Препоръчайте астролог - 5 тема

• 64 486
  • 692
  •   1
Отговори
# 660
Може известният час да е приблизително точен, затова и ректификацията да не е имала решаващо значение.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 22:24 от starinthenightsky

# 661
Мама каза, че е гледала часовника, обаче при мен куспида се сменя в знак само за минута разлика. Та не знам часовникът бил ли е верен или не.
Имам ректификация с 2 мин назад при Магерова, обаче на 2 на 3, и повечето неща не станаха изобщо както ги каза.

Libraing, ще избираш ли конкретен ден, държиш ли на нещо асцендент или луна?

Честно казано моята бременност се стича не съвсем без притеснения, така че на този етап съм на вълна, просто да е доносено.

Предвид че първата половина на декември доста преобладават огъня и водата, може би няма да е зле да се балансира малко с някой въздушен и / или земен луна / асцендент, и ако допрем до секцио ще го говоря с двама доверени астролози (тоест ако се окаже предварително, че трябва да планираме секцио).

Тоест, при възможност бих побутнала към нещо по-добро за самото дете, но генерално на този етап ще съм щастлива просто да стигнем стрелеца. 😀

# 662
Затова като търся астролог и попадна на някой, който държи да ми прави ректификация и не работи без да я направи, си тръгвам , колкото и добър да е.
Знам си часа и това е.

# 663
Здравейте, мнения за Антоанета Салвидж?

# 664
Здравейте, мнения за Антоанета Салвидж?

Астропсихолог е, но опитен, и от мои познати съм чувала добри отзиви.

# 665
Здравейте, преди 3 години ходих на първия си хороскоп и таро в хотел Рила в София в офисната част. Мисля, че жената се казваше Мария, но наистина нямам спомен, нито намирам контакта. Някой дали е ходил или знае, защото всичко, което ми каза се случи до най-малкия детайл, колкото и да ми се струваше тогава несериозно. Имам здравословни проблеми и много се мъча и търся всякакви начини да ми се помогне с насоки. Знам, че още практикува, но нямам представа къде. Благодаря!

# 666
  • София
Относно ЕСГРАОН - предлагат ли такава услуга за проверка на час на раждане? Каква услуга трябва да се заяви по техния списък с услуги за граждани? Моя случай е подобен - години наред използвах един час на раждане а след това се сдобих със друг. Разликата е 30 мин. в които се сменя АЦ. Това много съществена разлика ли е т.к. аз се идентифицирам и със двата АЦ.

# 667
  • София
Отидох в общината, която е наследила бившия Димитровски район в София/където съм родена/, стана за минути на гише Есграон...

# 668
ЕСГРАОН на място. Трябваше да ходя в този по месторождение при тогавашното райониране, защото сегашната община с този адрес е добавена години след раждането ми. Имаше малка такса, но не помня колко, ровиха в едни книги и ми дадоха часът (не че ми свърши работа, но поне даде времева рамка). Но, за сестра ми нямаше запис и в двете общини, родена 8 години след мен. Там вариант остава само Майчин дом, където по спомен таксата е 50, и става и по имейл да се направи.

# 669
  • София
Момичета, какво да им кажа - че ми трябва час на раждане ли? Вече съм проверила във болницата - архива бил изгорял.

# 670
В болниците вече припечелват от такава справка и таксата, по последни данни, е от 20 до 50 лв.
В общината ще получите часа, който им е подаден от архива на болницата, където сте раждани.

За 80те набори, както неведнъж се е коментирало, често липсва информация за часовете – архивът или е бил унищожен, или не се е водил.

# 671
Загата не го препоръчвам, живее на друга планета ... не се занимвайте, надалеч ... жестоки цени за да подсилвате менталните му проблеми ...

# 672
Добър астролог е – има познания, но живее в света на конспирациите.

# 673
  • София
😊...значи в моя случай, да заобичам нумерологията....

# 674
  • гр. София
Момичета, какво да им кажа - че ми трябва час на раждане ли? Вече съм проверила във болницата - архива бил изгорял.
Ще кажете, че искате копие на акта за раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт