Препоръчайте астролог - 5 тема

• 70 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Конкретната личност има публикации и в този форум. По тях също може да си съставите впечатление.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:09 от starinthenightsky

# 691
Получихте ги, неетичен колега никога не бих препоръчала, независимо колко познания има.

# 692
Когато предлагаш услуга, трябва да я съобразиш с нуждите на потребителя. Някой може да е велик теоретик, но ако ти избълва теорията, без да я приложи към твоята нужда от знание в момента, няма много смисъл.
Това го казвам в общ смисъл, защото хората, които са се посветили на някоя тема, често са толкова вглъбени в самото знание, че губят връзката с приложението му.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 00:50 от Cafe

# 693
Хората, които смятат, че астрология се учи предимно с четене на астрологична литература, от курсове,  пък било то и от авторитетно изглеждащи автори и източници, без това да включва и разбиране, могат да предложат основно теоретични концепции за анализ. Астрологични анализи по готови рецепти. Те  имат знание, но не и познание.
Най-вероятно има доста такива астролози на книга, особено от тези с по две години подготовка, на които анализът се прави машинално според готовите рецепти, а не в зависимост от контекста.

# 694
Момичета, вчера гледах едно интервю със Светлана Василева, която сподели, че често се съветва с астроложки. Астроложката й сега е Ива Радулова. Светлана не сподели в ефир фамилията, това го разбрах от една позната. Та, някой чувал ли е нещо за работата на тази астроложка?

# 695
За Госпожа Гущерова ли става въпрос ?

# 696
За пръв път чувам това име на астролог.

Мислех, че "звездите" се консултират с някои по-известни медийни астролози, такива като Мира Кунева, Силва Дончева, Хули Леонис...

# 697
За Госпожа Гущерова ли става въпрос ?

Да, същата.

# 698
Явно много добре я съветват звездите госпожата 🙄

# 699
Толкова добре я съветват, че освен че вече не е госпожа Гущерова ами и остана без дома, колата и спестяванията си.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:19 от •MERA•

# 700
Толкова добре я съветват, че освен че вече не е госпожа Гущерова ами и остана без дома, колата и спестяванията си.

Е това едва ли е от съветите на другите хора, просто тя не е много умна. Но ако реши да остави децата на него, веднага ще получи, всичко, което иска.

# 701
Някой ми беше казал, че се е съветвала с астроложката си на коя дата да поиска развода. И помня, че беше Юли миналата година по съвпада на Марс, Уран и Алгол. Интересна конфигурация за нови начинания. Какво ли е имала за цел да постигне? Не зная.

От друга страна, това е по-анекдотично. Имам близка приятелка в тези среди, та достигат до нея някакви неща и тя ми разправя 😀

# 702
Вероятно с тая елекция са целяли максимална щета, или евентуално да "ударят" нещо в картата на Гущеров. Но тук можем само да гадаем. Каквито и да са нейните консултиращи астролози, Светлана просто не е умна и не си е изиграла картите добре.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:45 от Sotis

# 703
Някой ми беше казал, че се е съветвала с астроложката си на коя дата да поиска развода. И помня, че беше Юли миналата година по съвпада на Марс, Уран и Алгол. Интересна конфигурация за нови начинания. Какво ли е имала за цел да постигне? Не зная.

От друга страна, това е по-анекдотично. Имам близка приятелка в тези среди, та достигат до нея някакви неща и тя ми разправя 😀

И на мен една астроложка ми се беше закачила, искаше напред пари  за няколко консултации. От нея съм чувала коментари за клиентите си и техните комични ситуации. Е, вече не ме консултира.

# 704
  • гр. София
Момичета, вчера гледах едно интервю със Светлана Василева, която сподели, че често се съветва с астроложки. Астроложката й сега е Ива Радулова. Светлана не сподели в ефир фамилията, това го разбрах от една позната. Та, някой чувал ли е нещо за работата на тази астроложка?
Ау, ау... що пари и нададох на тази!!! Сигурно имам 10 прогнози при нея, ако не и повече. Казвам й, че не се случват нещата, а тя отговаря, че не е възможно и дава нов срок. Той минава нищо пак... и те така през няколко месеца...

Общи условия

Активация на акаунт