💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Благи, тази снимка от летището ми прилича, че е от епизодът, когато Кенан замина с Туран и Невин за Швейцария. Не е нова.

Бурак: Има толкова много спомени, за които да говорим в този кадър. Ще ми липсваш много, Доан. Това е всичко, което мога да кажа.

Толкова много потенциал имаше в сериала. Фокс и продуцентите, няма да забравя какво направихте.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 22:52 от midnight__sun

# 631
  • София
Здравейте! Christmas Tree

https://twitter.com/thebursinrus/status/1738276599512842667
IG стори на Керем Бурсин, 22.12.2023 г. - репост на публикация за пенсионирането на г-н Хикмет Кей, който засажда гори от 41 години. Снимката показва Хикмет на фона на дървета със снимка на пустееща преди това местност, която той е превърнал в гора.

# 632
Ново/старо от Ханде:

# 633
От март месец във Финландия.

https://www.instagram.com/p/C1M-ZPjtfjK/

# 634
Прекрасна Ханде

# 635
  • София
Мама Чийдем вече е пристигнала в Канада при дъщеря си и малкият Тео. Всички очакват Керем да се присъедини към тях. Мелис е отправила молба към феновете на Керем да го агитират да замине.

Хайде Керем, къде се покри. Цялото семейство те очаква... Най-много Тео.

# 636
Снимките окончателно приключиха.

От стори на Джем

Има още два епизода да се излъчат, а вече ми липсват.

Желая успех на всички актьори в новите им творчески начинания.

# 637
Татко Джем Heart

Мили мои момичета!
Ще посрещнем Новата година тук не така, както си представяхме…
Сбогуваме се с тази година и с нея се сбогуваме и с “Bambaşka Biri” - едно несправедливо, преждевременно приключило чудо. Чудо, защото ме залепи за тях още преди да са започнали. Чудо, което ни събра и сплоти. Анализи, теории… кога си Кенан, кога си Доан бе, момче?! Sunglasses
Един сериал с огромен потенциал, за който не сме предполагали в началото какво разочарование ще носи на плещите си… разочарование, недооцененост.
Гледайки последните снимки от сета на нашето сериалче ми става адски тъпо вече не от друго, а от това колко сюжетни линии си останаха някъде там, колко неизлъчени епизоди… колко успехи ги чакаха. “Друг човек” щеше в пъти повече да гърми, ако на Етем беше даден шанс да разкаже тази уникална история по нормален начин, да ни разгърне всички герои от начало до край…
Приключваме с горчилка. Никога не си представях такова тъпо и драматично развитие на нещата…
Ханде реже своето парченце от тортата - щастлива, все едно детенце се радва… чиста като дете, въпреки всичко:
https://x.com/delenaeternity1/status/1738673941466480786?s=46

Едни сладури, които се надявах да виждаме заедно Wink

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 00:19 от Cocodoggo_mom

# 638
  • София
Добър вечер прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

В навечерието на едни от най-хубавите, най-светлите и най-семейните празници – Бъдни вечер и Рождество Христово (Коледа), приемете моите искрени благодарности към всяка една от вас! Вие, които поддържате съществуването на темата посветена на нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин такава, каквато е тя до момента! Красива, стилна,  жива, актуална, интригуваща, толерантна, доброжелателна, приятелска, сърдечна и задушевна! За всички вас и вашето Коледно настроение:

Малък градски пейзаж

Мирише на зима. На дим. И вали.
Мъглите процеждат коси между клоните.
В прозорчето мигат куп светлинки
и тихичко чакат Звездата на Коледа.
Така ми е хубаво...Не зная защо.
Градът ми прилича на разказан от Дикенс.
Луната разплита тънки нишки сребро
и шушне зад облака някаква приказка.
Аз сядам и слушам...Като малко дете.
Безгрижно, щастливо, и много наивно.
Сега ми е лесно да стигна с ръце
небето, което наднича в комините.
А вънка вали. И мирише на дим.
Зимата гледа зад близкия ъгъл.
По нейните стъпки въздишат мъгли.
И старата уличка бавно замлъква...

Автор: Радосвета Аврамова (caribiana)

За сериали (минали, настоящи, бъдещи), различни рекламни и социални проекти, платени и безплатни проекти в различни платформи,  както и коментари свързани с нашите любимци ще пиша някой следващ път, след като успея да събера разпилените си и заседнали по пътищата мисли! Sunglasses

Невероятно успешен и силен тандем за мен са Ханде Ерчел и Бурак Дениз! Доказаха го и с двата си общи проекта! Сигурна съм, че разни зложелатели вече са поставили втория им общ проект в графата "неуспешни", но аз имам различно от тях мнение по въпроса, защото успеха и/или неуспеха на един сериал не се измерва само и единствено в броя на епизодите! И предпразнично за отлично настроение това което ни демонстрираха двамата по време на пребиваването си в Кан: стил, елегантност, грациозност, изящево и изисканост!

И преди да приключа поста си, с надеждата да извините много сериозните ми и продължителни отсъствия тази есен ви оставям част от един цикъл снимки озаглавен По пътя към дома!

Скрит текст:

По пътя към дома:

Отново съм у дома след няколкомесечно отсъствие и разбърканите ми, разсеяни в различни посоки мисли, някои от които заседнали все още някъде по пътищата, ме водят към него, моя дом! Животът ни отрежда и ни отвежда през годините на неочаквани места, близки и далечни, среща ни с различни хора, приятели и врагове, но винаги има нещо което ме тегли към дома! Защото моят дом е моята дълга житейска история и моите спомени! Има нещо силно носталгично, скъпо, обично и обаятелно в мястото, което наричам свой дом! Мястото, в което израствам с всеки изминал ден, бавно съзравям и със сигурност остарявам! Мястото, където отгледах децата си! Мястото, пълно с любимите хора и спомените свързани с тях! Защото домът ми са хората в живота ми и онова място, което споделям с тях! Домът ми, моят тих пристан или бушуващ океан в живота ми! Свидното място, където съм себе си! Мястото изпълнено с мен! С моите ценни, с дъх на детство незабравими аромати! А покрай Коледните и Новогодишните празници те се носят навсякъде около мен, вълшебна смесица от екзотичния мирис на тропическите плодове (портокали, лимони, мандарини), на прясно изпечени курабии с дъх на мед, канела и джинджифил, на какао и прясно мляко идващи от чаша горещ шоколад, на канела, карамфил, звездовиден анасон и червено вино от празнично греяно вино и онзи незабравим мирис на пукащи в камината горящи дърва, който е невъзможно да бъде забравен и без който Коледата би била невъзможна! Домът ми е пълен с чувства и емоции, в него са спокойни мислите ми, усмихнати дните ми, прекрасни празниците ми, а сърцето ми е преизпълнено с любов! Защото в него имам всичко, от което имам нужда, за да бъда истински щастлива: трепкащите светлини на свещите, книгите в библиотеката, сгряващата тялото и душата топлина от камината, заобикалящата ме задушевност, ароматите на сезоните, любовта на любимия мъж, уважението на децата ми, предпочитаната музика! Защото имам своята красива житейска приказка и своето hygge!
Защото душата ми е моя дом и моя дом е моята душа! Gift Heart

Вълшебна Коледа на всяка една от вас, пишеща в темата и на вашите любими хора, както и на тези които надничат добронамерено в темата ни! Бъдете щастливи! Christmas TreeBellGift

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 00:25 от nrgmama

# 639
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus и

Christmas Tree Светли празници!!!  Christmas Tree
Пожелавам на вас и семействата ви здраве, споделени моменти, уют и топлина в сърцето и дома! Нека мечтите и желанията на всяка от вас се превърнат в реалност! Нека дните ни да са спокойни, сърцата ни да са щедри, любимите ни хора да се радват на обичта ни, за да успяваме заедно! 

# 640
nrgmama Hug, чакаме те, когато имаш повече време, да си напишеш мнението по всички въпроси. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нова снимка с Ханде

Честно казано няма да ми липсва толкова сериала, не можах да му се насладя много с тези преводи. Удоволствието се превърна в работа и започна да ми тежи. Sweat Ще трябва и аз да си направя преговор на спокойствие. Grinning
Да се надяваме, че няма да чакаме още 2 години за нов проект с Ханде, същото важи и за Керем. Беше ми много приятно да ги видя тази година в нови проекти, макар и доста кратки и не така успешни, както очаквахме, но това е път, нагоре - надолу, важното е да не спираш да вървиш!

Светли празници! Пожеланията си към вас ги отправих още вчера, защото не знаех дали днес ще имам възможност да пиша. Днес искам да пожелая на всички ни да не спираме да се отбиваме в тази тема, където да се зареждаме само с положителни емоции. Животът на всички ни е достатъчно натоварен, а лошотията ни среща на всеки ъгъл, нека безсмислените спорове тук са по-малко, пазете си силите за битките извън виртуалното пространство.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 09:55 от mikipoli

# 641

Ново, Коледно от Ханде Heart

# 642
  • София
Здравейте! Christmas Tree
В навечерието на Бъдни вечер и очакването на Светлото Рождество Христово ви пожелавам да бъдетете с хората които обичате и които ви обичат! Да се сбъднат желанията ви! Много здраве, късмет и благополучие на вас и семействата ви!  Весели празници!

# 643
Инфо:

"Споделяне на гримьора на сериала #Bam BaşkaBiri; "Скъпа моя, има хора, чието сърце се отразява на лицето, тази рецепта е точно за теб. Радвам се, че ги срещнах и много ги обикнах"

Simple Smile

От Ханде Wink

# 644
  • София
Мили момичета, пожелавам ви в навечерието на Рождественските празници да сте преди всичко много здрави, за да имате сили да се насладите на прекрасната трапеза и на любимите хора, с които ще посрещнете празника.

Общи условия

Активация на акаунт