На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Кажете към обяд има ли шанс да има по-малко опашки на границата? Примерно почивен ден, или празничен ден, по обяд ли е по- добре или как? Деца със пълномощно от другия родител е достатъчно или не? Thinking

# 316
  • Далечният изток
Декларация-съгласие от другия родител, оригинала и копия си направете, актовете за раждане на децата - копия, паспортите им разбира се. Копия на декларациите и акт за раждане остават на границата.
Винаги съм минавала сутрин до към 8 ч най-късно. Понякога съм чакала доста, друг път не, зависи.

# 317
  • там където има винаги вятър
Кажете към обяд има ли шанс да има по-малко опашки на границата? Примерно почивен ден, или празничен ден, по обяд ли е по- добре или как? Деца със пълномощно от другия родител е достатъчно или не? Thinking

Ходили сме в понеделник - голям кеф, никой нямаше на границата и то пак към/след 8 часа.
Но ММ  искал на Синия пазар, та и ние в навалицата.
Декларация-съгласие от другия родител, оригинала и копия си направете, актовете за раждане на децата - копия, паспортите им разбира се. Копия на декларациите и акт за раждане остават на границата.
Винаги съм минавала сутрин до към 8 ч най-късно. Понякога съм чакала доста, друг път не, зависи.
Този път акта за раждане на внучката не го взеха, може би защото беше с майка си/един родител е/ Но когато пътува с мен с пълномощно взеха и двата документа. Така че, копия и на двата, да сте сигурни Wink

# 318
  • Бургас
Кажете към обяд има ли шанс да има по-малко опашки на границата? Примерно почивен ден, или празничен ден, по обяд ли е по- добре или как?

Зависи на коя граница. На МТ има коли и опашки постоянно.
Ако е през Лесово - там през седмицата е по-спокойно.

# 319
  • Русе
Хм.. Инте-ресно... Joy Колежка в събота ходили до Одрин. Каза, че на Лесово е нямало опашки и в Одрин е нямало много народ. На границата са били може би към 8-8,30 ч. Тук пък чета обратното.

# 320
Не знам в събота,но днес/понеделник/ вечерта на Лесово откарахме по часовник 2 часа.Турците нещо много се мотаха.В петък миналата седмица минахме за 30 мин.

# 321
  • там където има винаги вятър
Хм.. Инте-ресно... Joy Колежка в събота ходили до Одрин. Каза, че на Лесово е нямало опашки и в Одрин е нямало много народ. На границата са били може би към 8-8,30 ч. Тук пък чета обратното.

Не знам какво разбира колежката ти под опашки - може би 2-3 часа Thinking и народ. За мен 50 минути чакане са много. Бяхме 2 опашки. Тъй като нямаше автобуси, отвориха и нея лента - успяха да минат няколко коли, които бяха близо и пак я затвориха. Пред и отстрани на  Марги, както писах, място за паркиране по обяд нямаше.
На бившия Айдън има ново заведение Selvi tava ciger - за мен е ново!!! За места както и преди се чака. Менюто е на 3 езика, включително български. Отвън стои жена която говори български и упътва за свободните маси.

За Лесово става въпрос, и да - точно по него време бяхме на границата.

# 322
  • Русе
50 минути за двете граници за събота сутрин си е идеално време. Ние последно през седмицата ходихме, буквално на опашката пред нас имаше 3 коли и пак около час ни отне.

# 323
  • ...живея на последния етаж...
С глобите успях да се оправя, с аптеките за тази неделя обаче не. Да попитам - някой скоро пазарувал ли е в Бизим, понеже аз никога не съм ходила там.

# 324
  • Димитровград
Аптеките за неделя:
Скрит текст:

# 325
Къде в Одрин мога да купя парфюми и слънчеви очила изгодно(за първи път ще ходя).

# 326
Здравейте, завръщам се с обещаните отзиви от спалнята от Севкур мебели в Одрин. Прилагам снимки на сглобената спалня. Понеже мъжът ми точно ден преди да дойде спалнята, замина и се наложи да я сглобявам сама… всичко добре, но изрично питах още като се уговаряхме за доставката дали има схема за сглобяване. Отговора естествено беше, че има, но нямаше и следа, аз не се занимавам със сглобяване на спални и не знам как изобщо да я почна. Наложи се да звънна на човека който я докара, понеже беше българин и добре, че беше той за да ми помогне поне отчасти. Писах на собственика с който си писахме за всичко, ни вест, ни кост, дори и до сега. А просто го помолих да ми изпрати схема.
Като оставим настрана тези обстоятелства, съм доволна, спалнята изглежда много добре, матрака е твърд. Скоро няма да се изпробва, защото има довършителни работи в стаята, но мога да дам отзиви и след като почнем да я ползваме.
Ще помоля някой ако е доволен от мебели по поръчка в Турция да даде отзиви, защото искам една определена тоалетка с полумесец огледало което е и шкаф и не я намирам никъде по магазините, затова ще е най-добре да намеря кой да я изработи.

# 327
  • София
FBID1489609970, добре изглежда, със здраве да се ползва.. твърд матрак още по-добре звучи..
Колко време за доставка, горе долу, отне?

# 328
Къде в Одрин мога да купя парфюми и слънчеви очила изгодно(за първи път ще ходя).
Аз видях супер оферти в оптиката на Марги аутлет.Беше декември,но малко преди това вече бях взела един Рейбан и се засрамих😀
,мъжа ми почна да се майтапи,че нямам очила

# 329
  • София
FBID1489609970 супер изглежда, със здраве да си я ползвате.
Аз не помня нашата дали имаше схема, но много лесно се сглобява. Да се беше обадила да бях дошла да помогнем, жени жени ма не сме толкова глупави.

Общи условия

Активация на акаунт