КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 65 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Въпреки, че има познания Стаси и мисли, все пак си остава неприятна за мен.

# 286
  • Stockholm
Аз пък ще изкажа едно непопулярно мнение. Хареса ми как Стаси обмисляше и обсъждаше логично отговорите за даден въпрос. Да, и не мен малко в повече ми дойде лигавенето, особено в последния епизод, но не мога да отрека, че се стараеше да отговаря правилно и показа знания в някои сфери.
И аз мисля така. Но има нещо такова- уж е ок жената, но не ѝ се получава, не я харесва камерата.

# 287
Аз пък ще изкажа едно непопулярно мнение. Хареса ми как Стаси обмисляше и обсъждаше логично отговорите за даден въпрос. Да, и не мен малко в повече ми дойде лигавенето, особено в последния епизод, но не мога да отрека, че се стараеше да отговаря правилно и показа знания в някои сфери.

Аз съм на същото мнение. Личеше си, че се старае. Била съм и на живо и гарантирам, че мислеше и се стараеше да отговаря вярно. Също така се и притесняваше , ако не отговори правилно заради публиката.

# 288
  • софия
Банда, привет,

Кой е младежа с Пъдев днес?

Познато лице, а не мога да се сетя.....

# 289
Банда, привет,

Кой е младежа с Пъдев днес?

Познато лице, а не мога да се сетя.....
Николай Воденичаров-Никеца. Участваше в Гласът на България.  С музика се занимава

# 290
  • Stockholm
Пъдев се върнааа Green Heart

# 291
  • Mediterraneo
Никеца участва и той за втори път тук, както Глория.

# 292
Не знам дали се е върнал Пъдев, по-скоро това са стари записи, връткат ги по отбори гостите, си мисля.

# 293
  • там където има винаги вятър
Не знам дали се е върнал Пъдев, по-скоро това са стари записи, връткат ги по отбори гостите, си мисля.
И аз така мисля - снимат, разменят ги - снимат и после ги дават в различни седмици. Едва ли един гост ще ходи два пъти по участие.

Ето Malko_Slance, като участвала на живо ще каже малко повече.
Не знам дали е заради публика, но на  Стаси  си ѝ личеше че не ѝ е приятно като загубеха. Сравнявам с Милица и Пъдев Rolling Eyes

# 294
И аз така мисля - снимат, разменят ги - снимат и после ги дават в различни седмици. Едва ли един гост ще ходи два пъти по участие.

Ето Malko_Slance, като участвала на живо ще каже малко повече.
Не знам дали е заради публика, но на  Стаси  си ѝ личеше че не ѝ е приятно като загубеха. Сравнявам с Милица и Пъдев Rolling Eyes

Не знам, дали имам право да казвам - по-скоро не. Но само ще кажа, че сте на прав път Grinning Grinning Grinning

# 295
  • Stockholm
Еха, какъв завършек, когато Милица и другата мацка си хвърлиха саката. Страхотни Hands Point Up

# 296
Какво беше това еротично изригване на Милица! Laughing Разголване на деколтето,похотливи погледи... Laughing

# 297
Сега гледах епизода от четвъртък с Глория Петкова, дето била актриса, а не знае за сериала "На всеки километър".... сигурно у тях телевизия не се е гледала. Иначе самочувствието е до небесата.

# 298
Нямаше полза в отбора от нея, играеше го красива и псевдозабавна, само мяташе коси. Единствено знаеше отговора на въпроса за варенето на яйца на Еверест.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 11:12 от zari65

# 299
  • Разпиляна във въображението
Когато бе при Пъдев имаше полза от нея - той даваше друг отговор на нейния предложен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт