Има и голям прогрес в оформянето на прогнозите. В началото беше аудио файл, докато сега е в писмена форма. Преди често споделяше оригиналните трактовки от древността, сега добавя и актуален прочит, съобразен с днешната реалност.
Относно моя прочит на неговите анализи - прави ми впечатление, че като получа прогнозаа - филтрирам информацията, в съответствие с текущата ситуация - това, което зная и очаквам. Отсявам и игнорирам информация, която ми звучи неуместно. И чак после, като стане нещо и започна да се чудя - абе как не го е предвидил това, като се върна да чета - виждам, че човекът ясно си го е казал, но мозъкът е "пропуснал".
То все пак е доста информация и предполагам, че подсъзнателно избираме какво да видим на пръв прочит.
Всички прогнози, които правя - дали при него или другаде - периодично препрочитам или прослушвам отново и добавям още пластове, които се наместват към ситуации, които вече са се случили или съм игнорирала преди.
Неговите прогнози са ми наистина ценни, но с времето и аз се уча как да си ползвам. Не са леко хапченце, което се преглъща ей така.
До мен не са достигали никакви конспирации или пропаганди - всичко е било конкретно и точно по темата.