На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Далечният изток
Ясно, но какво да е опасното при ходене по улиците и пазар, това питах?
Все пак Одрин е в Европа, не някъде в третия свят или място, където се води война.

# 301
  • София
Ясно, но какво да е опасното при ходене по улиците и пазар, това питах?
Все пак Одрин е в Европа, не някъде в третия свят или място, където се води война.
Е може жената да не е ходила в Турция, знам ли.

п.п. По темата да питам преместиха ли обратно пазара до Марги или още не на оня прашоляк?

# 302
  • Далечният изток
Трябваше да е до Нова година там, след което да се върне на старото място, но не знам дали е преместен обратно вече.
Ще разбера от първо лице в началото на март Simple Smile

# 303
  • Стара Загора
Миналата седмица не беше.

# 304
  • Бургас
Минавам да похваля зехтина от собствената марка на File - Harras, приятен и ненатрапчив вкус.
Обикновено купувам Sirim от БИМ. Ама като се има предвид, че File се води "по-луксозния" БИМ, може зехтина да са го бъркали в един общ казан и само бутилките да са различни Simple Smile
Не помня дали имаше голяма разлика в цената, следващия път специално ще гледам.

# 305
В сряда синия пазар още беше в прахоляка до Мигрос

# 306
  • Русе
Минавам да похваля зехтина от собствената марка на File - Harras, приятен и ненатрапчив вкус.
Обикновено купувам Sirim от БИМ. Ама като се има предвид, че File се води "по-луксозния" БИМ, може зехтина да са го бъркали в един общ казан и само бутилките да са различни Simple Smile
Не помня дали имаше голяма разлика в цената, следващия път специално ще гледам.
Каква му е цената на зехтина в момента?

# 307
  • Бургас
Пусто не си спомням за колко го взех преди месец, но сега гледам цената е 185 лири за литър. За Sirim конкретно екстра върджин.

# 308
Не знам дали видяхте, но Еконт ще отварят офис в Истанбул, а от вторник е активна и услугата поръчка през онлайн платформата Йоландо чрез Еконт до България.
Може да се пазарува от всякакви турски сайтове.
Доставката до България с Еконт е 15.54 лв за 1 кг.
   Аз ще я изпробвам, защото видях че и от хепсибурада ще може, и от трендйол, котон, дефакто, сефора.
От хепси толкова много неща съм харесала.

# 309
Не знам дали видяхте, но Еконт ще отварят офис в Истанбул, а от вторник е активна и услугата поръчка през онлайн платформата Йоландо чрез Еконт до България.
Може да се пазарува от всякакви турски сайтове.
Доставката до България с Еконт е 15.54 лв за 1 кг.
   Аз ще я изпробвам, защото видях че и от хепсибурада ще може, и от трендйол, котон, дефакто, сефора.
От хепси толкова много неща съм харесала.
Може линк за хепси.Не знам как да го изпишат.

# 310
# 311
Това публикувах в групата за Одрин.. и веднага бе неодобрено и изтрито от администратора . На доста хора ще им умре далаверата.
Вече може да се поръчва онлайн от Турските сайтове, чрез  платформата  Йоландо.https://www.yollando.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B0%D0%B … 0%BE%D1%82%D0%B8/

# 312
Това публикувах в групата за Одрин.. и веднага бе неодобрено и изтрито от администратора . На доста хора ще им умре далаверата.
Вече може да се поръчва онлайн от Турските сайтове, чрез  платформата  Йоландо.https://www.yollando.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B0%D0%B … 0%BE%D1%82%D0%B8/

Някой има ли преки впечатления от платформата?
Дължими ли са суми за мита?

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 22:13 от Tony Maria 22

# 313
  • here and now
Попаднах на нещо, като търсачка, която сравнява цени в различни онлайн магазини.
Реших да я споделя, може да е полезна на някой, предвид новите възможности за пазаруване.
https://www.cimri.com

# 314
  • там където има винаги вятър
Скъпо било, нямало да се ходи както преди...ами в събота чакахме над 50 мин. за да минем границата в 8.30. На връщане по-бързо. Пред Марги както винаги няма място за паркиране - Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен... всички се бяхме изнесли. То и времето - чудно.
Синия пазар още на поляната, но прахоляк, кал...нищо не спира нашенеца, торбите пълни със зеленчуци, препарати, кой каквото си хареса.
Както се казва "за всеки влак си има пътници", т.е. който е решил пак ще ходи.

Общи условия

Активация на акаунт