Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 656
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
Doriа,, чхг е хубаво да се проследи след 48 часа , за да се види дали се удвоява правилно.Лека и спокойна бременност!🍀

# 241
Believe, съжаляам за неуспеха, харесва ми настройката ти. С пълна пара напред!

Doria много хубава новина  Heartpulse  Дано наистина темата се напълни с такива!

Моника стисламе палци за теб!

Успех на всички с предстоящи и чакащи резултати.
И ние днес стартирахме с номер 2. За сега всичко изглежа нормално.

Едит:
Въпрос?
Скрит текст:
Вас по колко пъти ви викат общо за проследяване на фоликулите до преди самата процедура?
Благодаря, утре ще се разбере има ли развитие.
Аз имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Просто слагам циклогест и това пречи.Вчера през ноща получих нещо като крампа на корема, все едно имам мускулна треска, събудих се от болка направо. Надявам се това да е добър знак

# 242
Честито, Doria! Още домашният тест предвещаваше прекрасни резулатати, а кръвният ги е потвърдил чудесно. Много се радвам за теб Simple Smile
Желая ти лека, спокойна и безпроблемна бременност!

# 243
Здравейте момичета,

Пожелавам и аз на всички нас само положителни тестове и темата да се напълни със снимки на двете мечтани черти!

Направих първа инсеминация на 24.01.2024 и утре трябва да си направя тест. Инсеминацията е изцяло на естествен цикъл - без лекарства и без таймираща инжекция. В деня на инсеминацията ми казаха, че всичко изглежда добре и съм точно пред овулация. Сега се чудя дали тестът би показал верен резултат утре при положение, че инсеминацията беше на неспукан фоликул или да изчакам още няколко дена. Ппц трябва да ми дойде в неделя.

Моника стискам ти палци за утре!

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 23:54 от Sisi002

# 244
Честито Doria, пожелавам ти лека бременност и пухкаво бебче на финал.

Моника Ангелова 712039 - мен ме викат 3 пъти- на 2 ред от цикъла, на 8-9 от цикъла, за да определи таймиращата инжекция и третият път е деня на самата процедура. Аз съм на естествен цикъл без стимулации, не , че имаше резултат.

# 245
Здравейте момичета,

Пожелавам и аз на всички нас само положителни тестове и темата да се напълни със снимки на двете мечтани черти!

Направих първата инсеминация на 24.01.2024 и утре трябва да си направя тест. Инсеминацията е изцяло на естествен цикъл - без лекарства и без таймираща инжекция. В деня на инсеминацията ми казаха, че всичко изглежда добре и съм точно пред овулация. Сега се чудя дали тестът би показал верен резултат утре при положение, че инсеминацията беше на непукан фоликул или да изчакам още няколко дена. Ппц трябва да ми дойде в неделя.

Моника стискам ти палци за утре!
Кръвен би трябвало да покаже. Стискам палци да ни се похвалиш!

# 246
Добро утро. Днес пуснах кръвен тест. Сега ще чакам резултатите. Тази сутрин препишках един на belive, от тези дето са два в кутия и е отрицателен.

# 247
Стискам палци за кръвния значи. Докато там не видиш отрицателен не се отчайвай. Аз такива даже няма и да си купя.

# 248
Моника , с теб сме !! Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 249
# 250
Моника, успех! 🍀🤞🐣

# 251
Моника, хайде кръвния да е +! 😊
Няколко момичета бяха писали точно след инсе, че домашните тестове били отрицателни, а кръвния положителен. Дано и при теб да е така!

# 252
Благодаря момичета!

# 253
Стискам палци, Мон! Heart

# 254
  • София
Момичета, за колко време горе-долу излизат резултатите за ЧХГ в Рамус?

Общи условия

Активация на акаунт