веднъж на китката* да си се душа самичка.  На шала също пръскам ако ще ползвам градски транспорт- ако до мен има някой смръдльо, шалът да ме спаси Grinning От най- любимите пръскам много, например делините, hundred silent ways- чувствам се като на облак с 4-6. От италика, black phantom, angels share, ani, side effect и с един фъс се усещам и може да ми се догади от повече от два

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 02:57 от sourispourmoi

# 444
рядко пръскам повече от 2 пъти

# 445
  • София
Аз обичам да усещам парфюма си през целия ден. Пръскам около 4-5 фъс, като 3-4 са отдалече на косата. Харесва ми да усещам аромата, като си завъртя главата и задължително подновявам през деня. В офиса съм сама и много често парфюма от предния ден си ме чака там. Не силен, но се усеща много приятно. Не ползвам тежки парфюми и е хубаво усещане.

sourispourmoi, " и веднъж на котката да си се душа самичка"? Или китката?Simple Smile

# 446
Благодаря за поправката! На китката. Котката ще ме изсели от нас ако опитам Grin

# 447
Пръскам между 1 и 5 пъти, едното фъс задължително на китката. При силни парфюми 1-2 фъс. Ако тествам нов аромат и не съм сигурна че го харесвам много от начало до край, пак само с едно фъс. Почти никога не подновявам. Ей затова нищо не ми свършва на мен, с тоя нисък разход Grinning

# 448
  • Отвъд алеята зад шкафа
Зависи от парфюма. Много силни и трайни парфюми пръскам по 3-4 пъти, други - по повече - по косата, по китките, по дрехите. Не обичам да подновям през деня. Нови парфюми пробвам първо на китка.

# 449
Много зависи от парфюма. От две три до четири пет пръскания, ако има нужда подновявам следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт