Нашите second hand находки- тема 49

• 83 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 17:34 от Алекс:)

# 92
Последната ми покупка от Ремикс.
От вчера сайта ми дава грешка и не мога да разглеждам

# 93
Последната ми покупка от Ремикс.
От вчера сайта ми дава грешка и не мога да разглеждам

Да не би да Ви е стар браузърът? Опитайте с нов.

# 94
Страшно красива булченска рокля в Ремикс
Скрит текст:

# 95
  • Ямбол
Разкош е роклята 💜
Аз се сдобих с Ванс-ки 😁, пак от Ремикс, естествен велур, чисто нови, абсолютно точни като размер са ми:

Скрит текст:

Да ви шокирам с еклектичната си комбинация от велур, лила, леопард и цветни патки 😂🤣.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 07:25 от Майола Бени

# 96
  • Sofia
Не мога да разбера защо еднакви стоки в Мания онлайн са с различна цена 🤔,с разлика 5-10лв…
Избрах си един пуловер,нов,с етикет,6-7лв.по-евтин от другите,нищо му няма…спестих все едно от доставката 🤑

# 97
Еее, ти да видиш разликите в цените на еднакви артикули в Ремикс, някои са шокиращи. Затова, когато реша да купувам нещо, напр. блуза, пускам филтри - марката, цвят, размер и ги разглеждам. Доста често откривам бройка с по-ниска цена. Сега в любими имам 5 еднакви блузи на Vero Moda - цените са 9,66; 11,48 и 12 лв. И ако харесам нещо, слагам в любими всички бройки (ако има повече), първо, защото са често с различни цени, и второ, ако купят едната, да имам шанс да си купя другата.

# 98
  • Sofia
Да,и там е същото.
Преди 1-2мес.имаше много еднакви нови детски ботушки,всички с различни цени.

# 99
Цените на един и същ артикул са различни, защото са добавени по различно време и първия добавен с времето поевтинява повече, спрямо следващия.

# 100
Привет! Понеже сте на тема Ремикс да попитам - само на мен ли ми се струва, че нещо се е променило при тях по отношение на разнообразието от дрехи?
Повече от месец влизам по няколко пъти на ден и няма качени нови неща, а всичко си стои същото от сутринта,да не говорим, че редовно се повтарят дрехи, които съм прегледала в предходни дни. Отделно, че са някакви парцали все, а се намираха и доста модерни и актуални дрехи.
Нищо не съм сменяла по търсенето - винаги филтрирам само по размер.

# 101
  • Ямбол
Мира, опитай да подредиш по “последно добавени” след като филтрираш по размер ✌

# 102
Последната седмица - две няма нищо интересно.

# 103
Някакво разчистване правят Ремикс. Нищо интересно няма поне от месец

Вчера си взех сутиен etam,  прашки hm и чорапи nike всичко с етикет за 7лв

# 104
Може и да са  си пуснали персонала и да не им се занимава с куриери в момента, че както всяка година има забавяне на поръчки и по куриерските фирми е лудница

Общи условия

Активация на акаунт