Отговори
# 600
Здравейте

В ТТ снощи ги осени идеята , че щом пръстена направен от СейФер  излиза вече , Сейрош ще е бременна Ще имало ФБ между СейФер Затова и Афра е била в имението оня ден Grinning

# 601
  • Ямбол
Добро утро и от мен момичета 🤗
Най-вероятно ще гледаме драма придружена с много сълзи ...... но се надявам в последствие нещата да започнат да се нареждат.Ох сред тази суматоха ми залипсва романтиката между нашите хора...☺️

# 602
  • Яко в Матрицата...
Аз обаче не мога да разбера каква е ползата на тия със спойлерите. Всичко е бербат, не гледайте, по-лошо ще става… Ок, ама каква е ползата като не гледаме? Не знам, изобщо не разбирам от ПР и реклама 🤣🤣🤣

# 603
Добро утро 🍀
Не мисля, че ще има бременност ..още една де😀 то кога да го направят, Пелоджум влиза в 12 месец този епизод, дано да е за добро 😀
И аз съм настроена за слънце след бурята 💆🏽♀🍀🪄
Нещо за настроение 😀 https://vm.tiktok.com/ZGeFdmUQH/

# 604
  • София
Като хората са недоволни коментират много повече. Според мен това е идеята на всички луди спойлери. Той затова онзи ден писа, че нямало нищо интересно Joy

# 605
29.12.2023г. Ще има епизод! За разлика от всички други сериали ще има серия.

ПП:Гледам подхванаха сега да се занимават с Доукан от Шербета Фатих като има рейтинг даден сериал и имат цел да правят хората за маскара ми се струва аз много добре знам защо се правеше този мобинг върху Рамо ,но ще си мълча до последно ,но не е такъв какъвто го мисли пресата и това им се пада на такива.
Вчера четох такива "прекрасни" коментари,че ми се доплака от поредните злобни изявления.Забога чупен,изкълчен или какъвто и да е как може да пишеш на някой слагайки неговата снимка на профила си ,че заслужава всичко което му се случва. И какви са тези клетви??? Защо? Кому е нужно да е толкова евтино всичко?

Днес ме чака много работа моля да бъдете внимателни с темата до довечера ще мога да се прибера надявам се,но няма да се пуска същата тема със сигурност имам започнат макет. Понеже не получих отговор по въпрос който бях задала отново го задавам.Да сменя ли таблото с имената на актьорите правейки ги на гифчета с имената им?

# 606
Снимка от сета с презентацията

Ако няма промени в последния момент, 52 епизод на Чапкъна ще се излъчи на 29 декември, по време на мача Фенербахче - Галатасарай Sunglasses

Диди, не изпадай в драма! Вчера и Афра беше доста линчувана, от фенове на стари и нови гаджета.
Днес са подхванали Съла и Алп, белки се занимават с тях вече Grinning

# 607
Хубав ден!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 12:55 от x BlackRose x

# 608
Видео, заснето преди нялолко дни, когато журналисти бяха снимали Афра с кучето ѝ и Хакан: https://twitter.com/_okyanustakiblt/status/1738151530916675584?t … tayY_VZbNvhQ&s=19

# 609
Здравейте

В ТТ снощи ги осени идеята , че щом пръстена направен от СейФер  излиза вече , Сейрош ще е бременна Ще имало ФБ между СейФер Затова и Афра е била в имението оня ден Grinning
Какво е ФБ?

# 610
  • София

Флашбек, можело Сейран да е забременяла. Не вярвам аз, тази бременност я говорят от 34-та серия. Защо да е бременна сега, за да се върне в имението ли? Аз ако съм на нея и да съм бременна няма да се върна. Ще видим днес какво толкова са снимали.

Сейран май вижда много снимки

# 611
Шевал Сам качила няколко сторита, на сета на Таро е. Има една снимка и с оная, тц, тц.

# 612
  • София
Афра и Мерт рекламират епизода, да видим Simple Smile

# 613
  • Ямбол
Афра сподели ново стори..... Фона на музиката е интересно подбран 🤔  Наздраве 🍷
 https://www.instagram.com/afrasaracoglu?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

# 614
Афра сподели ново стори..... Фона на музиката е интересно подбран 🤔  Наздраве 🍷
 https://www.instagram.com/afrasaracoglu?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Крис Айзък, страхотна песен Heart Eyes

Още сторита от приятелката й Йешим Heart