На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Сравнителен тест по на верото в големи туби от собствените марки на БИМ и Мигрос.
На Мигрос е по-гъсто и съответно по-икономично, но пък и малко по-скъпо. Това на БИМ е като вода.

https://www.migros.com.tr/migros-sivi-bulasik-deterjani-limon-ko … 4000-ml-p-1d33875

# 331
Къде се намира парка с динозаври в Одрин ?
Гледах го на картата но нещо не мига да се ориентирам .

# 332
  • Пловдив
Току що решихме утре да отидем за кратък пазар до Одрин,но понеже искаме да хапнем и бюрек-знаете ли дали утре сутринта ще работят закусвалните? Relaxed

# 333
Срещу хотел Балта работи закусвалнята в неделя

# 334
  • у нас
Къде се намира парка с динозаври в Одрин ?
Гледах го на картата но нещо не мига да се ориентирам .
Инфото го  има в първи пост.

https://bg-mam.ma/p/1411806/44314498

# 335
Просто не мога да се ориентирам на къде точно се намира ...

# 336
  • ...живея на последния етаж...

За около минута се ориентирах, дано да ориентирам и вас, че аз нямам намерение да ходя в този музей. Децата ми може да са по-възрастни от вас и вече имат други интереси.
Та, като застанете на кръстовището пред Ераста, и МОЛ-ът ви остане вляво, карате само направо. Като свършат сградите, завивате надясно. Не съм ходила, но не ми се вижда трудно за намиране.

# 337
Някой купувал ли е слухов апарат от Турция ? Как се справихте с настройките и сервиз, ако се наложи ?

# 338
Моля не ми се смейте, но какви са тези двойни чайници дето ги продават Thinking
И друго-какъв чай купувате от Турция?

# 339
Това са чайници за турски чай. На същия принцип са като руските самовари, но са по-лесни за ползване, защото се слагат на котлона.
В горния чайник се прави запарката - слага се чай с малко вода, а в долния - само вода. Като се сервира, се сипва и от двата чайника - малко запарка + горещата вода, като се разрежда до по-силен или по-слаб чай според вкуса.

# 340
Ето видео:

# 341
FBID1489609970, добре изглежда, със здраве да се ползва.. твърд матрак още по-добре звучи..
Колко време за доставка, горе долу, отне?

Поръчах я на 21.01.24г и дойде на 08.02.24г. като още при поръчката ми казаха, че ще е при мен най-късно до 12.02.24г. 19 дни общо, но аз и не я бързах. Единственото, което искам да допълня е, че таблата се клати, питах в магазина защо и те ми отговориха, че трябва да седи плътно до стената, което при мен е проблем, защото има контакт, който искам да ползвам, но явно ще трябва да се маха. Предполагам, че е е често срещан проблем при големите табли, но да го имате и вие в предвид.
Didolinaaa тя лесно се сглобява, но докато разбера коя част за къде е ми трябваше време Grinning имаше някакви болчета и едни черни кръгли неща и даже човека, който доставяше не беше сигурен за къде са, но в крайна сметка се оказаха свръзката на двете отделни части. Както и да е сглобих я, мъжо като се върне ще е е доволен Grinning

# 342
Пробвам да отворя търсачката за лекарства,но не мога.Някои знае ли дали има проблем,или само при мен е така?

# 343
Да не пита хиляда пъти да не си робот? Satisfied Затвори търсачката и е отвори отново от линка от нулевия пост. Аз така направих.

# 344
This Account has been suspended.Това ми пише като се опитам да го отворя.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 10:19 от wolfibuba11

Общи условия

Активация на акаунт