ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 6

• 26 088
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
# 616
    Страхотна Aslıhan. Харизматичен тандем с Чачо!

#Çağatay Ulusoy & #AslıhanMalbora от #Kübra GALA Night🔥

# 617
# 618
    Браво на Ранини!
     Всички се прехласват пред таланта, красотата и магнетизма на Чачо!

Крал #CagatayUlusoy😍

# 619

Нееее , това вече ще ме довършиии🙀🤯🤯🤯🤯🤎🤎🤩😭😭😭  
Ти човек ли си от коя планета си ?
Истински ли си ??
Ври и кипи отвсякъде. Всички се прекланят пред Крал Чаатай.
Ранини е пуснала много красива снимка. Турция има богатство в лицето и таланта на Чаатай Улусой. Радвам се че оценяват това и какъв човек е и го уважават.  
Тази вечер Шефа е в закачливо приповдигнато настроение,
позира и се смее.  
Когато се смее топлите му красиви очи греят и се смеят. Слънчице!
Няма ли да пусне нещо и в личния си ИГ профил. Толкова снимки и красота ,а да не отрази нищо от труда си и гала вечерта.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 14:02 от femmi2

# 620
Вижте красотата на дневния ред #Çağatay Ulusoy #Gaddar👇💥

# 621
Чачко е прекрасен и естествен, Аслъхан също ми харесва, но ми се вижда притеснена. Явно още не е свикнала със славата. Heart Момичета, чувствам се тъпо, че коментарите ми са само словесни, ама не знам как да качвам бързо снимки, видеа, па камо ли да правя гифки. Едва смогвам да изгледам всичко, което качвате. Благодаря ви! Heart

# 622
# 623
Хайде ,давайте още красота и сексапил. Купона е в разгара си. Илка и Енгин бей нерде се изгубиха?
Ще са на вечерята в ресторанта.
Нетфликс за пореден път доказаха че умеят да организират страхотни гали вечери с финес.
Кралят на Нетфликс - Турция е със специално внимание и си личи. Още не мога да повярвам че толкова скоро след заснемането пускат сезон 1 на проекта.
При рускините прочетох, че са пуснали дрон над Истанбул с  надпис Кюбра в чест на премиерата на проекта. Видях и снимките не е лъжа утре ще го споделя от компа.  
Аслъхан е страхотна мацка и черният тоалет и стои перфе на тялото. Много си подхождат с Чаатай.  
Пипи ,ще те научим да качваш снимки лесно е.
Поведението му винаги е свободно.  
Няма лигавене и фалш , говори интелигентно.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 18:30 от femmi2

# 624

Момичета, благодаря ви за отзивчивостта и бързите реакции. Направихме си чудесен купон и всеки допринесе с каквото може, за да ни е приятно и забавно.
     Пипи, не се притеснявай - ти ни пиши коментари, а ние ще онагледяваме. Приятно ми е да чета постовете ти.
     Продължавам с всичко, което видя от галата. Netflix още нищо не са качили в YouTube, но съм убедена, че утре ще имаме видео и автоматични субтитри. Ще разберем с подробности какво са питали Чачо и как е отговорило нашето усмихнато момче.
     Видео от Muhabir Online, качено в YouTube.

Премиера на филма 'Kübra'! Играчите казват...

Çağatay Ulusoy • Netflix 🪩

Ако някой ме редува ще кача и материала от рускините...

# 625
Хайде редувам за материала от рускините.
Емиии , мила ти си герой тая вечер на тема как се отразяват две гали вечери на любимците. Heart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye:
Ох в дилема съм каква снимка да си избера за авче.
Всичко е от хубаво по хубаво с нашето умно и възхитително зверче.🤩

# 626

Състоя се премиерата на новия сериал Kübra на Netflix, режисиран от Ягмур Тайлан и Дурул Тайлан и с участието на Чагатай Улусой.  В специалната вечер, проведена в Галатапорт, присъстваха режисьорите и продуцентският екип на сериала, както и актьорският състав, включително Чаатай Улусой, Аслъхан Малбора, Назан Кесал, Джихан Талай, Айтек Шаян и Ахмет Мумтаз Тайлан.

Наскоро се състоя премиерата на новия сериал на Çağatay Ulusoy 'Kübra', който ще стартира в Netflix на 18 януари.  Неуместният въпрос на Bülent Ersoy, зададен на Çağatay Ulusoy по време на интервюто на екипа, ме разсмя!
Чаатай Улусой, за когото се говори с красотата му от деня, в който влезе в живота ни, се завърна много бързо на екраните след дълга почивка!
Улусой, който наскоро участва в сериала Terzi на Netflix и веднага след това в сериала на FOX Gaddar, сега ще поеме главната роля в сериала Kübra на Netflix, едновременно с телевизионния сериал.
Много подробности, от комбинацията между Чагатай Улусой и Аслъхан Малбора до тяхното поведение и отношение, вече бяха на дневен ред на галата, на която присъстваха много известни имена.
Но нямаше как да подминем въпроса, зададен от информатора по време на интервюто на екипа, който буквално шашна хората!
Репортерът, който внезапно зададе въпрос, който изглеждаше свързан със сериала, но беше напълно извън темата, сравни сцената на ръцете, протягащи се към Чагатай Улусой в трейлъра на Kübra с образа на хората, които боготворяха Бюлент Ерсой, мислейки, че той беше Буда.  🙈
Не беше достатъчно, „Например, можете ли да разберете какво преживява и чувства Бюлент Ерсой в тази сцена?“  Когато ги попитаха, нито главният актьор Ахмет Мумтаз Тайлан, нито Чагатай Улусой знаеха какво да направят или кажат 😂👇

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 23:41 от diana_atanasova55

# 627
Цитат
🔥 В чест на премиерата на сериала „Kübra“, дигиталната платформа Netflix направи шоу с дрон над Истанбул, рекламирайки проекта

Цитат
🔥 След гала премиерата на сериала “Kübra” с Cagatay Ulusoy в главната роля, която се състоя тази вечер, хаштагове с името на актьора и сериалите “Ruthless” и “Kübra” станаха популярни в Twitter

# 628

Прекрасни са. Ето такива мацки да си избира и в реала.. пак ще намерим кусури и ревнуваме Joy  поне няма да дразни толкоз. Двамата в черно и елегантно красиви.🖤🖤 В цял ръст си личи че е стегнат в талия и във форма. Като знам че тази фигура ще я развали отново.. Колежката Ахсен Ероглу липсва.
До колкото разбрах е болна и затова.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:47 от femmi2

# 629

Общи условия

Активация на акаунт