Този лекар в студиото е профан! Пълен безхаберник!
Не съм съгласна. Да се правят такива изводи от едно шоу с ясен сценарий. Заслужава уважение дори само, че се е решил да отиде там, след като е ясно предварително каква е идеята на шоуто. Къде е здравното министерство, примерно, що не каже някой защо няма пари да ни се слагат качествени ваксини, или Акт Хиб. А Милен ми беше вече прекалено театрален.
Аз пък го познавам Мангъров, много пъти съм го викала посред нощ у нас да види малкия и му имам пълно доверие и при проблем винаги викам него. И най-малко заслужава да бъде нарочен за враг на децата. Той е от единиците, които си разбират и си обичат работата. И е последният, който ще тръгне да ви препоръчва да се тъпчете с лекарства и АБ, ако няма нужда. Така че точно на вас, почитателите на алтернативната медицина, едва ли ви е чак такъв противник.
Защо да е бил театрален Милен?! Как трябва да реагира родител, когато му кажат, че едновременно е задължен да ваксинира детето си и да поеме риск за живота му??? Тези рискови процентти са мнооооого снижени, да се признае, че дете е увредено или починали в следствие на ваксина е почти невъзможно, тема-табу. И това се знае, ама се говори неофициално. Милен го каза в ефир, за което шапка му свалям!
А да ти кажа, слава богу, че не познавам и нямам нужда от лекар като Мангъров.... Да, смело е от негова страна, че сам в студиото защитаваше каузата на ваксините, но цялото му държание, тезата му, бяха ужасно плитки. На моменти беше откровено циничен.