Всякакви въпроси за пералнята - тема 17

• 43 584
  • 755
  •   2
Отговори
# 375
Аз съм с WED335 WCS PWash&8kg с QuickPowerWash . Наистина е добра . Особено Quick Power Wash  е доста удобна програма,  поне за мен .

# 376
Здравейте мами.Може ли малко помощ за работа с пералня Канди, която е комбинирана със сушилня. Нещо не настройвам правилно и дрехите от сушилнята ми излизат влажни ,а не сухи.

# 377
Здравейте мами.Може ли малко помощ за работа с пералня Канди, която е комбинирана със сушилня. Нещо не настройвам правилно и дрехите от сушилнята ми излизат влажни ,а не сухи.
Кажи за какви материи става дума, колко кг, съответно на каква програма сушиш и за колко кг максимум е предвидена, на какви обороти центрофугираш. Така общо няма как да се каже.

# 378
Аз съм с WED335 WCS PWash&8kg с QuickPowerWash . Наистина е добра . Особено Quick Power Wash  е доста удобна програма,  поне за мен .
А дънки и връхни (ски/спортни екипи) на каква програма переш?
За мен посочените програми са от изключителна важност.

# 379
Кажи за какви материи става дума, колко кг, съответно на каква програма сушиш и за колко кг максимум е предвидена, на какви обороти центрофугираш. Така общо няма как да се каже.
Още съм в процес на проба-грешка.Пералната купихме в събота и правих няколко проби, но неуспешни.Мисля , че аз нещо не уцелвам точната програма. Суших памучни дрехи центрофуга 800 оборота за 4 кг.Направих  за 1 час сушене и бяха влажни. Отново ги пуснах на 3часа и част от дрехите бяха сухи,а друга част пак влажни. Чудя се как да я настроя, за да излизат сухи.

# 380
Още съм в процес на проба-грешка.Пералната купихме в събота и правих няколко проби, но неуспешни.Мисля , че аз нещо не уцелвам точната програма. Суших памучни дрехи центрофуга 800 оборота за 4 кг.Направих  за 1 час сушене и бяха влажни. Отново ги пуснах на 3часа и част от дрехите бяха сухи,а друга част пак влажни. Чудя се как да я настроя, за да излизат сухи.
Първо, когато ще използваш функция сушене, центрофугирай дрехите на максимални обороти, позволени за съответните материи.
Второ, не настройвай за време,а  пускай автоматично сушене.
Трето, едни сухи-едни влажни оначава, че са с много различни дебелини. Не се слагат заедно такива дрехи.
Четвърто, отново не искаш да кажеш модела на пералнята, за да ПРОЧЕТЕМ упътването и да ти кажем какво да правиш.

# 381
Извинявам се,сега намерих точното описание на модела.Пералня със сушилня Candy ROW4856DWMCE/1-S, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Wi-Fi.Инструкциите и аз вече за пореден път ги чета.

# 382
А дънки и връхни (ски/спортни екипи) на каква програма переш?
За мен посочените програми са от изключителна важност.
Ски екипи нямам . Дънките нали са памучни - на памук . Пера ги заедно с другите памучни , не пускам отделна за дънки , така че не ми е толкова важно . Връхни /якета/ - Minimum Iron или Деликатни . Палта - вълна . Спортните нали са изкуствени повечето  пъти  , та и тях пера на Minimum Iron .
За мен лично програма за Ризи е по-полезна от такава за дънки , ама то си и зависи от това какво переш.

# 383
Дънките са памучни, но изпрани на програма за Дънки имат съвсем различен вид, отколкото ако са прани на Памук.
Важността на програма Дънки я открих първо на СМ, след което много държах и пералнята да има такава програма, защото нашите основни есенно-зимни панталони са дънките.
Дори и памучните панталони се чувстват по-добре на тази специализирана програма.
На програма Памук (при ПМ и СМ) дънките/панталоните излизат значително по-намачкани, нерядко и с навъртяни един в друг крачоли и им се получават едни гадни прегъвания, които изискват значително усилие при гладене, а на Дънки сгъвам и прибирам.
Освен това програмата щади и ликрата в дънките.

Аз пък програмата за ризи не използвам при нито един от уредите.

# 384
  • София
Според мен проблема с кандито, не е в машината, непрочетени инструкции или нещо, а чисто и просто в оборотите и времето на сушене.

# 385
А аз не разбрах дали вадиш от прането, за да сушиш? Като гледам кг. на двете са различни и може би затова не може да смогне да изсуши всичко, ако не вадиш, разбира се.

# 386
Има отделна тема за комбинирана пералня със сушилня.

aDream, ти ли беше писала по-назад, че не ползваш центрофуга със старата пералня и беше поръчала нова? Как са сега нещата? Интересно ми е дали се разбрахте с центрофугата Blush

# 387
Аз съм 😃
Ремонтът, за съжаление, още тече и новите уреди ме чакат неразопаковани. Нямам търпение вече да ги пробвам.

# 388
Много дълго чакане, представям си какво ти е. Стискам палци да останеш доволна!

А пък аз да се оплача, че родителите ми отново се отказаха да купуват СЕГА пералня, понеже старата още работела. А тя тук таме има и избила ръжда даже 😭 Не знам няма ли да приключва окончателно вече. Вдигнала съм ръце. А като центрофугира, работи ТАКА..
Исках да прикача видео, но не става

# 389
Много дълго чакане, представям си какво ти е. Стискам палци да останеш доволна!

А пък аз да се оплача, че родителите ми отново се отказаха да купуват СЕГА пералня, понеже старата още работела. А тя тук таме има и избила ръжда даже 😭 Не знам няма ли да приключва окончателно вече. Вдигнала съм ръце. А като центрофугира, работи ТАКА..
Исках да прикача видео, но не става
Навивай ги да я сменят. Каква марка е?-от любопитство питам Simple Smile
Лятото, като бях на почивка, в един апартамент се борих да пера банските и кърпите с едно Беко , което издаваше подобен звук- а аз него да преборя, а пак и то ме надви в края на краищата. Ужас и безумие-нито програми като програми, нито го знаеш кога ще приключи, цетрофугата ужас, но пък иначе пъъълни ли пълни вода...абе вода -дал господ  FearfulCold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт