На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Ето ви още един матрак.Моделът е Албатрос и е твърд.Доволна съм и от матрака и от спалнята

# 271
  • София
Didolinaaa, матрака от снимките е със същите шарки като този, който поръчахме. Твърд ли е много?
Не е мек, но за хора с болен кръст е перфектен. Ама не е и дъска, двулицев е, аз съм страшно доволна. Ако не е тайна каква е цената сега.
Не мога да снимам добре спалнята на каката, там вече е склад и е ад. Опитах, нямам идея какво ще видите. Това е таблата отгоре.

А това е страницата, с матраците, самата спалня е на крачета, опитах се да я намеря в сайта, но нямат всички неща. А на място вадят каталози и гледаш... Магазина е на 4 етажа, но отвън се вижда само първия.

Ето и стола, започва се голямото вадене и редене. Не гледайте цвета по стените, не беше това идеята, но ...сега така ще го гледам.

# 272
Didolinaaa, бях я написала по-горе, но може да не си видяла. 1150лв е спалнята с матрака. Супер изглеждат мебелите. Relaxed

# 273
История от събота. Бензиностанцията на ШЕЛ до Мигрос от страната на Марги аутлет. Платената сметка за бензин беше с 2700 лири в повече. Плащах с карта и като погледнах съобщението веднага на касата показах сумата и количеството. Искаха да  върнат 1000 лири  и след като категорично не се съгласих ми казаха,че след 2 часа ще направят проверка.
В късният следобяд се извиниха и ми върнаха сумата.
Та гледайте какво ЩЕ плащате.
Случвало ми се да  маркират повече бройки от купеното, да не ми приспаднат обявеното на етикета намаление, но да платя гориво повече от колкото събира резервоара ....
 Имайте едно наум@

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 08:52 от Tony Maria 22

# 274
  • Варна
Здравейте, цените на лентичките за глюкомер дали са по-ниски от България? Благодаря!

# 275
Някой купувал ли е този продукт?

# 276
Мой приятел в България си го купи. Върви по 25-28 лв

# 277
Здравейте, цените на лентичките за глюкомер дали са по-ниски от България? Благодаря!
Преди години бяха доста по-евтини. Не знам предвид инфлацията как стоят нещата сега.

# 278

Акучек инстант 50 бр ленти 525 лири ~31 лв.
В София по аптеките акучек инстант 50 бр ленти ~22 лв.
  Но и зависи откъде ще ги купите де. Медицинските изделия (каквито са лентите) и козметиката нямат фиксирани цени като лекарствата и цените варират навсякъде.
  Като цяло само лекарствата с рецепта са на много ниски цени.
Козметиката в Турция е на безбожна надценка. Даже съм се чудила турците с тези заплати как могат да си позволят да си купят един обикновен крем на Виши, който в София струва 47 лв, а в аптеката в мол Ераста кремът излизаше над 100 лв…
Като за нас обръщайки лева в лира - ни е евтино за пазар на стоки. На турците обаче хич не им е евтино спрямо минималната заплата.
  Аз лично не съм виждала рейсове с турци да идват да пазаруват тук, както ние правим.

# 279
  • Русе
Въобще не им се чудя как си купуват Виши, щото и без Виши се живее. Защо да идват автобуси насам? За да си купуват скъпа козметика и алкохол ли? Щото у нас само това е по-евтино. А тяхната минимална заплата е по-висока от нашата. И не мога да си обясня, защо всички ги ожалват при положение, че главните пера в едно домакинство - хранителни стоки, лекарства и режийни разходи там са много по-евтини и по-ниски от тук.

# 280
Идват, само че не с автобуси, а с колите си. Жените тук са евтини, а и хазартът е разрешен...
По спа хотелите също има много турци, но там не съм сигурна дали не са предимно от преселниците, съвместяващи почивката със срещи с роднини и наглеждане на имоти.

# 281

Акучек инстант 50 бр ленти 525 лири ~31 лв.
В София по аптеките акучек инстант 50 бр ленти ~22 лв.
  Но и зависи откъде ще ги купите де. Медицинските изделия (каквито са лентите) и козметиката нямат фиксирани цени като лекарствата и цените варират навсякъде.
  Като цяло само лекарствата с рецепта са на много ниски цени.
Козметиката в Турция е на безбожна надценка. Даже съм се чудила турците с тези заплати как могат да си позволят да си купят един обикновен крем на Виши, който в София струва 47 лв, а в аптеката в мол Ераста кремът излизаше над 100 лв…
Като за нас обръщайки лева в лира - ни е евтино за пазар на стоки. На турците обаче хич не им е евтино спрямо минималната заплата.
  Аз лично не съм виждала рейсове с турци да идват да пазаруват тук, както ние правим.
На мен ми казаха, че в Бургас водят турски автобуси на Метро.Колко е истина и дали не е някакъв вид транзит не мога да кажа.

# 282
Метро е превозвач с автобусни линии (подобно на нашия Юнион Ивкони).

# 283
  • Там където
Да, идват основно за хазарт и жени Simple Smile Хотелът и спа центъра към него, които посещавам редовно  са пълни с чисти турци. Нито са преселници, нито наглеждат имоти. Друго  поглеждат Simple Smile

# 284
  • у нас
Метро е превозвач с автобусни линии (подобно на нашия Юнион Ивкони).
Предполагам, че Ивето е писала за магазин Метро, а не за автобусната компания Метро.
И да, в Бс има доста турци, писала съм и преди, със закупени имоти, и редовно в магазините се виждат. Това, което казват е, че нашите продукти са по-качествени. И въпреки че са по-скъпи, купуват от тук. Въпрос на гледна точка. За едни там е по-хубаво, по-вкусно, по-качествено, за други - тук. Всеки е свободен да прави своя избор.

Общи условия

Активация на акаунт