Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 770
  • 854
  •   1
Отговори
# 690
Честита 2024г! Бъдете живи и здрави! Бъдете щастливи, защото щастието означава, че имате това, което искате! Blush

# 691
Нека бъде бебеносна тази високосна 2024 година!

Аз не знам какво да мисля. С неуспешен опит през 2020г. разбрах чрез симптома на чувствителните зърна, че има нещо. Сега отново ме наболяват, но се чудя дали не е просто симптом на овулация, тъй като първия ден от цикъла ми беше 18.12.2023г. Вероятно съм в ову. Но! Тази цервикална слуз ми се появи 2 дни след менструация. Което може и да е било тогава знак за ову. Тогава също действахме по въпроса и се чудя дали има шанс за ранна ову..ох надежди..
Живи и здрави..Чакам 10.01 да дойде и дотогава се надявам активно. Сякаш имам 6то чувство, че ще има радостна вест..
Доколкото четох забременяването често пъти е лекото от процеса. После износването си е дългия и тежичък процес.

# 692
Честита Нова Година, момичета! Нека донесе много радостни моменти!

На мен вчера ми дойде със страшни болки, цяла вечер се свивах на дивана, пих 3 пъти нош-па и накрая един Аулин за мога да заспя. "Страхотен" празник изкарах...добре че си бяхме вкъщи и ММ подготви вечерята.

# 693
Салсера, ние много по-бързо се оправихме с моя мъж като започнахме Изопринозин(отделно ибупрофен, парацетамол, нимезулид, витамини, аспирин Ц, пробиотици, за мъжа и лоперамид). Без рецепта може да вземете Вируксан сашета и да пиете 3×1. Най-ужасната комбинация е Ковид+друг вирус едновременно.
Скрит текст:
Ние даже и на работа си ходихме, макар и с мъка, като по същото време мой колега се тества и излезе положителен, но и той не взима болничен, защото всеки ден сме контактни с много заразени и поне 1-2 пъти в годината сме с Ковид(всичките колеги са наясно и за годината всичките го изкарваме). Мъжът ми кара едновременно Ковид+чревен вирус с 39° температура и кървава ди@ия с извинение. Няколко дни поддържа висока темпера, която спада с лекарствата и след няколко часа пак е висока. Неговата работа позволява да няма пряк контакт с колеги и се мъчеше да ходи болен, защото скоро ще му се налага друг болничен и не искаше да затруднява колегите. 🥺

Успех на всички с процедури и с гоненето на яйцето! 🍀
На нас за първи път не ни се падна бебе от баницата и съм супер щастлива, защото до сега и на двамата се падаше, а бебе няма. 😅🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 12:17 от Kactus

# 694
Доколкото четох забременяването често пъти е лекото от процеса. После износването си е дългия и тежичък процес.
Да.... ако забременееш на 1-2ри месец опити. Grinning

Щастлива 2024 и много късмет! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 12:01 от Dara77

# 695
Да.... ако забременееш на 1-2 месец опити. Grinning

Щастлива 2024 и много късмет! Flowers Four Leaf Clover

Да, така е...

# 696
Масово жените забременяват за няколко месеца опити
За мен лично забременяването беше по-трудната част, износването беше песен, а най-трудното дойде и още продължава с пълна сила след раждането!
За много години, момичета! Много здраве и късмет ви желая 🍀
На ММ му се падна бебето от новогодишните късмети, на мен любовта, така че дай Боже с помощта на моето късметче да получим и негово през новата година 🤭

# 697
Салсера, пожелавам скоро да оздравеете, много се измъчихте вие с тези болести. Sad Аз се надявам да не съм се заразила с нещо пак, защото бяхме с голяма група приятели снощи.

Ans, при някои жени и двете са лесни, при други и двете са трудни. С първото дете при мен супер лесно стана всичко, ама сега хич не е така.

Айде сега в социалните мрежи почнаха и новогодишните снимки на бременни. За всеки повод поне по една бременна позната виждам да си качва снимка, с която я обявява публично.

# 698
Салсера, пожелавам скоро да оздравеете, много се измъчихте вие с тези болести. Sad Аз се надявам да не съм се заразила с нещо пак, защото бяхме с голяма група приятели снощи.

Ans, при някои жени и двете са лесни, при други и двете са трудни. С първото дете при мен супер лесно стана всичко, ама сега хич не е така.

Айде сега в социалните мрежи почнаха и новогодишните снимки на бременни. За всеки повод поне по една бременна позната виждам да си качва снимка, с която я обявява публично.

Относително е. Сега чета един пост "Септември ще видим кои хора са си изкарали най-весело на НГ"😀😀😀🙏🙏🙏

За първи път съм активна в бг мамма и ми е толкова хубаво, тъй като си пишем само такива, които ни вълнува нещо толкова некоментирано с приятели и роднини....

# 699
Честита Нова Година , момичета ❤ Да сте живи и здрави , много щастливи и обичани 🌺

# 700
Честита Нова година! Бъдете здрави и от сърце си пожелавам да видим 2те чертички и да гушкаме здрави бебета!

Аз започвам да търся препоръки за репродуктивен специалист в София. Посещавала съм ин витро клиниката в Студентски град, но не бях особено очарована, но и проблема тогава не беше репродуктивен, а профилактичен преглед. Тогава бях при д-р Белчева, обърна ми внимание, беше любезна, но базата, както и служителите от рецепцията не ми направиха никак добро впечатление.

Сега съм се насочила към Вита, но без яснота за конкретно име. Ако имате препоръки, дори и да не са от Вита, ще са ми много полезни!

# 701
Честита Нова Година,момичета♥
Пожелавам ви здраве и много позитивно мислене,бъдете благословени😇
Точно месеца,в който забремях нямах никаква ЦС,нито преди,нито по време на овулация и дори си мислех,че е ановулаторен цикъл.
А пък за това публично показване и съобщаване,че някой чака бебе,хич не го разбирам,социалните мрежи не са мястото.

# 702
Честита Нова Година! Да е здрава и щастлива!
Да донесе във всеки дом радост, любов и детски глъч!
Бързо оздравяване на болните!
Смело напред с нови сили!

# 703
В деня, в който ми дойде, плюс, че имах киста вместо друго, цял ден ми казваха коя била бременна. Еми стана ми гадно естествено, но пък се зарадвах, защото моралното превъзходство е да умееш да се радваш, дори когато на теб не ти се случва. Същото е и със снимките в социалните медии, нека се радват хората. Дори не ме дразнят, може би, защото съм на принципа, че още не съм платила цената и на мен да ми случи.

# 704
Честита Нова Година, момичета! Да ви се сбъдне всичко, което искате!

Салсера, аз следвам правилото, че ако температурата не е над 37.5, няма нужда да се пие нещо за температура, по-скоро да се подпомогне имунната система да се пребори сама (цинк, витамин C, D). Ако вече има висока температура - тогава задължително. Изопринозинът е супер, ама май е добре да се почне още при първи симптоми. И не знам дали го дават без рецепта.

Аз пък трябва да започна антибиотик заради цистит. И понеже е повтарящ се и лекарят се притеснява да не хронифицира, предписа директно тежката артилерия - ципрофлоксацин. Вие чели ли сте нещо по темата колко време след такъв антибиотик могат да се подновят опитите? Според лекарят ако 10 дни след края на лечението имам стерилна урина, може да действаме, ама мен нещо ме гложди отвътре..

Общи условия

Активация на акаунт