Отговори
# 585
Абе,това с изявлението на Сейран по телевизията ми заприлича на някакво скрито послание към някого,напомни ми на нещо!Ponky ти как мислиш?

Grinning Да нямаш предвид подсказката за нещо, но в "скрито послание"- РагВи?
Нещо подобно!Тая къщичка и каминка,усмивки и след това изявления?Ще видим!Между другото "изявлението" ще е първо,ама май няма да го има,и след това каминка и усмивки!

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 22:19 от mimi 65

# 586
  • София
Аз така и не успях да ги оправя тези светлини какво значат, но във фрага се набляга много на синята светлина. Според тълкуващите в туитър значело, че Сейран застава на страната на Ферит.

# 587
Стори от Мерт.. аххх сладкия му смяхх 😍😍😍
https://twitter.com/emmaa_em5/status/1737925590169035173?t=CzaeP … FZJHiSEKQ3rA&s=19

# 588
Мерто е споделил много забавно стори относно следващия епизод

Кирилова пишем едновременно ❤️

# 589
  • София
Май чак сега са приключили снимките. В колата на Ферит ли е? Какъв ще е този епизод?
Поне Мерт е в настроение Simple Smile

# 590
kotkata362 Отговорих на лични,но ми даде,че са забранени!

# 591
kotkata362 Отговорих на лични,но ми даде,че са забранени!
мисля че коригирах нещата

# 592
Знаете ли, гледах снимките от днес и се чудя , дали това не е физиономията на Ферит който се прави, че не му пука, че са отвлякли Сейран. Суна е настръхнала в същия момент.

# 593
Знаете ли, гледах снимките от днес и се чудя , дали това не е физиономията на Ферит който се прави, че не му пука, че са отвлякли Сейран. Суна е настръхнала в същия момент.
Има логика, защото нали някъде дедето казваше да заключат Ферит, да не създава проблеми и газ през балкона 😀

# 594
  • Яко в Матрицата...
Днес е Чапкънов ден 😂 💃 За драма ли да се готвим или за романтика?

# 595
За драма се готвим, голяма драма, Рени Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит петък, момичета Heart

# 596
Добро утро!
Искам любов, но се готвя за драма. При нас винаги всичко излиза извън контрол преди да се оправи.
Малко музика за подготовка 😉
https://youtu.be/wAdXVO86Q_g?si=wrw21th82T78LBuF

# 597
  • София
И аз искам романтика, но се готвя за драма. Дано не ми развалят много настроението предпразнично Simple Smile

Този със спойлерите е писал, че лошите дни са зад гърба ни, предстоят по-лоши Joy

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 09:45 от MysteryG

# 598
После сигурно ще са най-лошите 😁

Добро утро!

# 599
Момичета добро петъчно утро !!! За първи път от дълго време мисля че епизода ще си заслужава и ще бъде хубав епизод дано съм права !! 😊🙏

Общи условия

Активация на акаунт