Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 234
  • 595
  •   1
Отговори
# 60
Гледам  Shocked

Този лекар в студиото е профан! Пълен безхаберник!

Не съм съгласна. Да се правят такива изводи от едно шоу с ясен сценарий. Заслужава уважение дори само, че се е решил да отиде там, след като е ясно предварително каква е идеята на шоуто. Къде е здравното министерство, примерно, що не каже някой защо няма пари да ни се слагат качествени ваксини, или Акт Хиб.  А Милен ми беше вече прекалено театрален.
Аз пък го познавам Мангъров, много пъти съм го викала посред нощ у нас да види малкия и му имам пълно доверие и при проблем винаги викам него. И най-малко заслужава да бъде нарочен за враг на децата. Той е от единиците, които си разбират и си обичат работата. И е последният, който ще тръгне да ви препоръчва да се тъпчете с лекарства и АБ, ако няма нужда. Така че точно на вас, почитателите на алтернативната медицина, едва ли ви е чак такъв противник.

Защо да е бил театрален Милен?! Как трябва да реагира родител, когато му кажат, че едновременно е задължен да ваксинира детето си и да поеме риск за живота му??? Тези рискови процентти са мнооооого снижени, да се признае, че дете е увредено или починали в следствие на ваксина е почти невъзможно, тема-табу. И това се знае, ама се говори неофициално. Милен го каза в ефир, за което шапка му свалям!

А да ти кажа, слава богу, че не познавам и нямам нужда от лекар като Мангъров.... Да, смело е от негова страна, че сам в студиото защитаваше каузата на ваксините, но цялото му държание, тезата му, бяха ужасно плитки. На моменти беше откровено циничен.

# 61
  • густо майна Филибето
Любознателна, какво точно имаш предвид newsm78

Търсих връзка между ваксините и аутистичното поведение на дъщеря ми, ако ще и да е следствие на Детската церебрална парализа,която има .
След реимунизациите има загуба на говора , който след няколко месеца  се възстанови бавно и не толкова добре, загуба на хигиенни навици, които и до сега ги няма, промяна на поведението и съня.
Две седмици след наскоро поставената по мое желание ваксина срещу хипатит А , поведението рязко се влоши, съня стана ужасен. Иначе тези неща с поведението и съня могат да си станат и постепенно, но когато е рязко, винаги има външен фактор.

# 62
Много се извинявам, ама съм напълно съгласна смнението, че Милен е пълен театралник!
Гледах лично шоуто му тази сутрин и съм направо изумена от неговото поведение - толкова глупости изприказва, както може само човек, КОЙТО НЯМА ДЕЦА!
Първо - оказа се, че родителите на на цитираните увредени деца - НЕ СА СИГУРНИ, ЧЕ УВРЕЖДАНЕТО Е ОТ ВАКСИНА, САМО ПРЕДПОЛАГАТ!!!!
Второ, доказано е, че ваксините са от полза, колкото и да не ви се вярва!
Трето, изказването на Милен, че видите ли - за 3 деца от 30 000 имало риск и това било много - да, така е - жалко е за тези дечица и родителите им! Ама я се замислете - и на колата си се качвате, при все че знаете, че годишно има 1000 души загинали, а на ден са 10-20 души примерно - що се качвате тогава на колата - защо поемате този риск - КОЙ ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА, ЧЕ НЯКОЙ ПИЯНИЦА НЯМА ДА ВИ УБИЕ!
Това с гарантирането от ваксините са пълни глупости! Направо съм изумена!
Съгласна съм само с това, че трябва да се даде право на родителите да избират, но аз лично БИХ СИ ВАКСИНИРАЛА ДЕТЕТО, ДОРИ ДА НЕ БЯХ ЗАДЪЛЖЕНА!
Милен го уважавах - до днес! Падна ми в очите!

# 63
За ползата и вредата от ваксините има заковани теми, прочети, преди да си заравяш главата в пясъка и да твърдиш необосновано колко са полезни ваксините. Доказано е точно обратното.

# 64
За ползата и вредата от ваксините има заковани теми, прочети, преди да си заравяш главата в пясъка и да твърдиш необосновано колко са полезни ваксините. Доказано е точно обратното.

Напротив!
Не претендирам, че съм чела всичко и точно там дето ми сочиш, но повечето, което съм прочела е било "ЗА"!
Освен това, имам близка, която е доктор на медицинските науки специалност - вирусолог!
Нейното мнение по въпроса е по-важно за мен от всичко, което се пише! да не говорим и как се пише!
Аз лично СИ ВАКСИНИРАМ И ЩЕ СИ ВАКСИНИРАМ ДЕТЕТО!
кой каквото ще да пише, пък и ползите са повече от вредите!

# 65
Christian, благодаря!
Надявам се поне да мога да откажа реваксинация за БЦЖ.   

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 09:55 от prascho

# 66
  • Кори Селести
roshkovip признавам, че не съм се запознала в детайли, но чух че се споменава вродено заболяване.
Пуснаха ли ви всички възможни изследвания в тази насока?

Дано повече хора прозрат истината, че ваксините повече вредят, отколкото помагат.
Успех!!!

Преди година детето на наши познати почина от менингит.
Нямаше ваксина.
Ние, по съвет на др. Мангъров бяхме сложила тази ваксина на нашето.
..няма да се отплесвам в коментари.  Peace

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 10:37 от Reza

# 67
  • малкия йеросалим
пускам тази тема след като гледах вчера предаването на милен цветков.темата беше за две близначета който се разболяват след ваксина.наистина не чух цялата информация ,но настръхнах от ужас.за капак днес мой близък се обади и каза че племеника му след ваксина е започнал да ходи много трудно.лично с малката досега съм нямала проблеми след ваксиниране, но започнах да се замислям какво може да се случи ако не я ваксинирам.гледа ли някой предаването и какво е мнението ви за ваксините

# 68
Jil2003
Питай Докторката на медицинските науки/Вирусолог дали е виждала иzолиран вирус на полио и да ни посочи литературата(научна) zа това неЩо,както и докаzателствата zа патогенността на тоzи вирус.ОК? Много Ще сме zадьлжени и на теб и на нея.
За други вируси няма да я молим да не се zатрудни много жената. Peace

# 69
Привет и от мен!
Гледах част от предаването и много сероизно се обърках относно това кое е по-правилно да ваксинираме или да не ваксинираме децата си...Със сигурност се разбра, че има риск от странични ефекти, но макар и той да е минимален и изчислен /имам предвид цитираната от госта на Милен Цветков статистика/, каква е гаранцията, че именно моето или вашето дате няма да попадне в рисковата група ?!?!?!  Да, лесно е да "поемеш" тази информация, но не бих искала да си представя да бъда на мястото на родителите на дечицата, които са пострадали след съответната ваксинация...Страшно е. Дано не се случва повече на никой  Praynig
Ще следя темата, защото найстина не знам какво да правя при предстоящите ваксинации.

# 70
Здравейте, аз и съпругата ми Йоанна участвахме вчера в предаването.
Чух по телевизията, че много хора се оплакват по телефона,
но никой не смее да се появи пред камера. Реших да напиша писмо.
Още на другата сутрин бяхме поканени. За съжаление бяхме много
заето около предстоя а Дани в болницата, а и Жоро беше с 40 температура.
Решихме да не сме поредните отказали се. Нямахме абсолютно никаква подготовка.
Затова беше толкова объркано и неясно, за което съжалявам и се извинявам!

Днес в болницата изрично ни припомниха, че още при прединишния ни престой там
са изключили КАТЕГОРИЧНО каквато и да било връзка с ваксината, странно защо съм
забравил. Попитах се как така лесно и категорично се отхвърля теза която в
същото време е толкова трудно доказуема!?!? Защо някои толкова ревностно отричат?
Цял ден търся да намеря съставките на въпросната ваксина, но безрезултатно.
Ако някой може да ми помогне, ще му бъда много благодарен!!!
Поздрави!
Росен Д.
здравейте надявам се това да ви бъде от полза !Стискаме палци Дани да се оправи !Късмет и сили на семейството                  http://www.pramed.com/drugi/bcg.pdf

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 13:42 от mama na bebe Raja

# 71
  • София
какво да кажа, само ще се повтарям - много е вредно да си ваксинираш детето, който иска да го прави  -аз няма да го направя!!!!

# 72
  • София
....пък и ползите са повече от вредите!
Обзалагам се, че това ти го е казала близката ти, докторът на медицинските науки. И аз имам леля, която е педиатър-неонатолог, няма да изтъквам титли, която ми повтаряше същото. Под нейно влияние поставих на детето си няколко ваксини. След това, обаче, започнах сама да се интересувам дали наистина "ползите надвишават риска". Това, което прочетох, не една и две странички, ме ужаси. Проведох друг разговор с леля си...и се оказа, че не са малко децата с енцефалит след ваксина, за други "странични ефекти" като смърт да не говорим, особено след така безпроблемната ваксина против хепатит В.
Та така... аз не й се сърдя,тя наистина вярва, че ваксините са необходимото зло, но тя също е за СВОБОДНИЯ ИЗБОР.

# 73
А аз познавам няколко лекаря (включетелно педиатър), които не слагат ваксини на децата си.
Вероятно защото знаят много неща, които се премълчават и отричат....

# 74
Определено тази тема ще се превърне, май пак във вечния безмислен спор за или против ваксините. Naughty
Само обърнете внимание, кои са против ваксините и по какъв начин е доказано че са вредни............... Thinking
От там нататък всеки си прави избор, ако има такъв разбира се.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт