🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 477
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 960
Ужасна тъпотия. Като почнеш от готвачката и стигнеш до вечния ерген.

# 961
Този селяк Асен си обърса муцуната два пъти с ръката, след което я подаде да се здрависа с миската. 😵‍💫

# 962
Не ми хареса вечерята,
нищо от представянето не бих
приложила.Виктория в стремежът си да бъде оригинална с изненадите,
стана досадна.

# 963
  • През девет планини в десета...
Виктория в предишния път в черешката май готви скариди или миди със сланина.

# 964
Виктория готви много нехигиенично, поне така изглежда, как само натъпка с ръка десерта в чашите, няма достатъчно усет и вкус към детайла, както добрите готвачи трябва да имат.
Но пък Роксана беше нетърпима с нейните физиономии на досада и цупене, все едно са я накарали да копае. Не знам как бих я изтърпяла, ако ми е на гости.

# 965
Колко точки получи Виктория?

# 966
Колко точки получи Виктория?
Май 36, като Роксана и другото момиче дадоха 10 с уговорки, момчетата по-малко.

# 967
И на мен не ми хареса. Амбициозно меню, доста мърляво изпълнено и много приказки. Приветствам я за смъкването на килограмите

# 968
Божке, тоя мамин синковец Асенчо е толкоз жалък, чак ми стана неудобно да го гледам и слушам. Иска нещо, ма не му стиска, а междувременно му текат лигите по миските, обаче те са прекалено висока топка за него, милия, и е кофти, че го знае или поне се усеща и става още по жалък. Не хванах цялото предаване, но това, което хванах ми дойде в повече. Не искам да гледам разни нещастници на които през екрана ми идва да им подам салфетки да си обършат гадните течащи лиги и да извикам: Осъзнай се, бе, нещастник?! Грозна работа.
Пп Сигурна съм, че "дебелата" Виктория има по завиден сексуален живот от неговия. Нищо, че по всякакъв начин се опита хем да я унижи, хем да и се сложи. Пълен трап.

# 969
И косъм в чинията🤑
Роксана,все едно и плащат да е там.

# 970
Виктория изобщо не се справи като човек бил в Хелс Китчън.
Посредствено. Дори един десерт не можа да направи като за пре хора.
Май 37т.Даже са и много.

# 971
  • софия
Чета тук и няма да гледам Виктория.
Сигурна бях, че има уловка след миналата седмица. Седмица, която ти е приятно да гледаш и после седмица, в която се отвращаваш и от хората, и от представянето им.

# 972
Какво е казал Асен по адрес на Виктория? Някой може ли да напише с две изречения, защото снощи не гледах? Той отдалече си личи, че е прост и простак. Ама, тя и майка му беше същата, така че на кого да прилича той...

# 973
И аз гледах оттук оттам. Нищо не ме впечатли. Ужасна готвачка, ужасно меню, ужасна вечер. Неприятна е тази Виктория. За готвенето сте написали всичко. Хаотично, разхвърляно, никакъв финес. Парчето сирене в салатата беше огромно. Десерта не ми хареса.
За този Асен, какво и да кажа, ще е малко-тъп, досаден, скучен, невъзпитан.
Само Емо е една идея по-добре.
Като цяло-скучна, неинтелигентна и досадна компания, доста ми простеят.
И след миската, с гайдарите стана един турлю гювеч, не пасваха нито на идеята за вечеря, нито на обстановката, на нищо.....

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 08:54 от #Frozen#

# 974
  • Буркина Фасо
Какво е казал Асен по адрес на Виктория? Някой може ли да напише с две изречения, защото снощи не гледах? Той отдалече си личи, че е прост и простак. Ама, тя и майка му беше същата, така че на кого да прилича той...
https://play.nova.bg/video/cherry/season-20/cherry-2024-02-06/626720

Общи условия

Активация на акаунт