Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 33 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Шумен
Темата започва да се пълни с красоти 😍 онзи ден правих дъщеря ми, а утре е мой ред,събота се прибираме в България за 10 дни и трябва да сме с красиви ръце и маникюри 😅😅 усмивките не са особено добри,но стават 🫣 използвах техниката за снимане на Есмералда с черния фон и се получи страхотна снимка 😘

# 361
И аз дойдох да пиша, че цветове не се фиксират, но Есмералда вече е обяснила.
Фиксацията става само с бази, гелове, акригелове, но не и цвят - съсипва се по този начин и после трудно се коригира безз да се свали изцяло и да се лакира отново.
Някой пита за антирекорд - цял работен ден образно казано от 10 до 18 часа преди години на къси нокти, без укрепване, фрснски на терасата. Това преди темата тук да почна да чета. Равносмертката включва 3 полимеризирани четки на лакове(упорито си стоях и се лакирах там и се чудех защо се случва), много нерви от моя страна, близко бях до топлинен удар, много загубено време от моя срана и паднал нокът на 2ри ден след това на морето. Тогава бях на път да се откажа от занимавката, но малко след това намерих темата и изчетох де що имаше инфо тук.

# 362
Здравейте, отдавна не съм писала във форума, та сега се връщам.
Ползвам Коди в къщи. И като цяло повечето лакове си поръчвам от елена арт, защото не знам къде др продават истинските кодита.
Обаче наскоро си взех един топ каучоков от нея и винаги, винаги като го нанасям е с балони. Не знам защо ситни малки балони,които не се махат по никакъв начин. Някой от тях стоят доста релефно и се виждат. Това много ме дразни, какво мога да направя по въпроса.

# 363
Балончета до сега съм имала само на определени бази или гелове/агригелове в бутилка и на последното имаше повече при първите ползвания, а в момента почти не. Аз лично гледам да ги "пукам" с тъкатаа четка, с която изравнявам. Съфорумка ме беше посъветвала да пробвам същото, но четката да е натопена в спирт, но предвид, че тях почти ги няма и успявам и само с четката да разкарам 1 или 2 не съм имала възможност да приложа този метод. За топ не мога да кажа, освен да не е от студа да се сгъстил много и да се получават при вадене на четката. Пробвай да затоплиш топа. Друго се сещам, но не знам дали е релевантно в ситуацията е обсъждахме, че определен топ ставал на дупки при полимеризиране. Имам същия, но такъв проблем съм нямала и установихме, че може да става така, защото не се бърше лепкавия слой, а аз бърша преди топ, защото пиля, оформям на положена вече база в 90% от случаите. Може да пробваш и това, въпреки че са различни проблемите, но от опит глава не боли в този случай.
Коди и други хубави марки има в нейлмастершоп, но с условието, че има 10 долара доставка за поръчки под 100 долара и съответно съм смятала, че е изгодно при поръчка над 4 или 5 продукта, за да се разпредели доставката нормално и пак са по-евтини нещата от Български сайтове. Пристигат от европейски склад и няма митница с доставка до адрес за около 2 седмици. Но пак казвам трябва или да се съчетаеш с някого или да изчакаш да ти се насъберат няколко неща, от които имаш нужда(примерно бонд, дехидратор, база и каквото там още душа иска). Имат продукти на kodi, pnb, gama, kira nails, fox, oxxi, grattol, komilfo и някакви нови марки, които обаче гледам почнаха из тик ток наши маникюристи да ползват (DNKa примерно). Поръчвала съм от там сама и съм оставала доволна и лаковете са с дълъг срок на годност, а не както тук на промоции с почти изтиччащ срок след около месец-два. Иначе да кажа - пробвах един много красив розов цвят на Комилфло на краката, но като консистенция не останах очарована. Беше изключително гъст като база и не ми хареса как се нанесе. На ръка не съм пробвала, но за педикюр не ме изкефи мен лично, но пък издържа без да мръдне месец и малко.
https://nailmastershop.com/bg
Мимчето7, много хубав маникюр се е получил! Дъщеря ти е късметлийка с такава талантлива майка! А снимката е топ също, много професионално! На мен все ми се получават като със сапунерка Grinning

# 364
  • Gorni Bogrov
Здравейте прекрасни.Влизам с питане,една мацка продава лампа Sum10 max,пише че е ползвана 2п пъти и си е взела друга.Чудя се дали е добра и да я взема , защото цената и е 35лв.,може ли мнения за лампата и евентуално за жената как ?

# 365
Момичета попаднах на един сайт magnetic nails , въпросът ми е дали някой е запознат с продуктите им, малко скъпички ми се струват ( 15мл. -  50лв. )?

# 366
karmilla много благодаря за мнението. Ами държа го на сухо място с нормална температура, гледам да не прекалявам да е много топло или студено.
Ще пробвам нещатам които ми каза да видим дали ще стане и ще разгледам сайта.

# 367
Здравейте прекрасни.Влизам с питане,една мацка продава лампа Sum10 max,пише че е ползвана 2п пъти и си е взела друга.Чудя се дали е добра и да я взема , защото цената и е 35лв.,може ли мнения за лампата и евентуално за жената как ?
Кой точно модел е? Едната е без дъно, а макс е с черно дъно и не е ок. Бяло дъно и повече диоди т.е. да има по всички страни на лампата.

# 368
Krilata, не съм запозната с марката и не смея да коментирам. Само ще кажа, че при други алтернативи 50 лв. аз не бих дала за гел лак. Само за топа на Гелш бях склонна да дам малко повече, но пак е по0малко пари с все доставката от Щатите. Но в крайна сметка всеки си има психически лимит за определени неща, та това са си моите принципе просто.
cecko05, аз лично не бих - в али я има нова на същата цена или по-ниска и по-нови модели за тия пари. Ако не ти е близка да знаеш на 100% няма как да знаеш. Аз съм малко мнителна и за това не на всеки се доверявам, а тук из форума съм чела всякакви простотии из олх, продавалник и фб макретплейс. Взимала съм онлайн само от Есмералда база, която каквото е препоръчала е топ и имам доверие, Принцесата ми беше подарила две бази миналата година и сега с Pupiii си разменихме неща. А аз си подарих най-първата пила и продадох една(на цената, на която я взех), която ми беше излишна и само я извадих от кутията да я включа за проба повече не я извадих. Тоест основно със съфорумки съм се разбирала. Ето линк към лапата в али, въпреки че е с черно дъно, а бяло е по-добър вариант(но не знам този модел има ли такава опция):
https://www.aliexpress.com/item/1005005533918096.html?spm=a2g0o. … h%7Cquery_from%3A

Blonddie, не давам гаранция за оправия, предвид че аз с бази и цвят съм имала подобен проблем, но по моята логика и за топа може да сработи. Ако друга мацка е имала подобен проблем и го е решила - ще се радввам да се включи. Хубави са им нещата и са по-евтини от тук. Освен Коди много харесвам pnb бази и топовете(матовият Powder top e супер и е матов до край, не лъщи), kira nails базите им са супер и лесно се работи с тях. Успех и се надявам да се реши проблема с топа.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 14:57 от karmilla

# 369
Благодаря Karmilla, и аз така мисля при наличието на nailmaster  ( за който научих от тук БЛАГОДАРЯ )  би било глупост да се хвърлят едни пари за проба/ грешка.

# 370
Не я взимай, повечето лампи с черно дъно не са ок. Не полимеризират добре. А и не е някаква оферта - 35 лв за лампа, която в Али е 9 евро. Няма смисъл. Разбирам да я продаваха за 20 лв, да се замислиш евентуално, ако не ти се чака.

Иначе за покупко-продажда на нещица за маникюр не знам. Аз по-често съм била от страната на продавача (знаете какви безумни количества глупости купувам, в повечето случаи стоят само отворени, някои дори и непробвани 1 път), та може и такъв да е случаят и с други продаващи 😄 Но сигурно има и не особено коректни, както навсякъде. Виж, за общи поръчки вече отдавна съм против, дори в случаите, когато аз ги правя (прекалено много занимавка и време и трябва да се обясняваш с всички (може и някои да си мислят, че ги лъжеш, ддз). А пък при присъединяването към поръчки на други се опарих няколко пъти вече (1 ме лъга при изчисляванията на цени, после не ми писа, че са пристигнали нещата, трябваше аз да я търся Н брой пъти, за да си ги получа; друга при положение, че поръчвах само 2 неща не счете за нужно да каже, че едното е изчерпано, а ми пратила някакви 20 лв заедно с единия продукт (той ми излезе златен) и разни ей такива случки. Та съм не, мерси. Вече сама си поръчвам всичко, ако ще и по-скъпо да е, поне ми е спокойна главата.

# 371
Ами моята логика е, че не бих дала 50 лв за продукт, който не познавам, а и да познавам при дом. употреба колко пъти ще го употребя, освен ако не е топ или база, които пак доволно бавно свършват. Само за Гелиш топа да се навих да платя 20 долара, но пък той се изгуби по трасето, горкият, та за момента съм пас, че и без това имам да разходвам Семилак, Хай хибрид, Неес, пнб и така. Май е било съдбата това да ме спре с покупките. Та да де, освен ако не е нещо крааайно желано не бих изръсила 50 лв за такъв тип продукт - не е рентабилно по моята логика. И да, има достатъчно добри по-евтини алтернативи, изпробвани. Може би за професионална употреба, ако професионалиста държи, да ползват продукти такъв клас както някои ползват CND или от здравословна гледна точка - хора с алергии да взимат продукти с изчистен състав, за д могат да са с гел лак.
Есмералда, относно общите поръчки и аз съм така. Писала съм си мненито отдавна, но още мисля така. Имахме случай и във форума със съчетали се мацки за поръчка и едната се отказала, че сега не и трябвали, но другата мацка вече платила и поръчала, та някак си грозно ми беше да го прочета. Иначе да, има и такива идивиди, които пазаруваме много и после ги продаваме и сме коректни, но за жалост масата не е така и за това съм леко скептчна. И аз с моите хиляди неща почнах да раздавам, продавам и разменям, но се старая да не прецаквам насреща. Но общи поръчки съм твърдо "нье" и аз. Имало е момичета, които за молили да се включват за пили или др неща в али или някой да им поръчва, ама аз съм "парен каша духа" и предпочитам да не се ангажирам. Най-малкото ако после има някакъв дефект ще имам аз главоболия.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 14:36 от karmilla

# 372
Идвам като Дядо Коледа да ви покажа 2 пили на супер уау оферта, грабете:

https://a.aliexpress.com/_msXscIc

https://a.aliexpress.com/_mOBaIac

P.S. Ок е да имаме 2, 3 ... 5 пили! Joy

# 373
  • Gorni Bogrov
Много благодаря момичета!Аз също не смея да вземам неща втора употреба и то от непознати,затова се допитах до вас, защото имам същите опасения за нещата.Имам лампа,но по край вас ,започнах да се замислям дали да не взема една за резерва🙂.
Следя ви постоянно и ще поръчам някоя която предложите вие по нататък.Без това този месец добре се поохарчих.🤣
чакам само 3 цветни бази от Crystal Nails

# 374
Балончета на мен също ми се получават, но на базата. Махам ги с тънката четка, но бягат и ме изнервят Simple Smile. Преди топ аз също бърша лепкав слой и става по-добре.
Аз за пръв път поръчах с обща поръчка от нейлмаснър. Ще видим дали ще има ядове...

Общи условия

Активация на акаунт