Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Привет!  Hug
Аз пък днес успях да намеря време за форума чак към 18,30 часа и гледам последния постинг от 10.30 часа!  newsm78 И реших че сте се изпокарали нещо на лични и сега бойкотирате форума.  hahaha А тя каква била работата.  Joy
MimSss, val_stef, dani777k откъде ги намирате тези готини аватари бе! MimSss ти направо "уби рибата" дето се вика.
Айде до после, че гледам за Ферарито!  Mr. Green

# 211
  • София
mamaMargo не го гледах Миленчо, но подозирам, че щях да се ядосам . За какво ставаше въпрос?

Kaili нещо не се отваря почерпката, но много се радвам, че сесияти ти беше толкова успешна! А всъшност кой курс си?

Май ще минем без консултация, за петия месец с тази грипна епидемия, която обявиха.

Искам да ви попитам....Яна яде пюре на обед и каша следобед, но продължава да яде 6 пъти дневно и пак започна да връща по повечко, пък

като се опитахме на 5 хранения цяла вечер пъшка в креватчето и двете не видяхме много сън по тази причина.

# 212
  • София
Теди79 - на същото количество вода слагаш 1 лъжичка АМ повече, за да стане по-гъсто. Аз го правя само вечер, най-вече защото Калоян би трябвало да яде вече НАН2, но все  още имам 2 кутии НАН1 и искам да ги изпие. И без това го прави за 2-3 дни Laughing
Сега ще отивам да го къпя, защото моят син бодро подскача на дивана в ритъма на танците на Слави и въобще не мисли за сън, а аз съм  #Crazy
Утре ще ви разкажа за невероятните ми "приключения" с Банка ДСК и злощастния ми опит да си погася заем #2gunfire

# 213
  • софия
И аз гледах сега финала за Ферарито,но не бях много в час,защото за първи път гледам  Rolling Eyes..
Да задам една питанка,преди лягане:Каква каша да купя,защото от тази оризовата на Милупа,яко се запича детенцето,а онзи ден взех пак на Милупа-бананова,без да помисля,че и тя запича  Banghead,но се сетих все пак преди да и дам    animal085...
И още нещо  Embarassed.Ние досега сме на Аптамил АР и се чудя дали не е време да сменя с нормален Аптамил,или да си продължаваме на антирефлуксния  newsm78.И,ако взема обикновен- двойка ли да бъде?

# 214
Дани, вземи ориз и рожкови на Нестле.Хипоалерги4на е, и рожковите неутрализирали ориза( добре 4е Пепър ме светна Grinning).Ина4е самата каша е много готина( и на мен ми хареса Peace).
За Ферарито- ами - аз бях до него  по това време Mr. Green.Нали съм на работа и изти4ахме до бар4ето на БТВ за хапване.Та- голям майтап кат оне можа да запали.. Joy hahaha.Бяха осветили вси4ко и бяхме залостени там, докато мине  великото вклю4ване на живо Crazy.Ей- изложиха се ooooh!.НЯмаше ли кой да се сети за имобилайзера hahaha

# 215
  • софия
http://www.vbox7.com/play:a6b67092  ей,мерака е голяма работа  Joy Joy Joy!

# 216
Честит Петлъов Ден на всички мъжки мами!!! Да са ни живи и здрави момченцата и да им растат пишките Mr. Green
Като стана въпрос за пишки, аз да се похваля, че Ники вече си я откри и сега като го къпем пада голяма игра с нея hahaha
Надвихме гадния запек със сок от сушени сини сливи на Semper. Направи чудеса това шишенце. Пу-пу-пу!!!
Кога,ще ходим на женско парти да се разкършим,мъъъъничко  Mr. Green?
Хайде, гърлиии!!! Хайде да се организираме за едно партииии. Аз, Дани и Анди вече сме 3. Кои са следващите?

# 217
  • у дома
влизам набързо, че страшно ми се спииииии

Благодаря ви мами за поздравите за нашата баба   bouquet

Бяхме на гости, хапнахме, пийнахме доволно  Mr. Green dani777k, ние сме на Аптамил 2 + Аптамил АР, 50 на 50 смесваме засега  Peace
някой беше питал за басейна - нямам представа от къде е и колко струва, това ни е подарък, т.е. дадоха ни го да го ползваме (бил е на друго бебе)  Peace

ето тортата дето правих цък Mr. Green (малко се изложих, ама няма да казвам в кое точно, но пък иначе е вкусна  Mr. Green туй е гараш торта, да не се чудите що е толко тънка  Mr. Green )

отивам да спя, до утре  Hug

уф, забравих. честит ви петльов ден  Mr. Green (именно това е причината, дядо ми да запише щерка си, че е родена на утрешния ден   Laughing )

# 218
  • софия
...откъде ги намирате тези готини аватари бе!
Аз свалям от тук :
http://animation.yoosms.com/

# 219
  • софия
Имайте, лека нощ,мацки  Peace!
До утре  Grinning!

# 220
Ехоооо, Еленка е! Нещо ми доскуча и си промених профила, та да не съм толкова "прозрачна" с ника.
     Отдеве бях на културно мероприятие - на новият спектакъл на Нешка Робева и сега ми се танцува ......... newsm68
Пълнолунието така ми действа, че тези дни преди 1 немога да заспя и най-интересното е, че сутрин се чувствам наспана, което е неприсъщо за мен!
       И аз гледах финала за Ферарито и така ми се искаше Евгени да го спечели или Йоанката ама не стаааааааа..........velmar и теб те видях как залягаш зад храстите на БТВ-то  Mr. Green

Наденцееееееееее, виждам тееееееееееееее

# 221
  • варна/виена
    Здравейте майчета и малки бебовци Hug

Влизам с един въпрос:Кой взема Ферарито?

Не са го качили още в НЕТЕРА,а пак  аз нямам тарпение да разбера.На моя приятелка ,съочиничка и съседка ,дащяря и танцува там.Мариела Станчева
 Само като си помисля,че на моите набори децата са вече големи момичета и момчета,а пак  аз  Embarassed
 Но така е ,по добре кЪсно,от колкото  ПО КЪСНО Joy

# 222
този  newsm78 Метин или нещо такова беше

# 223
http://store3.data.bg/kreideiky/music/Vrabcheta_-_Banski_na_Laleta.mp3
Поздрав за всички бебоци от Вики и мама Роси

# 224
Ей, разби ме с този линк Party.ТЪкмо съм на тази вълна. ( 4етеш ми мислите Wink).Та- след като цял ден ми се върти из главата Седемте козлета на мими иванова, преди малко си я изтеглих , заедно с още детски песни4ки и като пощуряхме с колегите преди ефир ooooh!.Абе- луда работа.МИнава слу4айно шефа , отваря вратата, а ние пеем и танцувамв"Ауууууууууууу- от глад умирам... Joy".Ох- още ме държи.Между другото- след 15 мин. приклю4вам работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт