Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

  • 74 203
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Мнения: 5 622
Гръмогущер дай си време - 1 кг имаш за седмицата, ще спадне и обиколката. Търпение и постоянство трябва Simple Smile

# 1 741
  • Мнения: 1 198
Тоя килограм е в рамките на статистическата грешка. Може да съм стъпил по-накриво... Grinning

# 1 742
  • Мнения: 1 084
Нещо явно съм пропуснала, ама за какво ги ползвате тези ботуши? Щом са компресионни, значи ли, че са за разширени вени? И ако и така, какъв ефект усещате?

# 1 743
  • Мнения: 5 622
По тази логика може да са - 2 Joy
Тялото е умно и помни, ще се раздели с излишното тегло.

# 1 744
  • Мнения: 1 198
По тази логика може да са - 2 Joy
Тялото е умно и помни, ще се раздели с излишното тегло.

Абе помни... Що не помни, когато бях 3,700 и да сваля ударно? Grinning

# 1 745
  • Мнения: 5 622
Защото ако направи толкова ударно сваляне на тегло няма да си жив Rolling Eyes
Не ме карай да ставам лоша, ама ти защо не спря да го тормозиш, когато започна да качваш кг, а?

# 1 746
  • Мнения: 1 525
Съботен кантар:
119 кг, 125 см...
Застой... -1 кг. и никаква промяна на тумбака. Sad
Бъди търпелив промените идват бааавноо а корема спада последно 😁 😏

Благодаря на Елора за книгата и на съфорумката че я е споделила!

# 1 747
  • Мнения: 1 198
Чак тормоз, кеф си му беше. Биричка, картофки...

Видях по назад броколи с кашкавал, което много добре изглеждаше. Как го правите?
Имам два кочана прясно, общо кило. Та дайте акъл как да го сготвя. Досега само задушено правя със зехтин и балсамов оцет, та ми се ще нещо ново да пробвам. Особено, че поданиците ми пожелаха мусака с тиквички, че да мога аз да ям, въпреки че не я обичат.
Царят, бидейки добър цар, реши да им въздаде истинска мусака и съответно само ще слюноотделя. Та кажете с това броколи какъв достоен заместител да направя?

# 1 748
  • Мнения: X
Гръмогущер, не се отчайвай! Винаги има период на застой, т.нар. плато. Но не съм сигурна дали все още се е стигнало до него, защото все пак имаш свален килограм.
Леко бланширах броколите за 1-2 мин., после ги отцедих и залях със смес от краве сирене, пармезан на ситно нарязан, крема сирене, сирене котидж, малко зряла настъргана моцарела, 2 яйца, пресован чесън, черен пипер и парчета масло за разкош отгоре. Разбърках да се смесят ароматите и пак поръсих с моцарела отгоре. И запичаш!  Дано ти хареса! Sunglasses

# 1 749
  • Мнения: 5 622
Само дето биричка и картофи за кеф за устата, а не за тялото Stuck Out Tongue Winking Eye то най-вероятно е мрънкало, но царят не е чул…

# 1 750
  • Мнения: 1 198
Нани, колко време печеш?

# 1 751
  • Мнения: X
Моята фурна не е много силна и понеже беше в стъклена тава- пъхнах я и пуснах на 250 градуса, за около 20 мин. Наблюдавай докато се получи отгоре апетитен загар.
Благодаря и за твоята рецепта за броколи! Ще се пробва!

# 1 752
  • Мнения: 1 084
Гръмогущер, броколите ги бланширам за няколо минути, после ги мяткам в тиган, в който съм разтопила топено сирене, синьо сирене и малко сметана (става и без нея). Така и не се научих да ги ям чисти. Ако не те притеснява смесването на различни протеини, перфектно си пасва с пилешка пържола.

# 1 753
  • Мнения: 17 347
Като виден мързел бланширам цялата глава броколи във висока тенджера. После режа, слагам зехтин , течна сметана и кашкавал и в микровълновата.
Днес ще правя свински ребра във фурната с италианската смеска от Лидъл. Няма да се моря.
В момента се задушават в кукъра.

# 1 754
  • Мнения: 8 495
Аз съм с възможно най-лесната рецепта Grinning
Използвам замразено броколи. Прясно не съм приготвяла. Та замразеното леко го поизмивам в гевгирче, малко подсушавам, добавям зехтин и подправки според вкуса и мятам в еърфрайера.
Чудесна гарнитура.

Общи условия

Активация на акаунт