Нашите second hand находки- тема 49

• 83 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Ще я върна . Ама не искам да плащам доставката за връщането.

# 271
Ще я върна . Ама не искам да плащам доставката за връщането.

Има дефект Wink

# 272
Но пък ремикс са си написали, че е със среди от употреба, нз дали биха поели доставката в такъв случай.

# 273
Но пък ремикс са си написали, че е със среди от употреба, нз дали биха поели доставката в такъв случай.

Не ,не мисля !Моите Томита пристигнаха. Да има лек дефект ,до едната дупчица  на кожата. Но те ми излязоха без пари .

Естествена кожа са поне.Не знам,какво да им измисля точно там Simple Smile  Може по-нататък един тигел 😁.Или ще ги нося ,докато се разцепи Simple Smile
Тази поръчка ми е успешна .И дънките на Манго ми заспаха Simple Smile

# 274
Аз пък бих ги върнала. За мен това са обувки с видими следи от употреба. Щом са ти удобни и евтини и си преценила, си ги носи със здраве! Но определено не съм доволна от ремикс, много си послъгват.

# 275
Аз пък бих ги върнала. За мен това са обувки с видими следи от употреба. Щом са ти удобни и евтини и си преценила, си ги носи със здраве! Но определено не съм доволна от ремикс, много си послъгват.

Да ,за предната ми поръчка определено. Тези ги взех за няма и 30 лв,плюс това и за работа Simple Smile Ще ми вършат работа.Нямат никакви други забележки,даже подметката въобще не е изтъркана и тн. Пробвани са по-скоро и от седенето. Бяха си го описали от Ремикс Simple Smile ,че са с лек дефект.Стелката е нова вътре... За 30 лв са идеални Simple Smile

Ако се отнася за мен цитата Simple Smile Хубав ден!

# 276
На мен ми изглеждат носени, тази “гънка” на първия ред дупчици няма как да е само от пробване. Но щом ви харесват и парите ви устройват. 😉

# 277
На мен ми изглеждат носени, тази “гънка” на първия ред дупчици няма как да е само от пробване. Но щом ви харесват и парите ви устройват. 😉

Да може,но вътре стелката е чистак бърсак нова. И подметката.Явно обувани 2-3 пъти 😂.

# 278
Голяма находка за 16 лв от близко магазинче втора употреба, нещо като аутлет. Нова, с етикет.
Скрит текст:

# 279
Аз също не бих ги задържала за 30 лв. Ако са наистина за работа, още по-бързо ще се доразпаднат.

# 280
От цялата поръчка ще върна само това. Може ли да го сложа в друг плик или трябва да е с този големия кашон. Иначе всеки артикул си е в торбата/ кутията с артикулния номер

# 281
Никога не връщам кашони или кутии. Плик само и в Спиди си ги слагат допълнително в техен

# 282
Аз се заринах с кашони, но не ми се връща един огромен кашон с 2 неща в него. Иначе им пазя кутиите и пликовете.

# 283
Като стана дума, за мен е разточителство на найлон (пластмаса) тези отделни пликове. След всяка поръчка хвърлям по 5+ такива и всеки път ме хваща жал и яд. А официалната им политика е уж, че с дейността си помагат на планетата и тн. В същото време пращат по едно кило абсолютно излишна пластмаса на поръчка. Какво ще стане ако пращат дрехите без такива?

# 284
Ще получаваме мокри парцали
Пликовете ги ползвам за боклук. Сигурно всеки им намира приложение
Темата е за находки. Досадно става плюенето към Ремикс. Никой не ви кара да пазарувате от тях

Общи условия

Активация на акаунт