💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 085
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
"Ранобудна птичка"

# 616
Здравейте,

може ли да Ви помоля да ми препоръчате някой забавен сериал, като “Почукай на вратата ми”?

Привет! Щом си тук, препоръчвам ти “Любовта не разбира от думи” - първият сериал на Ханде с Бурак Дениз. Аз го изгледах, след като изгледах “Почукай на вратата ми”.

Благи, и аз като теб, мерак чок, ама време йок Grinning Утре съм дежурна и с нетърпение си чакам почивката аз. Да съм си с Коки за повече време Heart Май ще имаме подарък - хубаво временце, само за разходки, не само за угояване. Grinning
Оф, и пак ще напиша наивно думата “наистина”, ама наистина приключват. Супер тъжно Cry
Заслужаваха повече. Heart Много повече.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 23:07 от Cocodoggo_mom

# 617
  • София
Благодаря Ви много!!

# 618
Пак съм аз, да добавя още неща след поста ти, Благи.
+1 на гледането на сериала като свърши, със сигурност. На спокойствие, без негативна емоция, без притеснения… отсега нямам търпение Wink
+1 за това колко ще бъдем тъжни. Виж, поне няма да е баш на празниците .. спестиха ни го.
Мама М. и тя голяма сладуранка с изключително топло и мило послание към Бурак Simple Smile

# 619
Пак съм аз, да добавя още неща след поста ти, Благи.
+1 на гледането на сериала като свърши, със сигурност. На спокойствие, без негативна емоция, без притеснения… отсега нямам търпение Wink
+1 за това колко ще бъдем тъжни. Виж, поне няма да е баш на празниците .. спестиха ни го.
Мама М. и тя голяма сладуранка с изключително топло и мило послание към Бурак Simple Smile
И аз така. Да вървим в комплект. Satisfied

И на мен ми се иска да седна и да си направя един маратон със сериала на спокойствие.

Пишат, че била последната сцена на Бурак.

Когато сте на коледното фирмено парти, но епизодът е по-важен. Satisfied

https://twitter.com/irinaiman/status/1738305414217728485

Лека нощ! Nature Sparkler

# 620
И из ще се присъединя към групичката за един маратон Simple Smile даже и препоръчаните сериали ще видя , защо не ? И една коледна книжка ме чака тези дни ❣

Благодаря още веднъж много за превода ! Днес си го изгледах на спокойствие епизода .. дори не знам как да го коментирам !
Много ми хареса серията , а да не говорим колко истина има в нея и как човек (или поне при мен е така) си прави паралел , че тъжната истина е същата и в реалния живот . Всички да се отнасят подло и нагло , всички хора са пълни егоисти - точно като Туран и Невин . Всички хора гледат нещастието на другите и сипват сол , умишлено .
Супер егоистично и подло беше откъм страна на Мюшереф , а тя горката жена какво лошо е сторила ? Защо живота е толкова несправедлив с добрите хора ?! Целия й живот се базира на една мъка , болка , тъга , вина , загуба и най - вече ЛЪЖА !
Ами Лейля ? Какво дава право на човек , да си играе на Господ и да решава вместо дадения чавек , кое ще е по - добре за него , че дори и благодарен ще ти е някой ден ?! Това е непоискано добро !! Да я уволнява , ама за нейно добро .. Не , скъпи ми Туран , не е за нейно добро , а е за твоя задник да го спасиш .. така ли си работиш съвестно работата ?! И в реалния живот е така - егоисти и колкото се може , повече да замажеш положението и да се прикриеш , а изрядните - кучета ги яли и да се оправят , както си знаят !

Ето затова вече супер много симпатизирам на Доан , човека явно споделя абсолютно същите възгледи като мойте , вижда нещата логически и търси справедливост , той затова и търси мъст ! Какво , да стои и да чака нещата да се оправят от само себе си ли ?! Другите като играят на богове , на него защо да не му е позволено да се вживява в тази роля и той също да раздава правосъдие ?! Той поне има за какво !
Сцените с Мурат ми бяха изключително нелепи , дори не разбрах защо се напи , каква е тази депресия , точно пълнеж на време …
Ядосах се , че Доан е супер бавен и не успя да убие Садък и сега Лейля ще опропасти всичко , от сега се ядосвам и се дразня ..
А Доан , като е знаел , че има проследяващо устройство и Идрис е уредил въпроса , как тогава не са видели и двамата , че има второ проследяващо ?!???!?!
Дожаля ми много за Тахир .. какво недоразумение си е взел … как се живее с такъв човек като Нурай ? В началото я съжалявах и я разбирах , но вече - не . Изключително противна ми е, а мислех , че наистина обича Тахир . Тя освен златото и парите , друго не обича . С право Тахир не я иска до себе си , то тя само за себе се говори и не млъква , все недоволства , все всичко й е криво , все нещо не й е наред ..

Абе целия епизод е страхотен и съответно направих много паралели в реалния живот . Много стойностен сериал , наистина . Стана ми много мъчно , че стигнах до истината , че добрите наистина никога не успяват в живота или ако успеят , то ще е на много висока цена , а на лошите всичко им се разминава и им е поднесено даром всичко на тепсия и на ръце …

Страхотна игра на актьорите !

# 621
Добро утро, момичета!
Нося ви една “почерпка”:

Broken Heart

Прекрасна събота да имате! Flowers Hibiscus

Интересна снимка от сета. Чие ли дете ще е това? Thinking Smile

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 07:23 от Cocodoggo_mom

# 622
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много коледно  настроение и позитивни емоции и усмивки Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 623
Добро утро! Animal Bee

Бях ви подготвила коледна тема , но очевидно няма да сменяме мястото до утре, затова тук да си пусна колажчето.

Пожелавам ви...който е болен - да оздравее, който е здрав - да не се разболява, обичайте и бъдете обичани. Останете си все такива добри хора! Радвам се, че си общувам виртуално с вас! Heart

# 624
Здравейте,
Новости от Туитър

# 625
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
За мен работната година приключи. Започвам дългата почивка...
Пожелавам Ви весели коледни и новогодишни празници! Да сте здрави и много щастливи.

# 626
Снимките са към края си ...

още от сета днес:
Скрит текст:

За Бурак приключиха снощи и вече е на път към фестивала Wink

# 627
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 628
Пише - "Последно от Мурат и Ясемин.."

Прощална снимка с екипа

# 629
Няма да гадая как ще приключат, но има снимки и от летището. Ще го давят ли, ще го пращат зад граница ли?

Мурат и Ясемин ми бяха най-неприятните и ненужни герои. Супер безсмислени разговори, никаква химия, нито между тях двамата, нито с бестита, за каквито се представяха. Всички други обаче бяха супер. Много ме е яд, че така рано ги финализираха. Щеше ми се да видя Шахинде в ролята на мафиотка, Нурай добре я изнудваше.

Общи условия

Активация на акаунт