Нарастване на бюста след 16г. възраст.

• 732
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! 😊
Не знам да се радвам или да се тревожа, но миналата есен ме боля бюста близо месец ,като за този период  нарасна от 81/91 (подгръдна/гръдна) до 81/96(бях се филмирала ,че съм бременна 🤣). Сега се повтори същото (споко не съм бременна , тъкмо ми свърши 🤣) интересното е ,че през тези особенни мои периоди на разтеж на бюста изострената чувствителност на гърдите я има през цялата менструация ,не само преди нея. Този път гръдната ми е станала 100 , но все още ме болят гърдите и не знам ще растат ли още или е някакъв проблем.  За подобни теми трябва да уточня че съм на 23г. и НЕ употребявам  хормонални, добавки и каквото се сещате което може да увеличи бюста макар и минимално .
Моля споделете опит и мнение.😊

# 1
Пусни си набора полови хормони за всеки случай.
Иначе знам немалко такива случаи. Обикновено се случва при напълняване и особено по време и след бременност и кърмене. При повечето жени бюстът се връща към предишния размер, но при някои си остава уголемен.

# 2
Как' Сийка , благодаря ви за отговора .😊
Не съм надебеляла поддържам си 58кг ,нито съм бременна или раждала .😁
Сега погледах ,че има качена тема защо болят млечните жлези и пише ,че до 25г. е възможно да растат ,ако съм разбрала правилно де. 🤭😄

# 3
Здравейте! 😊
Не знам да се радвам или да се тревожа, но миналата есен ме боля бюста близо месец ,като за този период  нарасна от 81/91 (подгръдна/гръдна) до 81/96(бях се филмирала ,че съм бременна 🤣). Сега се повтори същото (споко не съм бременна , тъкмо ми свърши 🤣) интересното е ,че през тези особенни мои периоди на разтеж на бюста изострената чувствителност на гърдите я има през цялата менструация ,не само преди нея. Този път гръдната ми е станала 100 , но все още ме болят гърдите и не знам ще растат ли още или е някакъв проблем.  За подобни теми трябва да уточня че съм на 23г. и НЕ употребявам  хормонални, добавки и каквото се сещате което може да увеличи бюста макар и минимално .
Моля споделете опит и мнение.😊
Останалите дават луди пари за "ефекта",който имаш ти по естествен начин Simple Smile
Нека си растат,споко няма да е повече колкото си мислиш.
Поздравления за този невероятен момент в живота ти!

Общи условия

Активация на акаунт