Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 482
  • 815
  •   1
Отговори
# 810
Здравей! Бяхме с абсолютно същите резултати от спермограмите първата беше неуспешна с олиготератозооспермия, а втората ни е успешна с коментар астенозооспермия 🥰 

Здравейте,може би не формулирах правилно въпроса,но разбрах какво искате да кажете.
Аз съм с напълно проходими тръби,всички останали изследвания са отлични според доки.
Преди 2 месеца бяхме с олиготератозооспермия,в момента сме с астенозооспермия(извинявам се ако не го изписвам правилно).

# 811
Дай Боже все повече и повече положителни резултати и сълзи от щастие от така чаканата блага вест!
Ккато бях написала това са резултати от СГ  в деня на Инсито   брой  42 млн,подвижност  15%.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:23 от bubole4e_me4e

# 812
Абсолютно същото 😄
А морфология 5%, последната и успешна инсе, а вече съм в края на 7-ми месец 🙂.
Пожелавам на всяка една от вас да сподели тук положителните си тестове в най-скоро време! ❤
Дай Боже все повече и повече положителни резултати и сълзи от щастие от така чаканата блага вест!
Ккато бях написала това са резултати от СГ  в деня на Инсито   брой  42 млн,подвижност  15%.

# 813
Прекрасно е когато има хора, които вдъхват надежда.Наистина когато си чакал дълго време всичко вече ти се струва невъзможно и няколко думи дават друг изглед на нещата.Пожелавам лека бременност и прекрасно пухкаво бебе на финала.

# 814
А има ли забременели с нисък % морфология - 1-2? И моят мъж е с тератозооспермия, но с тази морфология аз доста се обезкуражавам, че ще имаме успех с инсеминации.

Много се радвам на всички успели! Лека бременност и здрави бебечета да имате!

# 815
Момичета, пускам нова тема.
Заповядайте в нея и да я напълним с положителни тестове:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1664119.msg48131690#msg48131690

Общи условия

Активация на акаунт