Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Количества по-скоро. Мотого често тук момичета се бяха оплаквали покрай хромоциите им,че купуват нещо, което е с до 6 месеца изтичащ срок. А това за домашна употреба не е моного на оферта :/

# 571
Karmilla, коя е новата пила, снимай да я видим. Че с толкова пили, които се мятат тук от месеци, им загубих вече бройката.
Гледах сега едно видео на Елена арт, която пак е открила топлата вода с години закъснение Joy. Показва перлен лак, разбъркан с пръчица по нокътя, за да се получат интересни форми. Това ние тук от поне година-две го знаем и сме правили такива маникюри и аз, и Кармилла и още други хора.

# 572
Здравейте, всеки път се включвам с въпроси, и този път идвам с въпрос, но първо да споделя нещо полезно.

След всички начини за изграждане, които съм пробвала (с гел, с полигел, с акрил) реших да опитам с типсове и се родих. Толкова е лесно и бързо, а и държат много. Не се налага да пиля часове след изграждането, както ми се е налагало преди, да гледам има ли апекс, добре ли е оформен и т.н. Препоръчвам го с две ръце!

Сега към въпроса ми, хаха. Ползвам една евтина ел. пила от алиекспрес вече бая време и уж я взех с идеята само да си свалям лака, но и за това не става. Вънщност става, но е мъчение и всеки път отнема поне час свалянето. Чудя се от мнооого време на една пила от сайта на Елена Арт и сякаш вече се реших да си я взема, но ми трябва помощ. Какви накрайници бихте ми препоръчали? Главно искам да я използвам да си свалям лака и изграждането, но така и така ще давам пари за качествена пила, искам да опитам и кожичките да работя с нея.

Има ли разлика в по-скъпите накрайници и заслужават ли си? Гледала съм, че свалят лака с доста различни, ако може малко разяснение кой да избера. Предполагам, че за свалянето на гел лак ще се ползва един, а ако се сваля и някакво изграждане може би друг? И също да питам, виждала съм на няколко пъти видео уроци на различни теми, има ли смисъл да си купя някакви за работа с ел. пила, въпреки че съм изгледала безброй видеа и смятам, че знам как се работи.

Иначе тази пила съм харесала
https://elenaartnails.com/store/elektricheska-pila-35-000-oborota-touch-screen/

Благодаря предварително!

# 573
Karmilla, коя е новата пила, снимай да я видим. Че с толкова пили, които се мятат тук от месеци, им загубих вече бройката.
Гледах сега едно видео на Елена арт, която пак е открила топлата вода с години закъснение Joy. Показва перлен лак, разбъркан с пръчица по нокътя, за да се получат интересни форми. Това ние тук от поне година-две го знаем и сме правили такива маникюри и аз, и Кармилла и още други хора.
Ще я снимам, доволна съм. И аз де смях на Елена как е открила топлата вода. Да не звучи кано хейт, че бая изяде из тик ток, ама се излага. Пък и ново име му измисли при налично вече такова Joy.
Това е новата джаджа:
https://a.aliexpress.com/_EHCospR
Anselma, ЕленаАрт пазарува всичко от али и му слага лого просто. После продава на двойни и тройни цени, няма да ни казвам на едро в али баба една такава пила колко валко излиза. Точно от тази се оплакваха съфорумки, че имала вибрация. Каква ти е пилата? Тук редовно  пускаме оферти на супер пили ат али до 20 евро, които тук ни продават за 100 лв средно.
Фрезите биват различни и като материал, от който са изработени,така и като грубост. С по-грубите се сваля твърд материал. Биват
Фълта, червена, синя, зелена и черна. Жълтата е най-фина, а черната най-груба. Обикновено тук момичета ползват червена или синя. Воге да са керамични или твърдосплавни - тук е въпрос на предпочитание и на кото сас му е удобно. Аз лично предпоочитам керамични, но има момичета които харесват твърдосплавни. И накрайниците ва елена са от али баба, но тав и в али са много по-евтини. И да има накрайници с различно качество, както за левичари, десничари и универсални.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 00:56 от karmilla

# 574
karmilla, ще прекача снимка каква използвам аз. Честно казано не знам дали е в пилата или в мен проблема, но съм склонна да вярвам, че е по-скоро в пилата, хаха.

Иначе и аз съм забелязала, че нещата й са ужасно скъпи и 90% от али. Аз разгледах пилите в началото на темата, но не ми се поръчва от али, защото не ми се чака и чак в краен случай ще е от там. Видях тази пила и ще се радвам да чуя мнения за нея, предвид, че в момента е на 20лв ще се прежаля да я чакам.
https://www.aliexpress.com/item/1005004700750177.html

Иначе ако имам някаква алтернатива от бг сайтовете докъм 150лв също е вариант, но за жалост линковете към пилите на nailsbg не се отварят.

# 575
Пилата ти е проблема! За нищо пи става! Имам показаната от линка и хич не е лоша! Ако става дума за лилавата/зелената. Ще ти се стори, че се качваш на мерцедес след каруца. Другите не стават,л с кабела само, защото нямат механизъм за заключване. Ще се окепазиш.
Пилите от gogetforest store пристигат за около 2 седмици в България. Последната, която съм показала я бях поръчала на 31.12 и дойде вчера. Утре през компа ще разгледам да ти шерна линкове на пили и фрези.

# 576
Такова облекчение е да чуя, че е в пилата проблема, хахах. И аз утре ще ги разгледам по-подробно, направо можеш да ми ги изпратиш на лично да не спамим излишно в темата.

# 577
Анселма, разгледай последните 10-15 страници от темата, споделили сме линкове към поне десетина супер изгодни пили, както и към прахоуловители.
Иначе аз препоръчвам керамичен накрайник със синя насечка, ще ти върши добра работа за сваляне на гел и гел лак. Ако ще е само на гел лак на гол нокът, по-добре с червена или жълта. Има линк към добър продавач от Али за фрези в първия пост.
Иначе от обучение винаги има смисъл, тъй че, ако искаш, можеш да си вземеш уебинар на Елена. По-добре да дадеш парите за уебинар и да си вземеш пила от Али за около 50-60 лв, отколкото да набуташ 150 за споделената от теб по-горе пила. Не, че е лоша, става. Но можеш в Али да си вземеш също толкова добра, че и безжична, за по-малко от половината от цената. От Nailsbg не е добра идея да се купува, вчера пак четох оплаквания във Фб от тях.

# 578

Иначе тази пила съм харесала
https://elenaartnails.com/store/elektricheska-pila-35-000-oborota-touch-screen/

Благодаря предварително!

Аз си взех от али абсолютно същата за 50лв. Много съм доволна. Имам и сивата, но работя с тази. Сивата е на батерия и както си има две чертички просто спира. Докато се зарежда не може да работи и като имаш само една пила не е ок.

# 579
  • Mostly in my mind
Може ли линк към тези типсове?

# 580
Кой е този студен гел на Коди?

Пробвах вчера новият накрайник https://www.aliexpress.com/item/32877214216.html?spm=a2g0o.produ … h%7Cquery_from%3A

и дясната ръка ми е препилена, а лявата ок. Доволна съм, явно трябва да работя натиска и все още ми е трудно това упражнение с лявата. Сега се чудя дали да се лакирам или да "почина", но май ще е първото. Кой е най-"безобидният" вариат при препилени нокти? Да сложа Линт базата на Коди само с топ?

# 581
Идвам на бързо, че в момента бързам с едни задачи, ноето една earli bird пила с безчетков мотор за под 100 евро. При мен с отстъпки от продавача и coins излиза за 87 евро. По-късно ще шерна други линкове, за бюджетни пили, че ми е малко яйцето в опряло знаете къде:
https://www.aliexpress.com/item/1005006363568665.html?spm=a2g0o. … 345446636164782_1

# 582
Няма пречка да сложиш и цвят над линд базата, ако решиш. Препилените нокти парят и може да не държат. Аз докато се науча редовно препилявах по някой нокът и при мен държеше и обикновена база дори и без ултрабонд. Между другото в последно време изобщо не слагам нищо след обезмаслителя и нямам никакви отслоявания. Предполагам че се държи на новата скоч база на PNB  от Кармила. Има страхотна къса четка и е супер удобна за втриване. И аз се подхлъзнах - пуснах поръчка и от мейкъп днес с красотите, показани от Есмералда.
Линкове към пили на оферта - дано съм от полза
https://www.aliexpress.com/item/1005006070288577.html?spm=a2g0o. … .2.3fff2c25XYf3SH

https://www.aliexpress.com/item/1005005426295493.html?spm=a2g0o. … r%7Cquery_from%3A таз я имам и съм доволна от нея

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 11:21 от Puppiii

# 583
  • Варна
Реших се да си правя гел нокти вкъщи с органичение до 1-2 цвята, с които просто да изглеждам представително. Чета темата и събирам информация. Последния път, в който ходих на гел нокти беше преди 3г.
Какво ще ми трябва:
-обезмаслител за нокти ( без киселина )
- топ и база без лепкав слой ( до мен има LikLak ) и разчитам да ми препоръчат хубави продукти.
-бонд/праймър не са ми необходими, защото имам гладка плочка, която е задържала лак 2 месеца
-гел лак ( спряла съм се на Semilac ) Нанасян винаги на тънки слоеве. Имам достъп до Pretty Gel, но се води китайки и потенциално опасен
- подхранващо масло за нокти.
- масло за махане на кожички мога да пропусна ( само да избутвам тази върху плочката ) не са ми пречили никога
- отлепяща се база/ стикери за предпазване на нокти , ръкавичка
- UV лампа 48W с много лампички (над 30 ). Препоръчвате SUN ONE, SUN X
Внимавам да не си мацна кожата, с каквото и да е, за да си спестя главоболия.

# 584

Аз имам такава от али взета и даже не беше много бюджетна и не ми харесва. Ръкахватката вибрира доста не бих я препоръчала.
Взех тази по препоръка на есмералда и е милион пъти по-добра:

Нещо не мога да намеря линка в момента.
Фрези на wilson керамични универсални свалят прекрасно лака и си заслужават по-високата цена определено. Това е магазина имат и доста на промоция:
Wilson Nail Manicure Bits Store
https://a.aliexpress.com/_EvjBVVL
Благодаря на Кармила, че го беше шернала определено лесно се работи с тези фрезички.

Общи условия

Активация на акаунт