💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 106
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Wink

Sunglasses
Доан доста е пострадал ..

От сета - 2 дни до края на снимките..

Скрит текст:

# 601
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ели, на мен епизодът ми хареса. Гледах го с интерес от самото начало. Хареса ми как ни представиха мъката на двете майки. Едната, която си мисли, че никога няма да види сина си, а другата, която мисли, че синът й би се отказал от нея. Актьорите наистина чудесно пресъздадоха емоциите. Повярвах им, съчувствах им, ядосаха ме, особено поведението на Туран и Невин. Но след като видях превода малко ми мина. Satisfied
Страхотна сцена направи Бурак с конфликта между Кенан и Доан. Беше много забавно за гледане и много реалистично.

# 602
Коко, много ми хареса. Особено сцената между Доан и Лейля. Харесва ми и хумора на Доан, малко разчупва обстановката. Като изключим напълно безсмислените сцени между Мурат и Ясемин, беше чудесен епизод. Blush Даже не разбрах защо Мурат се напи? Нали уж се бяха сдобрили. Да не съм пропуснала кога пак са се скарали? Ясемин беше казала само, че след целувката той не й се обаждал няколко дни вече. Явно сам си е изпаднал в депресия. Joy

Дано до следващия епизод не забравим какво сме гледали. Ще имаме нужда от преговор. Joy

# 603
И сега имам нужда от преговор. Чудих се какво е станало още в последния епизод. Направо изключих за сцената на Лейля и Доан. Satisfied Голям кретен беше, но пък му отива.

Снощи си мислех, че 6-ти не е много далече, но това са 17 дни. Толкова време без нов епизод. Не мисля, че Фокс ще спира другите си сериали от излъчване заради празници и реклами. Ще видим, ще се разбере.

# 604
Мики , дори и да имаме нужда от превод , правим един маратон на всичките Ви преведени до момента епизоди и газ на новите 😀

Благодаря на пчеличките , за прекрасният им Труд и за превода ! Утре ще гледам максимално релаксиращо.  И на спокойствие епизода , да ми дойде като подарък за последния напън на работното място за тази година ❤

# 605
Слънце, на мен ми хареса самата сцена как беше заснета, тези близки кадри с ножа, Лейля с ръката върху пистолета. Малко съспенс вкараха. Grinning

Явно нещо е станало с героя дето играе д-р Сюхейл, не е могъл да снима пак, та се наложи да си измислят, че имал някаква асистентка, та Лейля да отиде при нея за информация. Joy За нуждите на сценария всичко е възможно.

# 606
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 607
Flowers Herb Пчелички, пчелички ... БЛАГОДАРЯ! Animal Bee Animal Bee Animal BeeFlowers Herb
Знаех си, че ще ни зарадвате преди Рождество!
Да почерпя...

Не съм го изгледала с превода, но ще се покрия за 2 - 3 часа, ей така за кеф и отмора...

# 608
  • София
Здравейте! Christmas Tree

Наслаждавайте се на малките моменти в живота.Heart

https://twitter.com/FrizbiTv/status/1737902107007533211
#KeremBürsin призова за инициативата #BuildToGive в помощ на деца, която групата Lego ще осъществи чрез различни организации като LÖSEV.

# 609
Сърдечни благодарности!

Днес Керем е на снимки

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 17:12 от tina-latina

# 610
  • София
https://twitter.com/AtesOnFire/status/1738188458772857000
#KeremBürsin снимки за списание ReTouch

https://twitter.com/i/status/1738188458772857000

Nature Dizzy

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:54 от Dilemi

# 611
Мерак да пиша в темата чок, ама време йок.

Как сте, човечета? Grinning
И аз смятам някога по празниците да изгледам епизода. Отново, но на спокойствие. Да си призная, когато приключи ще си го изгледам целия сезон, бавничко, с кеф. Попадат ми клипчета от предишни епизоди-Доан с качулката вършее яко. Кенан се увръта около Лейла, маже й гърба, боледува в леглото. Сладкиши са ми големи.

@Бурак Дениз рядко се среща толкова красиво сърце в тази индустрия. На един талантлив, скромен и уважаван човек... Щастлива съм, че пътищата ни се пресякоха и че те опознах, скъпи мой, сине. Нека пътят ти винаги да е безопасен.

Прекрасни думи на екранната майка на КенДЮ.

Просто си представям, колко ще ми е тъжно, когато излъчат последния епизод и започнат да качват повече такива постове.
Много ми хареса и тази актриса. За себе си в този сериал открих няколко артиста, които са ми много на сърце.

# 612
Здравейте! Flowers Hibiscus

Утре е последният ден на сет.

От тази вечер

Към края..

# 613
  • София
Здравейте,

може ли да Ви помоля да ми препоръчате някой забавен сериал, като “Почукай на вратата ми”?

# 614
Любовта не разбира от думи / Aşk Laftan Olmaz
Ранобудна птичка / Erkenci Kuş
Навсякъде ти / Her Yerde Sen
Любов под наем / Kiralık Aşk

За тези съм чела в темата позитивни отзиви.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 22:20 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт