Отговори
# 135
  • Яко в Матрицата...
Мистери, важното е репортаж да има JoyJoyJoy

# 136
Мен личния им живот не ме вълнува, не знам защо хората се побъркват, тяхна си работа. Аз мисля, че всичко е игра, той ще отмъсти на всички. Даже си мисля по погледа, че тези ще му направят колекцията, защото той няма как сам, без пари и ще се махне от там. Така ще накаже дядо си. За Сейран ще е същото, показва, че тя си го обича, малко по гадния начин, но имаше ефект. Ще си я върне, ще оправи всичко., затова беше толкова развълнуван от серията, защото започва една нова ера за него, но и за прическата де😂😂😂

# 137
А какво мислите за Гюлгюн ? Много наивна я показаха. Грабва куфара и готово.  Ами  имаш си карти. Преди да ти ги вземат подсигури си  жилище/хотел. Малко кеш и т.н Как допусна да се тръшне на ръцете на Сейран. Знае за  кражбата на Орхан от Халис. Изнудвай го ! Нека и на теб ти купи дом , не само на Диджле. Направо я показаха като неадекватна. Толкова години  е търпяла , да потърпеше още 9-10 дни , ама да си опече и развода и  финансите. Иначе има зачатъци на пробуждане. Да не я хваля , че току виж са я върнали обратно.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 13:18 от Kami_J

# 138
Сега гледах "интервюто" на Онур,напиках се от смях. А Мерт колко е секси накря,не отразява грам човека отключи си ,влезе си. Аз ако съм на него ще го съдя този оръфляк Онур. Минава всакви граници тоя.

# 139
  • Яко в Матрицата...
На 48 минута съм и вече разбирам защо на Мерт хареса епизода. Много силна игра, жалко че Феро бей е в задънена улица... Дедето е отвратителен, чудя се колко по-отвратителен може да бъде. Буче дори себе си не може да играе, какво остава за лошата в историята.

Албена Hands Plus1, погледът на Мерт е един път на края на "репортажа" Joy

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 19:13 от Reni 🧿

# 140
Само аз ли не хващам защо Мерт харесва 50-ти епизод,я ме светнете 😂

# 141
  • Яко в Матрицата...
Само аз ли не хващам защо Мерт харесва 50-ти епизод,я ме светнете 😂
Актьорски предизвикателства, хората на изкуството обичат такива неща.

# 142
Изгледах епизода къде разбрала къде не !! Чесно казано имаше работи където ми харесаха но повечето не ми харесаха !! Играта на Афра и Мерт отново беше блестяща !! Мисля си че ще започнат да излизат керливите ризи на рибата и се чудя каква е целта за отвлизането на Сейран от баща и, но каквато и да е ще събере Сейран и Ферит си мисля !! Със сигорност Гюлгюн ще звънне на Ферит !! Той ще я търси и намери може да не е следващия епизод !! Кая и Суна не ми харесват и не мисля че Суна има чуства към него но той има Суна търси власт супер грозно беше това което Суна каза на Шефика до колкото разбрах че Сейран вече я няма и тя е Господарка 😒

# 143
  • Яко в Матрицата...
Оо, Латиф ефенди, обичам тааа Heart EyesJoyJoy

# 144
Беше ми много странен този разговор между Ферит и Латиф. От къде на къде.
А Суна не само на Шефика какво каза, ами и на Абидин за колата.

# 145
Третия им сезон нали е гаранте... 🤣
През... с извинение.
Нищо няма да се постигне като плюем Онур и го докладваме има много големи хора зад него и 100 % съм сигурна защо прави всичко но ще си замълча. Мълчанието е злато...

# 146
Латиф: "Талантът е като проклятие, Ферит. Или му се предаваш, или се изгубваш заедно с него"

Това като го каза се сетих за началото на сериала, като показаха как Латиф рисуваше. Та, се замислих, какво точно искаше да каже Латиф с това, заедно с "И аз не съм такъв какъвто изглеждам?"

# 147
  • Яко в Матрицата...
Диди, изобщо не ме вълнува жълтурът Онур. Като гледам и Рамо не го бръсне за слива, защо аз трябва да си моря мозъка с него Joy

Такаа, изгледах серията. Не ми хареса, но имаше хубави моменти. Латиф събуди Феро бей. Събуди го защото го цени, защото вижда, че има потенциал. Каза му верни неща. Сцената в началото в колата беше хубава. Суна и Ферит - също много добър диалог. Е... Суна не беше права за Саффет, но другото си беше вярно. Дори сцената с Animal Fish на диванчето ми хареса Joy Не мога да кажа обаче същото за СейФерските сцени. Не че Афра и Мерт не играят добре, разкошни са, просто вече ми омръзна да дават СейФер, които се нараняват един друг и после страдат насаме от това. Нищо съзидателно. По-добре да ги разведат наистина, белким пак разберат, че не могат един без друг. Наистина се върти едно и също на екрана, върнахме се в първи сезон. Дори самата Сейран го каза - това момиче е все още в живота ни, вече даже за цял живот... Дано, дано нещо се случи в последните 2 серии за годината. Иначе ще се състезават с озета на шербета...

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 15:07 от Reni 🧿

# 148
Някак си много искам шербета да ги мине още стократно,аз не го гледам този сериал. Но вчера за пръв път рибарче ми се отгледа. То е вярно че Гюнгер няма вълшебна пръчица и рязко да оправи нещата ,ама минаха два епизода и стоим на едно място.  Дори сигурно и новогодишен епизод няма да кма. Ако ще има,ще е след нова година. И тази Буче ще се върне от почивката си ,ще застане в дизито и ше продължат да я влачат. Та нека ги задмине шербета ,да се видят малко в чудо . Искам рейтинга да удари 3,дори може 2 ,дори на мен вчера някак си СейФер не ми бяха интересни много. А последната сцена с целувката,е там беше на две на три. При сцента със Сейран където тя го целуна беше по-добре. Но и аз да кажа ,няма спор за Мерт и Афра . Безупречна игра! Всички играят много добре ,Суна и тя.
Много добро от изказване от Уразбулбени

# 149
Мерт качи някакво стори от някаква гора... 😳
https://twitter.com/TeamMertRD/status/1735999690917757079?t=JQ8F … -WQ1zRf9OvYw&s=19

Общи условия

Активация на акаунт