Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 937
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
По-скоро зимен , но аз го обичах много и съм го носила и пролет , и есен.

# 496
Densi, за Overture съм безкрайно съгласна. С теб не винаги харесваме еднакви неща, но този бленд на Амуаж е прекрасен, носим, парфюмен разкош. И много ще ти отива.

# 497
Вчера го купих.❤

# 498
Честит и със здраве да омайваш с него!

# 499
Идвам да се оплача, изпуснах в банята полученият за Коледа парфюм Electric Cherry, и се разтече. Така, че бай бай е вече. Много тъпо. Поне се освободи място за нов парфюм, евентуално Yum

# 500
Много не приятно. Аз затова в банята парфюм не вкарвам. На паркета като паднат си остават здрави.

# 501
На мен ми се счупи и разтече един на ламината в спалнята.

# 502
  • София
Според  мен  всесезонен

Много  неприятно със счупените парфюми. На мен ми се разтече и изпари Adults.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 18:52 от chanel19

# 503
Досега не се е случвало да счупя флакон. У дома навсякъде е постлан мокет, вероятно това ме спасява. Само веднъж се случи да изпусна парфюм върху плочки, за щастие оцеля.

# 504
Според  мен  всесезонен

Много  неприятно със счупените парфюми. На мен ми се разтече и изпари Adults.

Аз го ползвах лятото 😁❤Имам слабо обоняние . За съжаление, не усещах 😁 на себе си парфюма много,много 😁. Дано не съм тровила  много хората около мен😂 , през лятото с  този парфюм 😁😂.-Ноо какво да направя 😂😂😂😂

# 505
Явно е такъв ден. Бях на къс полет тази вечер, но с много багаж и деца- един Килиън ми се счупи в чантата и 1. Чантата е прецакана, 2. Парфюмът, разбира се, 3. Всичко е в стъкла. Мрън.

# 506
Еее, това е много неприятно. Нищо, не се ядосвай ще си купиш друг и чанта също, по-хубава! Чантите са другото нещо към, което съм пристрастена освен парфюмите.

# 507
И аз… а знаеш ли каква яка чанта скапа! Не съм фен на Килиън, не знам защо ми беше в чантата. Абе, греда. Ще си купя аз, само да завършат чаветата 🤣

# 508
  • София
Освен  гориво и парфюми  в ЛУКОЙЛ, а дали  са читави?

# 509
  • София
"Крайните котки при мен са кремести, свежи и романтични."

Страшно се забавлявам с тези нотки-котки от 2-3 дена. Става ми много весело.

Общи условия

Активация на акаунт