КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението

Е, не!

# 586
И аз това викам. НЕ! Искам си Милица и Пъдев и готиното предаване!

# 587
Пъдев ще продължим да го гледаме с промяната... Simple Smile

# 588
  • Разпиляна във въображението
То добре, но си искам предаването. Идеално ме разтоварва. С глас се смея.

# 589
И аз така. Така е като участват интелигентни, талантливи и с чувство за хумор хора. Нека се позамислят разните продуценти...и да спрат да канят простаци.

# 590
Съгласна съм с pandorina, но правя разлика между прост и простак.

# 591
То добре, но си искам предаването. Идеално ме разтоварва. С глас се смея.
Толкова много шеги и закачки! Супер разтоварващо и позитивно предаване!
Като се сетя колко критики и упреци отнесе в първите епизоди..... Все хора ,,разбиращи" и ,,знаещи"..  Но ние българите....дай ни все да критикуваме и да мърморим...Жалко ,че свършва.Дано да е просто лятна ваканция!

# 592
Тъжно ми е за Саня, истински красива, нежна и фина жена, а сега - неразпознаваема до степен обикновена и една от многото с несполучливи "подобрения".

Жалко, 15 секунди мигах на парцали и ахках, понеже не мога да проумея какво не си е харесвала, та да стигне до тук, защото това не са корекция или две...

# 593
Заради единия въпрос тя каза, че прекарва много време пред огледалото. Явно е имала някакви комплекси, въпреки че е толкова хубава. Имаше и нещо с яденето, не помня какво точно, но като участва в Черешката май ядеше само строго определени неща. Иначе се представи добре тогава.

# 594
Сами Хосни като има египетски корени, можеше поне нещо да прочете за великата им история. Нарочно бяха сложили такава категория. Тя Милица каза повече неща за Тутанкамон от него.

# 595
  • София
Явно наистина ще го пуснат следобеда до финала на месеца. Най-вероятно, понеже съвпада вечерта с единия мач от ЕП - а идват елиминациите там и мачовете от 19.00 (до към 20.50) ще са все по-важни.
До преди да отпочнат КДЗ, нямах представа колко начетена е Милица. Беше ни симпатична у дома - ние сме си я харесвали от филми/сериали - обаче сега просто съм респектиран от нейната поливалентност изобщо като интелигентен и творчески настроен човек.

# 596
Явно наистина ще го пуснат следобеда до финала на месеца. Най-вероятно, понеже съвпада вечерта с единия мач от ЕП - а идват елиминациите там и мачовете от 19.00 (до към 20.50) ще са все по-важни.
До преди да отпочнат КДЗ, нямах представа колко начетена е Милица. Беше ни симпатична у дома - ние сме си я харесвали от филми/сериали - обаче сега просто съм респектиран от нейната поливалентност изобщо като интелигентен и творчески настроен човек.

Сериали,сериали...Мими Драмбозова от Етажна собственост! Няма такава смешка! Аз от там съм си я харесала Милица! Забавна,само иронична и перфектна игра.

# 597
Добре че напомни за Мими! То и аз там я захаресвах. Огън и жупел, пък и е тоолкова сладка! Да си на кафе с такъв образ е като психотерапия.
Лилавото екипче Satisfied

https://www.vbox7.com/play:4a3164f032

# 598
  • София
Дааа, Кой-Да-Повярва? Според оф.данни от 2013-а българите в Щатите били 98000. Че то ще излезе, в оная година тук да сме си били все още мъъъничко по-малко от 8 млн.
Изследванията на Магаданския у-тет са по-меродавни.

# 599
  • София
Сашко как го закова полуграмотния спагетаджия 😂😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт