Малък сечко вън царува, ЮНЧО у дома лудува

• 12 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро ранобудни мамчета!
Сиска аз сега станах,а мойто патенце още спи,та имам време да пия кафе с теб  и Пепита ,както и с други мами успели да стигнат до компа Laughing
Аз обаче към кафето ще предложа и кроасанчета Wink,че днес сме месечинки и ставаме на цели 8 месеца!

Честит роден ден на Меган желая и само щастие и любов!

На празнуващите месечинки много здраве и целувки от мама и тати!
Това е за тях от мен и Ани:
слънчев ден!  bouquet

# 241
Добро утро и от мен!И аз си вземам кафенце пък и от кроасанче не се отказвам  Mr. Green
честити месечинки бебоци много да сте здрави и послушни !
 newsm59 Tada на Мегън винаги да бъде обичана мама и жена,много любов и сем.щастие!
Мооя дзер още спинка и аз се ровя на спокойствие тука  Mr. Green ама ще отивам да го будя,че да не закъснеем за манджата.
Лек и спорен ден изпълнен с емоции!  Nature Sunny  и да се нащракате ,че да показвате хубавици и хубавци  photo

# 242
Здравейте и от нас !
Илиянка все още с играе с една риба и аз използвам времето , за да ви пиша .
Опитвам се да кача безуспешно снимки от вчера ,за да ви я покажа , но нета не ми "позволява".Нещо е много слаб и когато успея ще ви покажа и порасналата вече Нана. Grinning
Честит рожден ден на Меган !   Party TimeБъди много щастлива и обичана жена , майка и съпруга!  Two HeartsОт здраве и късмет да не се отървеш ! Весел празник и ..да пишеш по-често тук - това е в комплект към пожеланията Wink
Меган , сега делово  newsm53 питаш по колко пъти папка бебка - незнам  Embarassed
Сутрин между 9.30 и 10.00 по малко мляко с бисквитки или грис със плод  около 60-70 мл после кърма
На обяд между 12.30 и 13.00 зеленчуково пюре по 80-100 мл и после кърма
Цял следобяд кърма на корем  Laughing
Вечер в 20.00 часа -80-100 мл каша млечна на Хумана с бисквитки .
В 21 часа спи - до 22.00 максимум и се буди нон стоп цяла нощ  #Crazy.Това последното също е към режима  smile3513
Видно е че нямам нито едно заместено хранене , но пък и не бързам ..какво да се прави сега  newsm78 водя се от желанията а дечко .
ДИдка ти как си с малкия бандит по едно време "режимите " ни бяха едни и същи , а сега  newsm47
Целувки от мен на мамите и сладурите !
Софиянки пак се излагаме - вижте пловдивските мами и като бременни и като родили и въобще са много по-организирани от нас . NaughtyСамо ви казвам ....засрамете се !  Crossing Arms
Аз днес съм в парка телефона ми е в тефтерчето отпред  . Whistling

# 243
То докато се включа, добър ден да кажа  Wink
Честито на празнуващите днес-много здраве и усмивки  Grinning
За режима на хранене, какво да кажа-когато си поиска. По принцип по 8 хранения на денонощие, като само след обяд е заместено напълно- каша+плодово пюре, а вчера дадох с пресен банан. Другото е кърмене.
За срещите - много ще се радвам да се запознаем не само виртуално, че ние нали не сме много отдавна тук и не сме се виждали още с никого. Само дето до края на месеца сме ангажирани всяка събота и неделя, ама обещавам да се постарая (ако някой се наеме да организира среща де  Wink ). Че времето сега пак е ок и не е за изпускане  Simple Smile
Уф, кога пак ще мога да пия реално кафенце - от 6 съм станала днеска.... Ей, пиещи кафе, завиждам ви.... Wink
Айде да бегам, че да папкаме и навън  Heart Eyes

# 244
Здравейте и от мен!
Честито на днешните месечковци...и на Меган-честит рожден ден-много здраве и късмет им желая...и много слънчеви усмивки!!!
Аз днес ,понеже, се наканих да изкарам цял ден навън ...та сега чакам една пратка....и ако куриера вземе да се замотае още...ще има да си разменяме"любезности".....отиде ми хубавото слънчице.... Crossing Arms...обече накрая ще взема да изляза-пък той ако има зор ще ме намери....
За пловдивчанки-то не ,че сме много масови,ама откъм активност изобщо не се оплаквам/при това напоследък срещите ни са спонтанни,не организирани/,ама така...е кой как се организир Wink.........
Пеперудке-аз те разбрах какво имаш впредвид-спокойно можеш да отделяш от вашето ядене...аз така правех за Сами навремето...а и тъкмо свикнах да готвя по-здравословно и да слагам подправките накрая/супата обаче отделяш преди застройката/,също така правех по-големи количества и си замразявах в буркани/за резерва/...така,че не се притеснявай...все пак децата ни са вече големи/ до шестия месец и в началото на захранването съм съгласна,че беше хубаво да ги пазим....но мисля,че вече е добре поне да ги запознаем и с другите храни/
Дидолинко,много си лаконична мила..... Naughty
Момичета аз отивам да ровя по интернет магазините за фритюрник,че снощи татито реши да помогне с пърженето на картофите и като видя унаследеният от майка ми фритюрник как работи/щото аз си мрънкам,ама кой да ме чуе/,та даде благоволение зъа нов....и няма да се помайвам...че току виж размислил и инвестиврал пак в нещо "належащо" според него/а,знаете мъжете какви идеи имат Mr. Green/

# 245
  • Den Haag
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЪЧИНКИ И РОЖДЕН ДЕН НА МЕГАН, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet  bouquet  bouquet
karabanska само ти ме разбра  newsm51 , ами какво да правя, понякога не се изказвам като хората  Crazy. Благодаря и за споделения опит  Wink

# 246
Здравейте и от нас с Иванна  wavey

Отдавна не съм писала и много ми липсвахте ама за съжаление не можех... Имам някаква екзема и пръстите на ръцете ми бяха целите в рани та не можех да пиша, пък и мама беше тука та с нея на разходки... Много ми помогна и сега като съм сама с Иванна се чуствам като току що родила  Weary
Добре дошли на новите мами и бебоци   bouquet

Искам да честитя месечинките на всички които съм пропуснала тези дни и да им пожелая много здраве и щастие  newsm51 newsm51 newsm51

Tada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Megan79 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА
  smile3525

За сега е това, че чакам малката да се събуди  да излитаме навън  smile3521

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 14:11 от TABBY

# 247
Привет милички Hug.. Преди всичко  Честит рожден ден на Меган  bdbaloni. Бъди много щастлива!
А сега да ви се похвалим... изби ни първото зъбче Laughing. Не го усетихме ... дано всички са все толкова лесни Peace.
Ние до сега бяхме на разходки и се прибрахме да папаме, след това тръгваме отново. Това хубаво време не е за изпускане. Чао от нас и много усмивки днес Hug.

# 248
 newsm59 , Меган. Да си жива и здрава и много щастлива.
Честито и на месечковците. Колко бързо минава времето...............ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ! smile3521 newsm51

# 249
Здравеите мам4ета. Честити месе4инки на празнува6тите днес беб4овци  ura, а на мама Меган Чести Рожден Ден! Бъди здрава, 6тастлива и много оби4ана мама и съпруга.
 Ние о6те нямаме зъбки Confused, и като гледам маи скоро няма да ни излизат. Със храненето ние горе-долу сме ето така:
между 5.00-7.00 ч. кърма
10.00 ч. - попарка или плодово пюренце, или плодова ка6а
кум 11.30-12.00 - заспиваме и става някъде към 14.00
та 14.00-14.30 - зеленчуково или месно пюренце, после малко кърма /за прокарване/
към 17.00 ч. - кърма
18.00 ч.- плодово пюре или кисело млекце
и преди да заспиме 21.30-22.00 ч. - кърма
, като понякога между храненията и давам прясно изстискано сок4е от ябълка или грозденце. И днес тъкмо се 4удех и искам да попитам мамите дето са на детска кухня, давате ли на обедното хранене и десерт на беб4овците или това 6те ги натовари доста newsm78??? Тука нали няма такава екстра и купуваме храната на децата от магазина. Ами това е за сега от мен. По-късно може пак да се вклю4а. Прятен ден и дъъъъълги разходки smile3525.

# 250
Момичета благодаря ви за топлите пожелания Hug

В 21 часа спи - до 22.00 максимум и се буди нон стоп цяла нощ  #Crazy.Това последното също е към режима  smile3513

И нашия режим е така,понякога съм през 15 мин,като линейка,от кошарата на наща спалня,кърмене ,заспиване и местене обратно в кошарата... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 251
Честит рожден ден на мама Меган и  от нас  с Ади -желаем ти здраве и щастие(колкото и банално да  звучи)
    Да  са  живи  здрави всички празнуващи днес -много да радват мама и тате,да растат безкрайно щасливи деца   bouquet
  Да ви почерпим и ние,че сме  от отбора на празнувашщите  Laughing  ,но  ви черпим със снимки,че Ади мрънка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83932&view=1&photo=81
  Желая  ви лек  ден   bouquet

# 252
Да ви кажа аз за срещите Simple Smile

Аз съм пловдивчанка, която от 11 години живее в София. Разстоянията в Пловдив са много по-малки и много по-лесно се намира удобно място за среща. В Пловдив за да стигнеш от точка А до точка Б често разчиташ на една човешка сила Laughing - демек пешеходстваш. А в София ти трябва кола..  Sad Градския транспорт и количките - просто са несъвместими..

Ето веднага давам идея: софиянки, ако утре времето е ОК да се срещнем в южния парк в 13:30 входа откъм бул Петко Ю. Тодоров и Нишава. Всяка от нас да носи банан или ябълка в ръка, че да се разпознаем Crazy
Само че очаквам на голяма част от мамите това място да е далече.. за съжаление..

# 253
Здравейте майчета! Честито бебета на всички (много на време Laughing) За протокола: Бебе Никола с термин 18/06/06 се роди на 19/06/06 с дължина 46см (не е много сигурно) и тежеше 2600гр (първоначално казаха, че е 2400гр, но се оказа, че батериите на кантара са за смяна). Имаме вече 4 зъба (1-вият се показа на 5 и 1/2 месеца) и още 2 (кучешките) ги очакваме до дни. Кърмим се сутрин, вечер и нощно време, похапваме от месни, зеленчукови и плодови пюрета, като още не сме пили сокчета, папкаме и каша ще въвеждаме до дни и попарка.
Поздрави и усмивки за всички рожденици - мамита и бебета  bouquet

# 254
Murry,радвам се че се появи отново....липсваше ни/поне на мен/...и да знаеш,че не сме те забравили....дано и ти да не си... Wink...обаче само с толкова няма да се разминеш-давай бързо снимки на бебока Naughty

Общи условия

Активация на акаунт