Магазини Pepco 14

• 97 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Купих си преса за чесън от непознат вид и едно силиконово приспособление за отцеждане на спагети.
Чудесна работа върши, а и не само за отцеждане на зеленчуци.😉 Аз имам подобно от Кауфланд.
И аз имам доста чаши, но от време на време успяват да ме убедят да си купя нова...😂

# 661
  • 1st floor
Може ли снимка на приспособлението за спагети?

# 662
Миналата година си взех коледна,но се счупи и сега взех нова, мм все мрънка, че купувам чаши, а нямам толкова много,просто скоро взех есенна с листа 🤷
Аз много се въртях вътре взимах връщах,мерих 😵‍💫😆бях сама без деца явно затова

# 663
И аз съм така с чашите мм вече се шегува че ще ми поръчва шкаф само за тях..

# 664
Здравейте, момичета!
Знаете ли по кое време долу-горе пускат детските ватирани клинове? Тези с леката вата. Септември, октомври?
Т.к никой не ми отговори, ще си отговоря, защото може да е полезно и на някой друг Simple Smile Миналата или по-миналата седмица (началото на октомври) отидох да видя дали са заредили въпросните клинове и о, чудо - имаше! Купих за детето от тези които са по 2 за 10лв. Един кафеникав на цветенца и бежов. Купих ѝ и по-голям (да има Grinning) със духчета
Скрит текст:
Имаше и от ватираните блузки, за които ще ходя този уикенд. Тези клинове са идеални за градината или за малко по-топло време 15-20 градуса.

# 665
  • България
А в Пепко някой виждал ли е клинове за бременни? По-плътни?

# 666
В Пепко ,аз лично почти не съм виждала дрехи за бременниз  но в Лидл редовно има останали ( скоро пак имаше акция ).

# 667
Няма дрехи за бременни в Пепко.
Ще погледна и аз за ватирани клинчета. _Dee, кой размер си взела? Моята госпожица е на 3.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:35 от *Сладкодъвка*

# 668
А тези по два клина като са закрепени заедно...не ви ли става дупка...

# 669
Аз взех на големият син две бели тениски, закачени заедно и на едната дупката е фрапантна. И друг път съм вземала и не е имало проблем. Не знам от какво зависи.

# 670
Почвам от сега да пазарувам коледни  джунджории за вкъщи, иначе за бюрото на работа съм още на есенна тематика и си взех тиква 😀. Големия буркан за сладки се превърна в буркан за прах за пране. Свещта еленче много ми хареса, имаше и снежен човек. Формичките за сладки нямам търпение да ги ползвам 😍. С ММ си избрахме по една Коледна чаша и кутия за масло си намерих, а бях поръчала от Синсей но така и не я получих.
Иначе много е рано още и нямаше кой знае какво да се разгледа на коледна тема Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:58 от Marilyn3

# 671
А тези по два клина като са закрепени заедно...не ви ли става дупка...
Мими, взимала съм по два клина закрепени, но зашити леко един за друг, не с пластмасово устройство хванати. Дупки не е имало.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 10:57 от *Сладкодъвка*

# 672
Dee, кой размер си взела? Моята госпожица е на 3.
И моята е на 3. 98 ѝ взех. Ще ги носи и на пролет. На нея са ѝ широки в талията, но им слагам ластик, като разшивам шева от вътрешната страна на кръста. Иначе този с духчетата е 104, ама той е за есента на 2025 Grinning
Иначе да, клиновете са зашити с конец един за друг, и не остава следа след разделянето им.

# 673
Да, много са широки в кръста клинчетата,ние правим същото. Благодаря ти за отговора Heart

# 674
  • Вече на светло в София
Здравейте, издирвам от Пепко коледните чаши за вода с камъчета. За София или Перник питам. Днес търсих в Парадайс и в Пепко в Княжево и нямаше 😌
София в Пепкото на Женски пазар ги има

Общи условия

Активация на акаунт