Препоръчайте астролог - 5 тема

• 64 227
  • 691
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
Аз съм много доволна от Загата - при мен има брутално добра познаваемост - с много добър тайминг и точност в прогнозите. Всеки път се изумявам как е възможно. Консултирам се при него от няколко години, споделеното не е базирано на 1 прогноза.

Има и голям прогрес в оформянето на прогнозите. В началото беше аудио файл, докато сега е в писмена форма. Преди често споделяше оригиналните трактовки от древността, сега добавя и актуален прочит, съобразен с днешната реалност.

Относно моя прочит на неговите анализи - прави ми впечатление, че като получа прогнозаа - филтрирам информацията, в съответствие с текущата ситуация - това, което зная и очаквам. Отсявам и игнорирам информация, която ми звучи неуместно. И чак после, като стане нещо и започна да се чудя - абе как не го е предвидил това, като се върна да чета - виждам, че човекът ясно си го е казал, но мозъкът е "пропуснал".

То все пак е доста информация и предполагам, че подсъзнателно избираме какво да видим на пръв прочит.

Всички прогнози, които правя - дали при него или другаде - периодично препрочитам или прослушвам отново и добавям още пластове, които се наместват към ситуации, които вече са се случили или съм игнорирала преди.

Неговите прогнози са ми наистина ценни, но с времето и аз се уча как да си ползвам. Не са леко хапченце, което се преглъща ей така.

До мен не са достигали никакви конспирации или пропаганди - всичко е било конкретно и точно по темата.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 07:10 от a.l.e.n.a

# 676
  • София
Загата не го препоръчвам, живее на друга планета ... не се занимвайте, надалеч ... жестоки цени за да подсилвате менталните му проблеми ...
Дали бихте споделили с примери какво имате предвид?

# 677
  • София
Аз при Загата съм правила обща консултация, през която е задължително да се мине, за да се прави после прогноза. Но не стигнах до прогнозата, защото тази обща консултация за мен не носи нищо, въпреки че е два часа. Един час изброява в кои домове са планетите и какво значи това според древните текстове, например - човек, на който царят доверява тайните си и т.н. Другият час беше според китайския хороскоп. Имам опит с вдин хорарен въпрос - категорично не позна събитието. И сега се чудя дали е точна ректификацията, направена от него - има разлика от три градуса от часа от общината, но асцендентът минава в друг знак

# 678
Не знаех, че по време на консултация дава цитати от древните текстове като обосновка. Малко на формат за обучение ми прилича това. Не съм чувала друг астролог да го прави.

# 679
Да, и при мен беше така, както са описали горе по време на консултацията с него. Според мен една идея повече се наблегна на фрагментирани тълкувания, отколкото на синтез.

# 680
Здравейте! Някой от вас работил ли е с Анастасия Кулик? Какви предсказания дава или изобщо са верни? Гледам в социалните мрежи често излиза, а дали има истина?

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 00:19 от Moderator3

# 681
А за Адриана от Ергена...написала и че работи само това и ежедневно има консултации. Наистина ли има хора, които биха й се доверили?

# 682
Здравейте! Някой от вас работил ли е с Анастасия Кулик? Какви предсказания дава или изобщо са верни? Гледам в социалните мрежи често излиза, а дали има истина?
Абсолютна измама според мен.
Никога не съм срещала името и, а като отворих ФБ страница първата и снимка е на 16 април.

# 683
Има и една Красимира Рохини, занимава се с джотиш астрология. Някой за мнение? Много се себеизтъква в Страницата и сайта си и как само тази астрология била ,, вярната", всичко друго било не вярно.

# 684
Има и една Красимира Рохини, занимава се с джотиш астрология. Някой за мнение? Много се себеизтъква в Страницата и сайта си и как само тази астрология била ,, вярната", всичко друго било не вярно.
Аз правих консултация при нея по конкретна тема. Имаше познаваемост. Спестява някои неща.

# 685

Учила е няколко години, още след първата година уводно обучение се обявява за професионален астролог.
Иначе през тези няколко години е понапреднала, но е жалко, че заблуждава хората с подобни спекулативни твърдения. Иначе с Джьотиш няма как да няма никаква познаваемост.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 11:32 от Sotis

# 686

Учила е няколко години, още след първата година уводно обучение се обявява за професионален астролог.
Иначе през тези няколко години е понапреднала, но е жалко, че заблуждава хората с подобни спекулативни твърдения.
Благодаря за мнението! Направи ми впечатление, че много парадира с нейното обучение, какви учители имала, какви курсове изкарала, Какви дипломи, сертификати. Курсове прави, явно бизнеса върви!
Обаче, това отхвърляне на традиционната антична астрология ми натисна лампата за съмнение.

# 687
В случай, че критерият за избор на астролог е неговото представяне в собствената му страница,  то всички на думи може да се представят като дългогодишни астролози, с много доволни клиенти, които са разработили уникален метод и тяхната астрология е най-добра.
Действителността, която се вижда от астрологични публикации в нета е ниво като за масовия вкус, който не различава астрология от гадаене.
Спекулациите са част от средствата за привличане на клиенти. Понеже хората не си дават сметка каква инвестиция е нужна наистина да си добър в тази област, то всеки с по две години теория може да се обяви за квалифициран за астролог и преподавател.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:10 от starinthenightsky

# 688
Сегашните новоизлюпени астролози в социалните мрежи си купуват и лайкове, и последователи. Да не говорим колко много фалшиви "отзиви от доволни клиенти" могат да се напишат в страницата. Не визирам конкретната личност. Но там има голямо парадиране, имитация на един много известен наш астролог (с кресливото "събитие по прогноза!!!) и констатирани плагиатски практики. Ама живи и здрави да са, това е "нивото" на нашата гилдия...

Тя традиционна (антична) западна астрология никъде не е учила, как да я отхвърли!? Но беше хваната в опити, след няколкомесечно слухтене по специализирани фейсбук групи (така антична астрология не се учи, да четеш какво пишат други астролози – с опит и практика в материята), да заблуди аудиторията си, че е изучила цялата традиционна астрология... за броени месеци. Забелязвам, че в социалките хората най-много се връзват на парадиране с "духовност" и какви "учители" си имал. Оттам нататък грам критично мислене няма – щом се представяш за "духовен", нищо не се подлага на съмнение. Същият номер минава при доста тарикати в гилдията.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:02 от Sotis

# 689
Не искам да обобщавам и да говоря по принцип, просто исках отзиви за конкретната личност!

Общи условия

Активация на акаунт