На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 93 453
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • ...живея на последния етаж...
И аз така, не съм критерий.
Глюкофаж само веднъж купих, колкото да си има диабетикът. Иначе Янумет купувам по-често, че или му свършва, или рецептата изтекла. Не е казвал да има разлика.
Заради цената вземам лекарства за настинка, болки, сиропи, прахчета. Но с това увеличение  дето следва от 25 декември вече няма смисъл.

# 91
Пак да помоля за препоръка за заведение, в което да обядваме агнешко или в краен случай риба. Търся и насоки за мебелни магазини, че ни предстои обзавеждане на апартамент.

# 92
Глюкофажа е под 10 лв в България. Аз продължавам да ги взимам от тук.
В неделя отидохме до Одрин, за да взема лекарства за артрит, които не се продават в България. Наложи се да обиколя и 3-те дежурни аптеки. Интернета ми не работеше и беше ужасно трудно да ги открием. Няколко човека ни помогнаха, за което съм им много благодарна. Аптеката в Ераста не работеше. Надявах се да работи, тъй като мола работи в неделя, но беше затворена.

# 93
  • Пловдив
Аптеката в Ераста не работи в неделя, ако не е дежурна. Не е на принципа като при нас.

# 94
  • Далечният изток
Следващия петък ще ходя, ще видя тъкмо новите цени...

# 95
Здравейте,
може ли да помоля някой който ще ходи до Одрин да ми купи две кълба прежда от покрития пазар при старата джамия ? Ще дам снимка на етикета на преждата. Ще си поема разходите за куриер от България или ако е в София, ще си я взема сама.
Проверих всички сайтове и я няма налична. Има я в един турски сайт, но ми искат по 20лв доставка на кълбо. Ще съм благодарна, ако някой може да помогне.

Пак да помоля за препоръка за заведение, в което да обядваме агнешко или в краен случай риба. Търся и насоки за мебелни магазини, че ни предстои обзавеждане на апартамент.

Аз, не че знам много ресторанти, но ние хапваме в Айдън на центъра агнешки котлетчета. Може и да има и по-добри места.
За Мебели - знам улицата покрай Селимие джамия по посока отдалечаваме от центъра. Влизала съм в тях, но определено не е моя стил на обзавеждане.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 18:32 от milichka

# 96
  • Бургас / UK
Здравейте,
може ли да помоля някой който ще ходи до Одрин да ми купи две кълба прежда от покрития пазар при старата джамия ? Ще дам снимка на етикета на преждата. Ще си поема разходите за куриер от България или ако е в София, ще си я взема сама.
Проверих всички сайтове и я няма налична. Има я в един турски сайт, но ми искат по 20лв доставка на кълбо. Ще съм благодарна, ако някой може да помогне.
Аз мога да Ви взема , но не знам точно кога ще ходя-или м/у Коледа и НГ или след НГ. Пратете ми снимка на преждата. Покрития пазар е този , който е по продължение на главната и единия край му е до рибната борса, нали? Да не стане грешка 😊

# 97
  • София
Пътувалите през последните дни през Капитан Андреево, бихте ли могли да кажете дали на влизане в Турция има много пътуващи в посока Турция гастърбайтери, връщащи се за празниците от Западна Европа? И чака ли се много на границата на влизане в Турция?

# 98
Пътувалите през последните дни през Капитан Андреево, бихте ли могли да кажете дали на влизане в Турция има много пътуващи в посока Турция гастърбайтери, връщащи се за празниците от Западна Европа? И чака ли се много на границата на влизане в Турция?

В събота срещу неделя нямаше никой на границата, но всички коли минаваха скенер.

# 99
Аз мога да Ви взема , но не знам точно кога ще ходя-или м/у Коледа и НГ или след НГ. Пратете ми снимка на преждата. Покрития пазар е този , който е по продължение на главната и единия край му е до рибната борса, нали? Да не стане грешка 😊

Много благодаря, изпратих на лични подробностите.

# 100
Новите цени са качени вече в ilacabak.
Нурофена беше 6 и нещо, сега е 8.22 лв.
Акнелиза, който купуваме вече е 26 лв. И тъй като по сайтовете тук се продаваше с надценка и струва около 30 лв, то е по-изгодно вече да го поръчвам от олх отколкото да пътуваме до Одрин.

# 101
Купувам Матофин беше 4 лв стана 6 сега от днес е 14.Това е нашия глюкофаж единствената сметка е че тук цената е за 60 бр а там за 100.Саксендата тук е 280 лв там беше 200.От днес и там е 280.Не можах да ида да си купя.

# 102
Купувам Матофин беше 4 лв стана 6 сега от днес е 14.Това е нашия глюкофаж единствената сметка е че тук цената е за 60 бр а там за 100.Саксендата тук е 280 лв там беше 200.От днес и там е 280.Не можах да ида да си купя.

В Ремедиум е 256 лв саксендата, но трябва електронна рецепта. (Има само в София обаче, не знам от кой град сте)
В Турция наистина много е качена цената - 283 лв.
И ето, че е по-скъпо вече там…

# 103
  • Далечният изток
Матофин къде го видяхте за 14 лв? Аз го виждам в турския сайт за 7 лв.

# 104
Матофин от 1000 ХР 206 лири.За саксенда имам електронна рецепта но в Казанлък нямане такава аптека.

Общи условия

Активация на акаунт