Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
dolce miele, относно Х-гел ноктите:

1. Аз не ги пиля отвътре. тези, които фабрично се вижда, че са пилени не са Х-гел нокти, а са изкуствени нокти (от пластмаса, не от гел)

2. Можеш да ги залепваш с каквото искаш - гел, полигел, база. Аз лично си поставям с полигел, защото моите нокти нямат същия апекс, както Х-гел ноктите и така запълвам пространството. Правила съм и с гел и с база, но при базата, трябваше да ги натискам при печене, за да заемат формата на моите нокти, а това създава напрежение върху Х-гел ноктите и може по-лесно да се опитат да постигнат оригиналната си форма и да ес отлепят.

3. Аз ги пиля, ако искам да ги сменям, но аз ги оставям докато реша да сменям цветя. Слагам цветни полигелове и само допълвам и оправям апекса, като израстат истинските нокти.

4. Лонг - по-добре, може да се отрежат или изпилят.

5. Преди ги слагах до кожичките. Сега ми лягат по-добре на ноктите ако са лек отстъп, след което допълвам и изравнямам или с база или с гел.

# 526
  • Бургас
Страхотни маникюри, момичета! Мен напоследък ме домързява - по празниците бях с BP 08 - класическо червено с брокатени частици. Снимка нямам. После скъсих почти до дъно, а в момента съм без лак, но забелязах едни неща...
Моля да прегледате снимката в детайли и да изкажете мнение дали има някакъв проблем или не. Става въпрос за една вълнообразна линия 1-2 мм навътре от живеца. На средния и безименния пръст се вижда най-добре.

# 527
Съни, аз виждам само розовеещо там, това ли е? Ти пила имаш ли и/или възможно ли е да си засегнала матрицата на носътя при обработка на  кутикулите, ако е вдлъбната надолу обикновено от нова се перучава. На недоминатта ръка ли е?

# 528
  • Бургас
Да,розовеещо, вълнообразно, но го има и на другата ръка, по-скоро като ме ли е свързано с растежа, не с препиляване.[img width=560 height=600]//cdn.bg-mamma.com/JsTl/8IbBN.jpg[/imgМоже и да не е проблем,просто сега го забелязах. За съжаление явно и зрението ми отслабва напоследък, та и това ако не се загледам или не го снимам, няма да знам, че съществува...

# 529
  • на брега на морето
Съни, ти държеше дълги нокти и според мен е от прегъваме на ноктите ( пречупване). Нищо им няма, ще се оправят.Hug

# 530
Моят нов маникюр. Много обичам такива стикери с послания и много ми харесват като ги гледам по снимки в нета, а на моите ръце не чак толкова 🤣

И пак съм се нарязала по кожичките.

# 531
  • на брега на морето
Гарнитура, супер е! Heart Eyes И аз харесвам стикери с послания.Grinning

# 532
Sunny, с ел.пила ли сваляш покритието? Ноктите ти изглеждат препилени.

# 533

Поизложих се със средният Joy

# 534
  • Mostly in my mind

Поизложих се със средният Joy
Ама как! Страхотен е !

# 535
Аз само да споделя радостта си с вас, че само вие ще ме разберете

# 536

Честито! Наистина си е радост за очите 😍

# 537
Sunny,според мен са препилени.
Я кажете от къде поръчвате Коди? Искам да си взема още някоя ръбър база като на Клареса, но да не е Клареса😀 почти всичките са ми пресечени и помня,че Коди имаха млечно бяло като Клареса номер 17

# 538
Аз поръчвам от Mynails.bg Имат хубава млечно бяла база Коди.

# 539

Соня В, може ли да мацнеш от всеки цвят на листче или на мострички, за да видим действителните им цветове. Радост за очите е поръчката ти!

Общи условия

Активация на акаунт