На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Някой има ли валидна карта за магазин Гратис ?

# 286
Метро е превозвач с автобусни линии (подобно на нашия Юнион Ивкони).
Предполагам, че Ивето е писала за магазин Метро, а не за автобусната компания Метро.
И да, в Бс има доста турци, писала съм и преди, със закупени имоти, и редовно в магазините се виждат. Това, което казват е, че нашите продукти са по-качествени. И въпреки че са по-скъпи, купуват от тук. Въпрос на гледна точка. За едни там е по-хубаво, по-вкусно, по-качествено, за други - тук. Всеки е свободен да прави своя избор.
Да,  магазин Метро исках да кажа.

# 287
Здравейте! Някой има ли валидна карта за магазин Гратис ?

Казвате на касата tourist discount и маркират тяхна карта за намаление.
 Иначе картата е активна само с турски номер.
С български телефон не става.

# 288
Моля, препоръчайте ми надеждни и евтини магазини в Лозенград.

Основно ме интересуват домашни потреби - пердета, чаршафи, рафтове, стелажи, огледала

Кухненско оборудване и баня - сервизи, чайни, легени, кошове за пране

Интересувам се от местата с по-изгодни цени от България (Джъмбо).
Иначе Мигроса го знам къде е, заведенията също. За съжаление няма да ходя в пазарен ден, а в петък :/

# 289
Има ли хубав хотел в Одрин с вътрешен басейн . За да съчетаем разходка с почивка

# 290
  • Бургас
Dimitar
Braca Home - в центъра, има уникален текстил. Но не е супер евтино, а по-скоро добро качество на добра цена.
Сервизи - Karaca, но и там не е евтино. В Мигроса също виж за сервизи.
Ето тук има много домашни потреби на цени, сходни с Джъмбо:
https://maps.app.goo.gl/bLu5BuBo9Z9fUAnGA
Под Мигроса има магазин Текзен, там можеш да провериш за баня, рафтове, огледала.
Ние оттам бяхме купили двулицев матрак на цена два пъти по-ниска от България.

# 291
Има ли хубав хотел в Одрин с вътрешен басейн . За да съчетаем разходка с почивка
Освен Марги друг май няма.

# 292
Здравейте, Търся един крем, няма го в аптеките в България. Дали някой може да ми го вземе от Турция? Ще го платя по какъвто начин е най-удобен за вас. Става дума за крем за изгаряния след лъчетерапия - Lamiderm cream 60 ml.

# 293
  • Варна
Здравейте, Търся един крем, няма го в аптеките в България. Дали някой може да ми го вземе от Турция? Ще го платя по какъвто начин е най-удобен за вас. Става дума за крем за изгаряния след лъчетерапия - Lamiderm cream 60 ml.
Аз съм го ползвала точно по време на цялата лъчетерапия и съм много доволна, но ще ходя в Турция месец май.
Дано някой ви съдейства.
Пишете и в темата за Истанбул.

# 294
Ще пътувам края на февруари чак, дано намерите до тогава, ако не сте мога да взема.

# 295
Ние бяхме в Марги хотел.Не е нещо особено,студен басейн,има сауна,хамам!
Стаите и леглата да разкошни

# 296
  • София
И още един въпрос. Безопасно ли е? Аз, бабата, две деца? Да идем за 3-4дни, хотел, разходки, шопинг. Мъжа ми едва ли ще иска да дойде, пък и трябва да гледа кучето. Някъде през май го мисля...

# 297
  • София
По мое мнение, да.

# 298
  • Далечният изток
От гледна точка на какво да е безопасно?

# 299
  • София
От гледна точка на какво да е безопасно?
Предполагам, че жената се притеснява, че са само жени. Вероятно пита за ходене по улиците, пазар, шопинг, кафенце. Тя си го е написала мисля.

Общи условия

Активация на акаунт