Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Есмералда, средният цвят май може да мине за цвета на годината- Peach fuzz.🙂 На мен май ми харесва най-много първият цвят (как стои на нокти- което може и да не е много реално на живо).

# 556
Такааа ...
Загледах се във вашите нови придобивки и, разбира се, ме засърбяха ръчичките да купя и аз нещо. PNB са пуснали 3 нови страхотни цвята гел в бутилка, кажете кой цвят да си взема (максимум 2, но за предпочитане 1 Joy). И трите много ми харесват, разбира се.

Скрит текст:

Pink diamond бих пробвала аз, даже по лилав ми стои на снимките. Но и беличкия е топ.

# 557
  • Шумен
Есмералда средния със сигурност и от ляво ако има шанс за още един цвят 😅

# 558
Страхотни маникюри, момичета! Мен напоследък ме домързява - по празниците бях с BP 08 - класическо червено с брокатени частици. Снимка нямам. После скъсих почти до дъно, а в момента съм без лак, но забелязах едни неща...
Моля да прегледате снимката в детайли и да изкажете мнение дали има някакъв проблем или не. Става въпрос за една вълнообразна линия 1-2 мм навътре от живеца. На средния и безименния пръст се вижда най-добре.
Тези нокти са препилени. И от това, че ноктите са препилени, започва термическо изгаряне от лампата. И вероятно от дължината (ако са били дълги) да е имало прегъване. Оставете ги поне два месеца без покритие и ги мажете с някакво подхранващо масло. Обаче на 2-3 седмици ги проверявайте дали картината се променя (правете си снимки като тези и сравнявайте с тези, изходните). Ако има развитие е добре, ако няма промяна или не дай Боже става по-зле, търсете дерматолог. Това е моята препоръка

# 559
Дилемата е тежка. Лилавичкия го искам, бежовия в средата също ... Но този вляво, който стои повече към бяло, също много ми харесва. Въпросът е, че имам вече няколко бели цвята и някак си не върви ... Не че и куп други неща нямам. Joy

# 560
  • София
И тричките 🙈 аз бих взела най-вече бялото 😍 другите 2 също, така и така ще има доставка 😂 Ако взема 3те, бих ги смесила да видя какъв цвят ще се получи, особено между прасковеното и лилавото - сигурно ще розовее 😍 много нежно, разтапям се 🫠🤣

# 561
Есмералдааа! Много са яки! Итрите са топ, аз асо взимах(не че нямам хиляди вече и то и от този сорт сходни цветове) щях дигурво да награбя бялото и лилавото! Прасковеното е много хубаво, но опит знам рядко посягам към този нюанс и аз не знам защо. Която и да вземеш според мен няма да сгрешиш!

# 562
Meow, то, за да стане безплатна доставката, от една розова вода стана на 2 гела, 1 гел лак и розовата вода. Grinning
10 пъти увеличих размера на сметката, но да има безплатна доставка, нали? Girl Logic Joy
В крайна сметка взех бежовия и лилавия. И бялото ми се искаше, но имам много бели. Ще дам отзив, като пристигнат, дано да са хубави. Взех ги от Мейкъп.

# 563
  • София
Заслужава си 😂 щом е с безплатна доставка, минавам на зърнения принцип и къде що зърна, всичко изкупвам 😅 ми така де, да се възползвам, че е безплатна доставката😅

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 19:08 от meoww

# 564
Явно е период за нови попълнения, та и аз забърсах от mynails една промоция на Коди - за 40 лева линт база с топ и цвят по избор, като са доста обрани вече цветовете. Това беше преди седмица, докато не се наврях в сайта на Полина и оттам взех още пет цвята на MY LAQ, два от които са светлоотразяващи. Ще снимам и аз, когато дойдат. Мисля до лятото да не купувам нищо повече 😆

# 565
Аз искам да питам гела като продукт винаги ли пари в лампата, докато се пече, или е до марка.
До сега моя опит с гел е много скромен - имам само прозрачен builder gel на Коди в бурканче, и въпреки че извадих в момента, който усетих топлината - болката беше много силна.

# 566
Повечето гелове парят, да, а прозрачните парят най-много. Пробвай да печеш на 99 секунди, там постепенно се увеличава светлината и почти няма парене.
Наскоро станаха модерни и т.нар. студени гелове, които не парят в лампата. Коди има такъв, но не съм го пробвала. Ако някой го има, нека даде отзив.

# 567
Ох, Esmeralda23, как мислиш, че може да сме ти от помощ и трите са прекрасни. Но може би бих взела Pink Diamond ( въпреки че е люляков) по метода на изключването. Белият лесно може да постигнеш с твоята пастелна бяла база и топ с някакви такива частици, които сигурно имаш. Прасковеният за мен много се слива с кожата, а аз обичам лакът да прави в впечатление. Това биха били моите аргументи, но изобщо не ме слушай, защото и аз три дни се чудя как да изключа едни цветове от кошницата си.
Много е заразно това. Ужас направо.
Ох, сега дочетох докрая мненията и видях, че Есмералда вече е поръчала, ама незная защо не видях че има последващи постове.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 21:10 от topsy1

# 568
Заразно е много! Аз все се кълна, че спирам за пазарувам и все нщо се прошмули в кошницата! Да кажа дойде последната ми поръчана пила и на първо впечатление ми хареса много. Пуснах я само да видя кое как е. Има пауза, помни обороти, ръкохватката няма грам вибрация, изписват се оборотите и ми се струват реални на първо четене. Все пак ще видя и на практика реални ли са, защото днес я пуснах само да я прегледам и нямам на какво да тествам, а и ме мързеше да вадя другата за сравнение.

# 569
А за Mynails имам следните наблюдения. Нещо са зациклили с промоциите и от месеци ми се струва, че е една и съща промоцията им, което не е характерно за тях и което ме навежда на мисълта, че  ликвидират количества, а може би и бизнес. Може би последното е крайно и не е така, ама от моите проверки през две-три седмици така ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт