Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Мелани какви са тези гумени накрайници?Аз наскоро получих нов накрайник и да ви кажа, че много сериозно пили, може да пробие и дупка. Как да се използва според вас?

Това е твърдосплавен накрайник "Конус" и се използва при моделиране на ноктите - за пилене на свободния край отдолу, за пилене на зоната на усмивката при вграден френски
Благодаря за отговора и на Кармила също. Значи добре, че попитах, защото смятах че е за кожичките и под кутикула, такава бела щях да си направя, но се усетих на време и го ползвах малко на много слаби обороти. Аз имам и гъбката, но тя сякаш е недостатъчна, все нещо остава неравно.

А на коя фреза казвате гъбка?

# 61

На тази фреза викам гъбка.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 13:29 от klavi100

# 62
Отдавна не съм качвала нищо от мен. Ето и маникюра ми пр миналата седмица.

# 63
  • София
Розово с брокат-любимото ми 🩷

# 64
Супер маникюри, момичета!
klavi100, за кутикули само безопасните накрайници са твърдоспллавни, останалото трябва да е диамантен накрайник.
Аз ползвам тези и съм много доволна + че са по 10 бройки и стигат за доста време. Есмералда също каза, че от тези комплекти обича да взима, нно нейният номер го забрави, само моя си помня или по-точно алито ми го помни. 10pcs-H19 са моите. Определено препоръчвам горещо, чудесно чистят, удобна ми е формата и не са прекалено груби:
https://www.aliexpress.com/item/1005001915091704.html?spm=a2g0o. … 91.6f1818023EfReQ

# 65
Благодаря момичета!Ще пробвам всичко,което ми казахте Blush

# 66
Запис в новата тема , няма да си показвам маникюра ,че не е за хвалене.. след 2 седмици пак Grinning

# 67
meoww, много е красиво! И аз много обичам розовите нюанси (без бонбонено розово). Розовото някак си винаги създава у мен добро и оптимистично настроение. Синьото е следващият ми  любим цвят,  създаващ усещане за простор, шир или дълбочина. А червените маникюри, които качвате страшно ми харесват, но просто не са моят цвят последните години.

# 68
  • София
Благодаря, topsy i karmila😊 Малко са ми грозни кожите - вижте как ги накълцах грубо, даже имах кръв, просто не ме бива с кожите и тва е. Но бях дезинфекцирала инструментите добре и разбира се не се подуха 😅 На кой нюанс казваш бонбонено розово? Мислех че е този, с който съм 😅

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 04:07 от meoww

# 69
  • Бургас
Аз пък снощи си свалих стария лак с идеята днес да се лакирам, обаче сутринта ми се счупи безименния, много странно, като отсен му падна върха, не под живеца както обикновено. Та сега съм в чуденка дали да му лепна един гел х и да прилича на другите или да скъся и променя формата на всички?

# 70
.... Та сега съм в чуденка дали да му лепна един гел х и да прилича на другите или да скъся и променя формата на всички?

Той не е драстично по- къс. Реално можеш леко да го удължиш с гел в бутилка ако имаш с долна форма. Предлагам това, защото е единственото удължаване, което съм правила и то по същата причина и стана доста лесно и сполучливо Simple Smile

Момичета, някоя от вас поръчва ли си от еднократните пили 100/180 от Али? Линк да споделите ако сте доволни?

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 12:46 от SilverPink

# 71
Ако имаш предвид тези, които се лепят на метална или пластмасова основа, не са добри, а цените са почти като на Сталекс. Вземи си по-добре на Сталекс ролка или от тези еднократни, които се плъзват директно.

# 72
Не, не... някакви такива обикновени, аз на тях казвам еднократни. Не че са нещо скъпо, но да са средно качествени и да не се изрони повърхността, преди да приключа с един маникюр. 

# 73
Аз поръчах и стават, имай предвид, че са остри. Аз пиля накрая и не ми е драма и бързо ги хабя, а тези ми вършат работа, но внимавай първите пъти. Иначе на мен ми допадат за естествен нокът едни щаренички на агива или както тям бяха, продават ги по аптеки, дм, лили и пр., но тя на себе си бързо ги скапвам.
Съни, няма да ти е драстично съзряването и да един маникюр ще си на почти същата дължина. Но ако ти се занимава можеш да лепиш гелх или горепредложения вариант с гела в бутилка, ако имаш.
Аз вече искам да си разкарам лака, но от доциолен живот не стигам до това :/

# 74
  • Бургас
SilverPink, аз съм поръчвала тези,доволна съм. Ползвам ги най-вечи за сваляне на топ/гел лак, ако нямам ел.пила под ръка.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN4.13  15%OFF | 7Pcs/Lot Professional Wooden Nail Files 100/180 Grit Grey Boat Thick Sandpaper Sanding Buffer Files Beauty Tools DIY Salon
https://a.aliexpress.com/_mMVPjs8
Благодаря за идеите, ще видя довечера с какво разполагам и дали ще успея да запазя дължина до празниците. След НГ и без това бях решила да почина малко, т.е да ги поддържам къси и семпли за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт