ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 6

• 26 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Флаш трансфер от сериала "Aile" дo "Gaddar"

Малко преди финала на сериала "Aile" на Ay Yapım, продуциран за Show TV, един по един се разкриват новите проекти на актьорите.

От Бирсен Алтунташ
Обявен е новият проект на Алпер Чанкая, един от изявените актьори на сериала "Aile" този сезон, който ще се сбогува с екрана в 30-ия епизод. Чанкая, който изигра ролята на Бедир в "Aile", беше преместен в "Gaddar".
Алпер Чанкая , който спечели "Наградата за най-добър актьор " на 42-ия филмов фестивал в Истанбул с филма “Cam Perde” на режисьора Фикрет Рейхан, ще играе ролята на "Енвер", тъмен мъж, който се опитва да превземе местата в квартал, в "Gaddar".

# 631
Добро утро !
Днес е премиерата на проекта.
Успех да му пожелаем да разбие рейтингите и интереса по света.
На нас зрителите приятно гледане и удоволствие с невероятният неизчерпаем талант на любимият ни актьор.

Снощи от толкоз снимки и вълнение забравих да коментирам аксесоарите му.
Забелязахте ли че в тон със стайлинга имаше верижка с камъче на врата и на ръката нещо като халка - бижу.
Не се плашете не е това ,което някой си въобразяват.
Още е с акъла си и няма да се поддаде лесно. Все някой журналист щеше да го пита затова явно не им е направило впечатление.
Да не повярва човек как не го питаха за ЛЖ.
Това изтъркано последване не им е интересно вече или са наясно че е пиар.
Знаят игрите в шоу бизнеса.
Няма клюки, като с лелката от Шивача. Тогава веднага го клъвнаха и не спряха и след това.
Боже ,толкова е красив неземно, нечовешко.. завиждаме неблагородно на всяка. И не само това. Умее да е мил, галантен ,като те погледне да ти подари света.
Като всеки човек си има трески за дялане..

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 13:00 от femmi2

# 632
Здравейте, дами!

Днес е денят на Гьокхан. Пожелавам приятно гледане на всички, запалени по фентъзи и очакващи с нетърпение "Kübra".
     Аз ще се огранича за момента само около някои видеа и ще чакам с любопитство коментарите за въздействието на сериала. Убедена съм, че Чачо отново ще блесне с талант и игра, която вълнува и впечатлява.
     Пепи, Диди,   Феми,   очаквам инфо и споделяния от вас, а аз ще се включа с каквото мога.

Аслъхан Малбора очарова

Актрисата Аслъхан Малбора очарова всички на премиерата на телевизионния сериал "Kübra", състояла се в Галатапорт.

18.01.2024 г. 10:10 ч
Снощи на Галатапорт се състоя премиерата на излъчения днес сериал " Кюбра ".

В премиерната вечер на сериала с участието на Аслъхан Малбора и Чаатай Улусой
Аслъхан Малбора блесна с красотата си. За младата актриса, която беше много развълнувана на премиерата, ще се говори много с участието ѝ в сериала.

Пожелавам ви ползотворен и емоционален ден, гарниран с прекрасно настроение!

# 633
Като свърша работа веднага сядам пред компа.
Ще разгледам в мрежите какво са споделили.

Пипи, като намериш линк моля сподели нерде ще го гледаш. Превод на бг едва ли ще има за жалост.

# 634

Феми, ето линк за "Kübra" в turkrutv.
     Качват епизодите един по един и се надявам до довечера да има руска озвучка и субтитри.

Мене продължава да ме държи емоцията от снощната гала вечер. Доста интересни са и статиите, които излизат.

Çağatay Ulusoy промени имиджа си! Последната версия беше много популярна

Çağatay Ulusoy, който присъства на гала, остави своя отпечатък през нощта.

18.01.2024 г. - 11:22 ч
Известният актьор Чаатай Улусой, който от доста време снима сериали и филми в онлайн платформа, често беше на дневен ред с напълняването си. Улусой, който постоянно беше обект на коментари, нашумя с трансформацията на образа си.

Çağatay Ulusoy, който присъства на гала вечер вчера, остави своя отпечатък в нощта.

СТИЛЪТ МУ СЕ ПРЕВЪРНА В ДНЕВЕН РЕД В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Ulusoy, който направи голям пробив с проектите "Adını Feriha Koydum", в който работи с Hazal Kaya и "Medcezir", в който участва със Serenay Sarıkaya, се превърна в актуална тема в социалните медии.
Фенките, които видяха последната изява на красивия актьор, го засипаха с коментари и лайкове.
Феновете на Улусой направиха коментари като "Страхотно", "Ще вия за Чаатай Улусой", "Този човек ще рухне ли?", "Най-красивият актьор в Турция".

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 11:53 от Emiliya

# 635
Привет! Hug Аз се наработих за днес и съм готова за "Кюбра". И аз ще гледам в Турк.Ру, Еми е качила линка. За сега няма превод, ще чакам, щото картинки само не ми се гледат. Но все пак ще надникна в 1ви епизод, пусто любопитство. Joy Heart

# 636
Привет! Hug Аз се наработих за днес и съм готова за "Кюбра". И аз ще гледам в Турк.Ру, Еми е качила линка. За сега няма превод, ще чакам, щото картинки само не ми се гледат. Но все пак ще надникна в 1ви епизод, пусто любопитство. Joy Heart
     Пипи, ще те чакам търпеливо да изгледаш епизодите и да споделиш мнение.
     Ще гледам "Kübra" само ако предварително се убедя, че си заслужава отделеното време. Може пък посланията, за които говори Чачо на галата да си струват вникване в мистериозния свят на Гьокхан.
    А дотогава - на наше разположение е Дахан и новите сцени от епизод 1 на "Gaddar".

# 637
Странно че не са пуснали руски субтитри от платформата. Рядко се случва така. Нямам обяснение:rolling_eyes: ще следим за превод от рускините.

# 638
# 639
Диди изпревари ме, но и аз ще пусна тези прекрасни снимки. По всяка вероятност ще излязат още, ще има и интервю! Чачо е страхотен - неустоим красавец! Днес отново започнаха да ни заливат с новости, няма да има мърдане от компа.

Çağatay Ulusoy позира за GQ

# 640

Обща снимка с режисьорите братя Тайлан

Нови клипчета от снощи и свещи им запалили. Продуцента Онур Гювентам е там.
За пореден път ще похваля Нетфликс постараха се и надминаха и галата на Шивача .Hands Clap Личи си когато отделят специално внимание за Кралят на Нетфликс - Турция:wink:

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1747940187378700602
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1747945982195532164

Тези очииии и пронизващ поглееед .Animal Scream Cat Стайла е супер много го отваря
Младежко сексиииии.
С тая визия се разхубавииии и подмлади още като Емирския период от доброто златно време . Heart Eyes

Фотосесията е страхотна нямам думииии. Качеството също. По традиция снима фотосесия и интервю за всеки проект на Нетфликс. Кога е намерил време след толкова работа и график. Направо ни подлудиии. Вече сме с опит как се отразяват проекти накуп,  гала вечер  и фотосесии. Мрежите прегряха и точат лиги по новата фотосесия . Най красивият мъж в цял свят. Не го казвам, щото ми е любимец .  
Мъж след който се обръщаш. Знае как въздейства , какво иска и как да го постигне .  

За визуализиране от ''Кюбра''
https://twitter.com/hellonewborn53/status/1747941512061603996

Играем футбол . Тези сладко небрежно сески разпилени къдрициииии

Отивам да си пусна сериала.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:38 от femmi2

# 641
# 642

Аааа, Феми, няма да бягаш, ще стоиш в темата, за да ни редуваш, че ние с Диди от вчера не сме ставали от компютъра. Сега е твой ред!
     Новините вървят нон стоп, не можем да им смогнем. Ти и линкове различни си пуснала, ще трябва и гифки да правя.
     Първо за списанието - Преди 2 часа са пуснали новите фотки със следното съдържание:

GQ Türkiye

#ÇağatayUlusoy нова серия представя необикновен и неочакван @netflixturkiye’nin в "Кюбра".

"Кюбра" е по Netflix със своята вълнуваща и изненадваща история.
Подробностите за пътуването на актьора с героя му Гьокхан ще излязат на 20 януари #GQHYPE’ta.

Интервю: @asliserefbosut
Снимка от: @emreguven

Директор на публикации: @ozguratanur
Творчески директор: @anilcan_
Мениджър проекти: @rukenakbay
Арт директор: @elifalm
Специалист по проекти: @neslisahhelvacii
Прическа и грим: Ергюн Гезер
Модни асистентки: Emre Köklüçınar, Топрак Ерен Гюлдуран
Техници по осветлението: Мустафа Ерол, Онур Мухарем Аката
Стажант: силата на маслините
Асистент по фотография: @_omercetiner
@adadirenkurt

Останалите гифки в следващ пост, че става каша в този...

# 643

това фото е старо , но не е публикувано досега . С близките приятели Нурана Багиева и Исмаил Филиз

GQ Türkiye е снимал много пъти .  Това е колаж от фотосесии .  Същото списание му връчи международна награда за звезда през 2019 год в Дубай . Списанието се отличава с новаторство . На новата фотосесия всичко е изпипано с идея . Фотографа е жесток .  

Такъв тип сериали с такава задълбоченост и тематика без превод чок зор .  Каста е страхотен и актьорите дават най - доброто от себе си . Имаше сцена между Ахсен и Чачо , която те разтърсва. Много въздействаща .

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:25 от femmi2

# 644
Момичета, в turkrutv вече са качили всички епизоди на "Kübra". Още няма озвучка и руски субтитри, но след всеки епизод има кратко резюме на руски език. Това може да е ориентир за най-нетърпеливите, които искат да гледат в оригинал. Има и богат снимков материал.
Ако имам достатъчно време ще кача и тук, в темата всички резюмета. Започвам с описание на сериала. Не съм редактирала нищо, така че извинете за допуснатите грешки.

Описание на "Kübra"

В центъра на събитията от турския сериал беше млад мъж на име Гьокхан Шахиноглу. Работи в производствен цех и се отдава изцяло на задълженията си. Главният герой на „Кюбра” никога не се е страхувал от работа и благодарение на това винаги е успявал да постига целите, които си е поставял. Ръководителят на този цех беше много доволен от такъв работник и вижда колко много се старае Гьокхан. Той беше много лоялен и в същото време отговорен човек и хората около него винаги се отнасяха с голямо уважение към този човек. Когато има свободно време, Гьокхан предпочита да го прекарва или в ровене около любимата си, или в социалните мрежи.

Животът на главния герой от турския сериал „Кюбра” винаги е бил премерен и спокоен. Тази подредба го устройваше доста добре. Gokhan прекарва по-голямата част от времето си във виртуалния свят и вярваше, че в близко бъдеще няма да се случат големи промени в живота му. Просто грешах много за това. Момчето е регистрирано във виртуален сайт за запознанства и всичко започва да се преобръща в момента, в който получава съобщение от определен получател със странен псевдоним. Прочетеното от Гьокхан го изненада много. Неизвестният адресат твърди, че Гьокхан е напълно различен. И първоначално той не обърна особено внимание на това съобщение.

Само в този момент съобщенията не спряха да идват към главния герой на турския сериал „Кюбра” и всеки път те се увеличават. Всяко ново съобщение започва още повече да събужда интереса на младия човек. Както се оказа, човекът, който е написал адреса му, знае почти всичко за живота и дори миналото на Гьокхан. В резултат на това той започва да се чуди кой е този човек, който знае почти всичките му тайни? В крайна сметка той се опита да не ги посвещава дори на най-близките си хора. От този момент нататък животът на Гьокхан вече няма да бъде толкова спокоен, колкото преди.

Общи условия

Активация на акаунт